- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Şikayetçi değildim telefon başıma geldiği için suç aleti sayılmış ağır ceza alırmış. Bende duvara attı diye ifade değiştirsem ne olur bunu merak ediyorum
Çok sinir olunca bazen telefon bardak kırar atar ama bana vurmadı hiç beni itti yine eşyaya zarar verdi omuzumu çok kötü çarpmıştım şişti baya korkudan hastaneye gittimBana öyle geliyor ki bu ilk değilmiş ve son da olmayacak , bir gün bir yeriniz acımakla kalmayacak....
E yalan ifade vermişsiniz. Telefonu duvara atmış, başınıza gelmiş. Ama siz direkt başıma telefonla vurdu demişsiniz. İkisinin cezaları farklıdır. Doğruyu söylemeniz lazım. Ne olduysa onu söyleyin.
Boşanmaktan vazgeçmeseniz yalan ifadenizi düzeltmeyecek miydiniz? Şimdi bile ifademi değiştirmesem mi diyorsunuz.
Doğruyu söyleyin. Boşansanız da boşanmasanız da. Boşanmıyorsunuz diye “hiç vurmadı” vs de demeyin. Tamamen gerçeği anlatın. Yaptığı şeyin cezası neyse onu çeksin.
Tutanak tutulurkenki ruh halim çok kötüydü okumadan imzaladım adliyeyi arayınca telefon geçiyor ifadede dedi belki de yanlış bilgi verdi adliyedeki memur gitmeden anlayamam sadece ifadede vurdu yazıyorsa bunu değiştirip eşimin az ceza almasını istiyorum hepsi buÇocuk oyuncağı mi bu yahu? Siz kocanıza blöf yapacaksınız diye devletin kurumları niye boşa iş yükü çeksin telefonla vurdu demissin işte gayette hatırlıyorsun ifadeni, doğru söyleyen adam 40 kere de konuşsa aynı şeyi söyler zaten
bir telefon var ortada başıma çarpan ama bilinçli bir şekilde bana vurulmadı. Sadece itti. Ama telefon suç aleti imiş bu yüzden ağır ceza alabilirmş bende ifade değiştirsem cezası az olur mu bunu merak ediyorumTelefonun duvara çarpıp ordan yaylanarak kafanıza gelmesi( darp raporu alacak kadar zarar vermesi) fizik kanunlarını zorlar cinsten.. Bunu bilir kişiler anlar mutlaka yalan mı doğru mu olduğunu
Ya lütfen demeyin öyle ortada bir yanlışlık varsa düzeltmek zorundayım yoksa hakikaten yalan ifade vermiş olmaz mıyımDevlet sizi korumak istedikçe ;
Siz dayakçı kocanızı koruyorsunuz.
Askerden gelince yeni konularınızı bekliyorum.
Hala ses çıkmadı mı sizin işten?
Gerçi siz önce doğruyu söyleyip sonra yalan söylemiştiniz galiba
9bir telefon var ortada başıma çarpan ama bilinçli bir şekilde bana vurulmadı. Sadece itti. Ama telefon suç aleti imiş bu yüzden ağır ceza alabilirmş bende ifade değiştirsem cezası az olur mu bunu merak ediyorum
Baristik dersin en fazla. Yapmadi dersen senin yalan ifade vermekten basın agrir.
- Eşimle bir tartışmamızda beni iterek omzumun yaralanmasına sebep oldu boşanma davamız varken olduğu için darp raporu almıştım şuan davayı geri çektik ama ifade verirken telefonla başıma vurdu demişim ve asliye hukuk mahkemesinde kamu davası açılmış eşim şuan askerde bunu ona söyleyemiyorum bile ifademi değiştirmek istiyorum bunu nasıl yaparım verdiğim ifadeyi hatırlamıyorum bile eşimin ceza almasını istemiyorum telefon silah sayılıyor diye ağır bir ceza alabilirmş zaten askerde psikolojisi alt üst bu davadan en az cezayla kurulmasını nasıl sağlarım. Kötü yorum yapacak olan lütfen yapmasın yeterince kötü bir haldeyim
Hayır telefonu bilinçsiz bir şekilde fırlattı ama direkt bana fırlatmadı o an onu engellemeye çalıştım başıma çarptı sonra itti beni eşyalara zarar vermeye devam ettiTelefon ilk çıkan motorola falan mıydı? Nasıl duvardan size çarpıp canınızı acıtacak kadar zarar veriyor? Bir de omzumun ağrısından gittim diyorsunuz. Adam resmen sizi darp etmiş.
Doğru neyse onu söyleyin. Merak ettim nasıl barıştınız?
Normalde öyle oluyormuş ama bu asliye ceza mahkemesine açılmış yani daha ağır. 3e 5e razıyım ama hapis cezası verilir diye korkuyorum zaten ayrıyım askerde bir de böyle ayrı kalırsam bu defa daha barışmak da istemez hiç yoktan böyle şeyler yaşamak ne bileyim bana kızıyorsunuz ama keşke hastaneye gitmeseydim yada düştüm deseydim de doktor rapor tutmasaydı iş buralara gelmeseydi3_5 bin arası para cezası ödeyecek esiniz .
Normalde öyle oluyormuş ama bu asliye ceza mahkemesine açılmış yani daha ağır. 3e 5e razıyım ama hapis cezası verilir diye korkuyorum zaten ayrıyım askerde bir de böyle ayrı kalırsam bu defa daha barışmak da istemez hiç yoktan böyle şeyler yaşamak ne bileyim bana kızıyorsunuz ama keşke hastaneye gitmeseydim yada düştüm deseydim de doktor rapor tutmasaydı iş buralara gelmeseydi
başka bir konuda davası yok diye biliyorum şuan veya eskiSon 5 sene icerisinde denetimli bırakıldığı bir sucu var mi?