Darp raporu sonrası kamu davasında ifade değişikliği

Telefona bişey oldu mu ? Esinin sıhhati nasıl ? Omzuna vuran eli iyi mi ?
Eşimin sıhhatini mi merak ediyorsun. Dağda zatürre ile ve teröristlerle mücadele ediyor sen yatağında rahat uyu diye. O teröristler dağdan şehire inmesin diye. Bana vurmadı itti sadece. İttiği eli de silah tutuyor şu an yeterli mi

Ben şuan ki vasfını sorgulamiyorum, bin yaşasın ,sağlıkla .. bu vatan onlara minnettar .. sana olan tavrından bahsediyorum ,kıvırma istersen ..

Edit:zatürreli adamı eline silah verip dağa çıkarmazlar .....

yediğin dayağı haklı çıkardın yani şuan? eşinin askerliği vatani görevi oluyor.

sana şiddet uygulaması da sana değer vermediğini ve hasta biri olduğunu gösteriyor.

lütfen bu ikisini karıştırıp demogoji yapma komik duruyor.

Ben mi anlatamıyorum size mi gün doğdu bana vurmadı diyorum asla da vurmaz sadece o anlık sinirle itti evet yapmaması gereken bir şey zaten illaki ceza alacak ben gidip de sahte rapor aldım eşim suçlu değil demiyorum ki sadece bi yanlışlık varsa düzeltebilir miyim bunu soruyorum

Yalan ifade mi verdin? İftira mı yani adam eşyalara zarar veriyodu aslında ben bana attı dedim demişşin. Doğrusunu söyle ifadeni değiştir gidip

Arkadaşımın babası eski asker, Doğu'da çok çarpışmış zamanında. Ama annesini ve çocuklarını sürekli dövermiş. Arkadaşım nefret ediyor babasından ama asker olup cephede savaştığı için değil. Ona babalık yapmadığı için, eziyet çektirdiği için. Doğu'da çarpışıyor olması seni dövmesini haklı kılmıyor, karıştırma istersen etliyle sütlüyü üste çıkmak için. Ona bakarsak her asker karısını çocuğunu dövsün o zaman öyle şey mi olur?

Şuan askerde normal zamanda değil ve beni dövmedi neden anlatamıyorm

Yalan ifade mi verdin? İftira mı yani adam eşyalara zarar veriyodu aslında ben bana attı dedim demişşin. Doğrusunu söyle ifadeni değiştir gidip
Ben bana attı demedim adliyeyi arayıp sorunca ifadede böyle geçiyor dedi ifade değiştirsem buradakiler gibi yalan ifade vermişsin deyip yargısız infaz yaparlar mı zaten çıkamıyorum işin içinden bir insan da doğrusu şudur demiyor. Anlıyorum kadına şiddet çok kötü bir şey. Kimse de şiddet gördüm diye sevinmiyor eşim normal ceza alacak zaten bunun önüne geçemem geçmem de sadece daha az yani alması gerektiği kadar alsın diyorum

Dövdü diye niye yalan ifade verdin o zaman? Kafana gelmediyse bile o telefonu sana attıysa şiddet uygulamış demektir. Şansına kafana gelmemiş. