Darp raporu sonrası kamu davasında ifade değişikliği

Yahu böyle rütbeli asker gibi yazmışsınız. Eşiniz şu an vatan borcunu ödemiyor mu her Türk genci gibi? Canları sağolsun hepsine minnettarız ama bu size yaptığı hiçbir şeyi haklı çıkarmaz, gözünüzde büyütmeyin.
Siz de kendinizi bu şekilde kurmayın, darp ettiyse cezasını en doğru biçimde alsın. Hala daha askerden sonra hapis olursa barışmak istemez diyorsunuz. Eşiniz sizi darp etmiş, dövmüş, canınızı yakmış daha nasıl anlatayım... Barışmak istemeyen taraf siz olmanız gerekirken hala daha ya barışmaktan vazgeçerse diyorsunuz. Ben mi çok farklı dünyada yaşıyorum bilmiyorum ki?

Inşallah yalan ifade vermekten size güzel bir ceza verirler. Çocuk oyuncagi mı bu, durduk yere devletin kurumlarını meşgul ediyorsunuz?

Bizim kadinlarimiz neden caninin kiymetini bilmiyor yahu ?
Sizi dovduyse ceksin cezasini.

yani askerse polisse vatan savunmasını mesleği gereği yapmak zorundaysa bizi dövebilir de öldürebilir de diyorsunuz.pekiiiiiiiiiiiii

Hakaret ve tehdit davalarina asliye ceza mahkemesi bakar. 2 yildan 10 yila kadar oldugunu nereden cikardiniz ki? Kamu davasinda siz davadan vazgwciyorum deseniz de dava kamu davasi oldugu icin gorulur. Daha once sicili temizse de para cezasina cevrilir.
Ceza almadindan neden korkuyorsunuz anlamadim? Sizin meseleniz degil ki. Vurmasaydi. Vururken dusunseydi. Bosanma asamasinda iseniz neden ceza almasini istemiyorsunuz ki?

Kendinize yapılan böyle büyük bir hakareti nasıl unutuyorsunuz da eşinize üzülüyorsunuz?
Neyse inşallah dilediğiniz gibi olur

Dayak yemenin acısıyla rapor alıyorsunuz, ifadeniz alınıyor ve siz şimdi yanlış ifade vermekten bahsediyorsunuz.

Hadi itiraf edin, raporla eşinize şantaj yapacak, şikayet etmekle korkutacak ve size dönmesini saklayacaktınız, olmadı. Di mi?

Insan aklıyla dalga geçmeyin Allah aşkına, eşinizden yediğiniz dayağın aynı akşam nasıl kafam dağınıktı denerek yanlış ifadesi verilir?

Ben ne askerler biliyorum, arkada el kadar evladını, gül gibi karısını göremediği, ödemediği için yastıklara yüzünü gömerek ağlayan askerlerimi... Yok oyle demagoji hanımefendi, yok dağda üşüyor, yok vatan bekliyor. O zaman polisler eşlerini taramalıya tutsun, bu mudur? Bırakın lütfen ya.

Asker eşim asker eşim diyorsunuz madem göreve bu denli hassas insansiniz. Devletimin polisini yalanlarınızla oyalamayın rica edeceğim.

Siz olayları çarpıtmayı alışkanlık haline getirmişsiniz, yok zatürre iken dağdaymış da falan. Umarım yalan ifade vermekten ceza alırsınız.

Burada sizi düşünen insanlara atarlanacağınıza gidin bir avukattan hukuki destek alın. Yediğiniz dayak da yalan ifade vermeniz de bizi ilgindirmiyor artık.

Amma kıvırdın ya. Önce telefonla kafana vursun sonra hoop telefon duvardan sekmiş kafana çarpmış olsun. Ya neyse ne, emin ol hiçbirimizin uykusu kaçmayacak senin dertlerin yüzünden. En azından dürüst olmanı “Ben kocamı seviyorum. Şiddet gördüğümle kalmak istiyorum. Evliliğimi sürdürmeyi düşünüyorum. Size de b.k yemek düşer” demeni beklerdim. Sen habire lafı dolandırıp duruyorsun.

Eşinin mesleğiyle ilgili de duygu sömürüsü yapıyorsun resmen. Buna hiç gelemem. Oradan da sınıfta kaldın. Bunu neden söylüyorum? Ben bu sitede yardımlaşan çok kadın gördüm. Boşanma davalarından, tacizci dayıdan, akılda kalıcı butik dükkan isminden tut da halıdaki bilmem ne lekesinin nasıl çıkacağına kadar türlü türlü konu okudum. Bazen senin göremediğin şeyi buradaki bir kadın görüp söylüyor pat diye. Sen bu tavrınla o şansı da kaybettin.

Önce adamın bir sonraki fırlatacağı şey cep telefonu olmayacak, bunun farkında değil mi diye üzüldüm ama yaptığın tuhaf savunmadan sonra sana müstahak diyorum. Ayrıca madem çok iyiydi eşin, asla zarar vermiyordu nasıl bir ruh halindesin de darp raporları alıp olayı bu noktaya getiriyorsun?
Ezik kadınlara dayanamıyorum

Acırken acınacak hale düşmeyin sonra!! Bence ceza almalı gün gelir hiç bişey olmamış gibi davranırsanız elinize bu günleri mumla ararsınız,

Ayy canım..valla yazık su kadınlara..onca ezıyet,sıkıntı,şiddet...sonra da kalk kocanı koru,psıkolojisi bozulmasın de..pekı o seni doverken senin o hassas bedenine nasıl kıydı,psikolojini ne hallere soktu hiç dusundu mu...allah yardımcın olsun,allah hiçbir yuvayı bu raddeye getırmesın..benım bir arkadasım da kocasından şiddet gormustu.kocası kamuda calıştığı için mahkemeye cagırdılar..kamu gorevlisi boyle bir durumda eşi aleyhe ifadeyı tekrarlarsa işten atılır.neyse arkadasım mahkemede eşinin duzeldiğini,artık şiddet yasamadıgını,mutlu oldugunu falan soylemişti..mahkeme bu sekılde sonlanmiştı.yani illa ifadeni tekrarlamak ya da ona paralel bir seyler soylemk zorunda degılsın..ama emin ol işinden atılma korkusu eşinin ödünün kopmasına yetr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…