- 30 Aralık 2009
- 22.686
- 88.296
- 40
Eşimin sıhhatini mi merak ediyorsun. Dağda zatürre ile ve teröristlerle mücadele ediyor sen yatağında rahat uyu diye. O teröristler dağdan şehire inmesin diye. Bana vurmadı itti sadece. İttiği eli de silah tutuyor şu an yeterli mi
güzel cevaptıAdam en fazla 18 ay askerlik yapacak diye dayaktan aklandı iyi mi,benimki polis beni gebertse yeri demek ki
yani askerse polisse vatan savunmasını mesleği gereği yapmak zorundaysa bizi dövebilir de öldürebilir de diyorsunuz.pekiiiiiiiiiiiiiEşimin sıhhatini mi merak ediyorsun. Dağda zatürre ile ve teröristlerle mücadele ediyor sen yatağında rahat uyu diye. O teröristler dağdan şehire inmesin diye. Bana vurmadı itti sadece. İttiği eli de silah tutuyor şu an yeterli mi
koca olsun çerden çöpten olsun başımda olsun dermiş eskilerMahkemeye cikarsa incileri dokulur tabii,askerdeymis psikolojisi bozukmus. Bence sizinki bozuk. Dayagi yiyip yiyip kocam diyorsunuz hala
Hakaret ve tehdit davalarina asliye ceza mahkemesi bakar. 2 yildan 10 yila kadar oldugunu nereden cikardiniz ki? Kamu davasinda siz davadan vazgwciyorum deseniz de dava kamu davasi oldugu icin gorulur. Daha once sicili temizse de para cezasina cevrilir.Asliye ceza mahkemesi telefonu suç aleti saymış da 2 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası olan davalara bakıyormuş bu mahkeme. Korkuyorum eşim askerde ben annemdeyim. Nasıl gidecem gidemezsem ağır bir ceza verirler belki. Kimse bilmiyor bu durumu anlatamam da
Off çeke çeke Kızarak,üzülerek,sıkılarak okurken yorumunuz çok iyi geldi. Konu sahibi hanım bağışlasın ama bu yoruma gülmek stresimi aldi. Çok yaşayın siz.:)Telefona bişey oldu mu ? Esinin sıhhati nasıl ? Omzuna vuran eli iyi mi ?
Vah vah demek askerde, psikolojisi bozulmasın şimdi.. Kafasına telefonu yiyenin psikolojisi nasıl?
Acırken acınacak hale düşmeyin sonra!! Bence ceza almalı gün gelir hiç bişey olmamış gibi davranırsanız elinize bu günleri mumla ararsınız,
- Eşimle bir tartışmamızda beni iterek omzumun yaralanmasına sebep oldu boşanma davamız varken olduğu için darp raporu almıştım şuan davayı geri çektik ama ifade verirken telefonla başıma vurdu demişim ve asliye hukuk mahkemesinde kamu davası açılmış eşim şuan askerde bunu ona söyleyemiyorum bile ifademi değiştirmek istiyorum bunu nasıl yaparım verdiğim ifadeyi hatırlamıyorum bile eşimin ceza almasını istemiyorum telefon silah sayılıyor diye ağır bir ceza alabilirmş zaten askerde psikolojisi alt üst bu davadan en az cezayla kurulmasını nasıl sağlarım. Kötü yorum yapacak olan lütfen yapmasın yeterince kötü bir haldeyim