- 30 Aralık 2009
- 23.181
- 91.157
- 1.123
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Bazı yorumlardan alt metin olarak ben de aldım o mesajı. Ama birebir "sen de annesine laf edip adamı kızdırmasaydın" diyememiş de yumuşatmış çekecekleri tepkiyi düşünerek..
Ben de en çok konu sahibini haksız gördüm ama sebebi adamı kışkırtması değil. Kendine yapılanı "kv için kocamdan boşanmak istemiyorum
Boşanınca çocuklar annesiz babasız kalmıyor ki.Eşten boşanıyorsunuz çocuklardan değil.Ayrıca ayrıldık diye babalık annelik vazifesini bitti sanan insanları zaten hayatınızda barındırmayın.Dayak işini de hafife almayın.Küçümser gibi bir tabir olmuş o.Şiddetin küçümsenecek azımsanacak yanı yoktur.Çünkü benim çocuklarım vardı dayak için çocuklarımı annesiz babasizzmı biraksaydim ve sonunu okuyabildiysen hayatımız çok değişti her konuda bilmem anlatabildimmi ama.konu sahibinin eğer çocuğu yok ise hiç dusunmesin
Bakın eşinin huyunu bildiği halde adama anasını anarak saldırmak bir kadının yapması gereken en son hamle.
Boşamayacaksa, adama agzına geleni saymayacak, iki kere iki dört.
Adamın adam olmadığı bariz belli iken sen tutup anasından ayar vermeye kalkarsan, o dayagı yer sonra da konu açarsın hakettim mi ? diye.
Ne diyor konu sahibi ?
''Anası yüzünden oldu, boşanmayı düşünmüyorum.''
Yani anası yüzünden olduguna inandırmış kendini, boşanma blöfü yapmış adam da tamam demiş.. Eee gerisi ?
fıs fıs..
Eh burada tutup ne denilmesini bekliyorsunuz ?
Valla ben ne dersem diyeyim zaten ona göre haksızım.İyi de kadın normal bir psikolojide değil ki.
Kendinde suç arıyor hala eşinin yaptığına karşın,eşinin suçunu hafifletme peşinde farkında mısınız bilmiyorum ama.
Sizin o ama lı cümleleriniz kadının beynine direk ''demek ki benim suçummuş'' olarak gidiyor,bu şekilde nasıl yardımcı oluyorsunuz bana bir açıklar mısınız ?
ne zorunuza gitti
Dayak derken oldurucu darbeden bahsetmiyorum herhalde benim anne babam ayrı mesela ne çektiğim bir ben bilirim davulun sesi uzaktan hoş gelirYa peki o dayakları yerken ölseydin, çocukların annesiz kalsaydı ?
hemen de beddua yaşınız 20 falan sanırım2 kişi hariç kimseye cevap vermedim ben
Son kezde size cevap vericem
Ne kadar güzel yazmışsın etmişsin herşeyi biliyormuş gibi Tebrikler
Ama allahman tek dileğim yasadiklarimin 3/1ini seninde tatman ozaman bu yazdıklarını okursun bi
Gün geldiğinde ben nerde hata yaptım dersin
Kimse kınadigini yaşamadan ölmez unutma
Düzgün bir aile ortamlarida olmuyor ben yaşadım annesizligi babasizligi ayrılığı hep buruk bir yanimdi o yüzden anlamazsiniz siz dayak işini tabikide hafife almıyorum yasadiklarimi tastiklemiyorum ama çocuk oluncada zor diyorumBoşanınca çocuklar annesiz babasız kalmıyor ki.Eşten boşanıyorsunuz çocuklardan değil.Ayrıca ayrıldık diye babalık annelik vazifesini bitti sanan insanları zaten hayatınızda barındırmayın.Dayak işini de hafife almayın.Küçümser gibi bir tabir olmuş o.Şiddetin küçümsenecek azımsanacak yanı yoktur.
