Eşimin sıhhatini mi merak ediyorsun. Dağda zatürre ile ve teröristlerle mücadele ediyor sen yatağında rahat uyu diye. O teröristler dağdan şehire inmesin diye. Bana vurmadı itti sadece. İttiği eli de silah tutuyor şu an yeterli miTelefona bişey oldu mu ? Esinin sıhhati nasıl ? Omzuna vuran eli iyi mi ?
anlaşılan dayak yiyerek "zavallı" eşinin istediği kıvama gelmiş.Vah vah demek askerde, psikolojisi bozulmasın şimdi.. Kafasına telefonu yiyenin psikolojisi nasıl?
Ben şuan ki vasfını sorgulamiyorum, bin yaşasın ,sağlıkla .. bu vatan onlara minnettar .. sana olan tavrından bahsediyorum ,kıvırma istersen ..Eşimin sıhhatini mi merak ediyorsun. Dağda zatürre ile ve teröristlerle mücadele ediyor sen yatağında rahat uyu diye. O teröristler dağdan şehire inmesin diye. Bana vurmadı itti sadece. İttiği eli de silah tutuyor şu an yeterli mi
yediğin dayağı haklı çıkardın yani şuan? eşinin askerliği vatani görevi oluyor.Eşimin sıhhatini mi merak ediyorsun. Dağda zatürre ile ve teröristlerle mücadele ediyor sen yatağında rahat uyu diye. O teröristler dağdan şehire inmesin diye. Bana vurmadı itti sadece. İttiği eli de silah tutuyor şu an yeterli mi
Çok biliyorsun şartlarını kaç defa karda kışta askerlik yaptınBen şuan ki vasfını sorgulamiyorum, bin yaşasın ,sağlıkla .. bu vatan onlara minnettar .. sana olan tavrından bahsediyorum ,kıvırma istersen ..
Edit:zatürreli adamı eline silah verip dağa çıkarmazlar .....
Eşimin sıhhatini mi merak ediyorsun. Dağda zatürre ile ve teröristlerle mücadele ediyor sen yatağında rahat uyu diye. O teröristler dağdan şehire inmesin diye. Bana vurmadı itti sadece. İttiği eli de silah tutuyor şu an yeterli mi
Şuan askerde normal zamanda değil ve beni dövmedi neden anlatamıyormArkadaşımın babası eski asker, Doğu'da çok çarpışmış zamanında. Ama annesini ve çocuklarını sürekli dövermiş. Arkadaşım nefret ediyor babasından ama asker olup cephede savaştığı için değil. Ona babalık yapmadığı için, eziyet çektirdiği için. Doğu'da çarpışıyor olması seni dövmesini haklı kılmıyor, karıştırma istersen etliyle sütlüyü üste çıkmak için. Ona bakarsak her asker karısını çocuğunu dövsün o zaman öyle şey mi olur?
Şuan askerde normal zamanda değil ve beni dövmedi neden anlatamıyorm
Ben bana attı demedim adliyeyi arayıp sorunca ifadede böyle geçiyor dedi ifade değiştirsem buradakiler gibi yalan ifade vermişsin deyip yargısız infaz yaparlar mı zaten çıkamıyorum işin içinden bir insan da doğrusu şudur demiyor. Anlıyorum kadına şiddet çok kötü bir şey. Kimse de şiddet gördüm diye sevinmiyor eşim normal ceza alacak zaten bunun önüne geçemem geçmem de sadece daha az yani alması gerektiği kadar alsın diyorumYalan ifade mi verdin? İftira mı yani adam eşyalara zarar veriyodu aslında ben bana attı dedim demişşin. Doğrusunu söyle ifadeni değiştir gidip
Direkt bana atmadı ama engel olmaya çalışıyordum kafama çarptı duvara attı desem yalan ifade deyip başıma başka dosyalar çıkarırlar mı bunu merak ediyorumDövdü diye niye yalan ifade verdin o zaman? Kafana gelmediyse bile o telefonu sana attıysa şiddet uygulamış demektir. Şansına kafana gelmemiş. Bir dahakine kafana da gelebilir.
Direkt bana atmadı ama engel olmaya çalışıyordum kafama çarptı duvara attı desem yalan ifade deyip başıma başka dosyalar çıkarırlar mı bunu merak ediyorum
Bu kadar kendinden emin konuştuğuna göre sen daha tecrubelisin ,sen anlat ...Çok biliyorsun şartlarını kaç defa karda kışta askerlik yaptın
Buna da kader diyeceksiniz .Normalde öyle oluyormuş ama bu asliye ceza mahkemesine açılmış yani daha ağır. 3e 5e razıyım ama hapis cezası verilir diye korkuyorum zaten ayrıyım askerde bir de böyle ayrı kalırsam bu defa daha barışmak da istemez hiç yoktan böyle şeyler yaşamak ne bileyim bana kızıyorsunuz ama keşke hastaneye gitmeseydim yada düştüm deseydim de doktor rapor tutmasaydı iş buralara gelmeseydi