Darp raporu sonrası kamu davasında ifade değişikliği

Aaa olur mu memur uğraşsın şikayetçi yok efendim şikayetçi degil yaz yaz iptal et

Tutanak tutulurkenki ruh halim çok kötüydü okumadan imzaladım adliyeyi arayınca telefon geçiyor ifadede dedi belki de yanlış bilgi verdi adliyedeki memur gitmeden anlayamam sadece ifadede vurdu yazıyorsa bunu değiştirip eşimin az ceza almasını istiyorum hepsi bu

Telefonun duvara çarpıp ordan yaylanarak kafanıza gelmesi( darp raporu alacak kadar zarar vermesi) fizik kanunlarını zorlar cinsten.. Bunu bilir kişiler anlar mutlaka yalan mı doğru mu olduğunu
bir telefon var ortada başıma çarpan ama bilinçli bir şekilde bana vurulmadı. Sadece itti. Ama telefon suç aleti imiş bu yüzden ağır ceza alabilirmş bende ifade değiştirsem cezası az olur mu bunu merak ediyorum

Telefon ilk çıkan motorola falan mıydı? Nasıl duvardan size çarpıp canınızı acıtacak kadar zarar veriyor? Bir de omzumun ağrısından gittim diyorsunuz. Adam resmen sizi darp etmiş.
Doğru neyse onu söyleyin. Merak ettim nasıl barıştınız?

9

Ortada sizin kafanıza gelen bir telefon var mı ? Eğer varsa bunu eşiniz bilinçli olarak atmıştır. Mümkün değil telefonun duvardan sekip kafanıza gelmesi.

Ben işin hukuki boyutunu bilemem ama böyle bir savunma yaparsanız yalan olduğu anlaşılacaktır.

Baristik dersin en fazla. Yapmadi dersen senin yalan ifade vermekten basın agrir.

Şu an onu düşünüyorsun insallah o da omur boyu seni düşünürde el kaldırmaz.

Geçenlerde haberlerde izledim,adam sokak ortasında kızı darp etti,tekme tokat dövmedi ama itti,duvara yapıştırdı,boğazını sıktı falan ,biri kameraya almış polisi de çağırmışlar,polis geldi kızı bırak dedi,ayırdı ama kız şikayetci olmadı,neymiş nişanlısıymış.
Sizinki de o hesap olmamış mı biraz.
Omzunuz incinmiş ki buna sebep telefon olamaz yani mümkün değil.
Neden korkuyorsunuz?
Tamam hapiste yatmaz belki ama bir uyarı alır,tekrarı olursa cezası olacağını bilir de bir daha ki sefere,eline koluna hakim olur.
Yapmayın yasa sizi koruyor.
Garantisi var mı bir dahaki kavganızda size ciddi zarar vermeyeceğinin?
Nasıl güveniyorsunuz inanın anlamıyorum.

Hayır telefonu bilinçsiz bir şekilde fırlattı ama direkt bana fırlatmadı o an onu engellemeye çalıştım başıma çarptı sonra itti beni eşyalara zarar vermeye devam etti

3_5 bin arası para cezası ödeyecek esiniz .
Normalde öyle oluyormuş ama bu asliye ceza mahkemesine açılmış yani daha ağır. 3e 5e razıyım ama hapis cezası verilir diye korkuyorum zaten ayrıyım askerde bir de böyle ayrı kalırsam bu defa daha barışmak da istemez hiç yoktan böyle şeyler yaşamak ne bileyim bana kızıyorsunuz ama keşke hastaneye gitmeseydim yada düştüm deseydim de doktor rapor tutmasaydı iş buralara gelmeseydi

Son 5 sene icerisinde denetimli bırakıldığı bir sucu var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…