Dayak ille öldürücü darbe alınca mı ölüme sebebiyet veriyor hanım efendi.Dayak derken oldurucu darbeden bahsetmiyorum herhalde benim anne babam ayrı mesela ne çektiğim bir ben bilirim davulun sesi uzaktan hoş gelir
Demekki öyle bir darbe vurmuski ayağım kaymış tamda bu noktadan bahsediyorum aslında ama anlamak istemiyorsunuz sanirimDayak ille öldürücü darbe alınca mı ölüme sebebiyet veriyor hanım efendi.
Sizi döverken ayagınız kaydı diyelim düştünüz ve basınızı sert bir yere çarptınız.
Eeee ?
Game over.
Bitti yani, bak işte bu kadar.
Yaşamadığımı nereden biliyorsunuz:)Hem aile yaşantımda hem de ilk evliliğimde yaşadım.Gayet anlıyorum.Dediklerimin arkasındayım anladığım için de.Size saygı duyuyorum yanlış anlamayın.Ben de kendi bakış açımdan fikrimi beyan ediyorum.Düzgün bir aile ortamlarida olmuyor ben yaşadım annesizligi babasizligi ayrılığı hep buruk bir yanimdi o yüzden anlamazsiniz siz dayak işini tabikide hafife almıyorum yasadiklarimi tastiklemiyorum ama çocuk oluncada zor diyorum
Nasıl bir darbe vurmuş ki ayagınız kaymış mesela ?Demekki öyle bir darbe vurmuski ayağım kaymış tamda bu noktadan bahsediyorum aslında ama anlamak istemiyorsunuz sanirim
Haketmissin diyemem ammaaaa sartlari cok zorlamissin be panpa
- Adam guzel guzel yerken comak sokmussun, acik manti aldim demissin. Agzini tutsaydin ne olurdu
- Adamin anasini isin icine karistirmissin, mahalle karisi gibi elini beline dayayip ananin bulasik suyu yemekleri cart kabakagit demissin. Yani direkt belalti vurmussun. Kenarda bir yerde adamin anasina laf etmek icin pusuda bekliyormussun sen de
- Sen belalti vurunca adam da gercekten vurmus?!!??
- Dayagi yiyip oturmussun, ustune adama gidip yanasmissin buraya hala ama annesi de yemek yapmayi bilmiyor yazmissin??!?
- Adam zaten bir psikopat buraya hic deginmiyorum bile. Bogazina sarilmak nedir yahuGerci burda adama durduk yere dovdu susu veremem. Konu sahibesi camurlasmaya bu kadar musaitse kimbilir adama neler dedi, yani bunun bir oncesi de vardir. Adam da contayi atip girtlaklama aktivitelerine boylece giristi belli ki.
Arkadas, coluk cocuk evlenmesin. 25 yasin altina belediye nikah kiymasin rica ediyorum!
Düzelteyim klavye hatası öyle bir darbe vurmamiski ayağım kaysin olacaktiNasıl bir darbe vurmuş ki ayagınız kaymış mesela ?
Anlatın, anlayalım.
Dayağı tabikide tastiklemiyrum ama hergün her an varsa ve değişmiyor tabikide kimse canını sokakta bulmadi hersey biter olur biterNasıl bir darbe vurmuş ki ayagınız kaymış mesela ?
Anlatın, anlayalım.
Babam annemi dövdüğünde duvar diplerinde kardeşlerimle sarılır aglardım, ne yani babam annemi dövdü ulan yuvam dagılmasın diye kocamı sineye mi çekeyim ?
Yahu hanım efendi eşiniz tokat atmış olsa olayın üzüntüsü ile kalp krizi bile geçirip ölebilir bir insan.Düzelteyim klavye hatası öyle bir darbe vurmamiski ayağım kaysin olacakti
Konu sahibi bana nedense çok bastırılmış gibi geldi.
Yani dayaktan sonra bile geçip konuşmaya çalışması,hala kendini savunması falan...Ben kadının gerçekten psikolojik şiddet de gördüğünü düşünüyorum,normal değil çünkü bunlar,insan dayaktan sonra hak ettim mi,ama ben daha güzel yemek yapıyorum der mi ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?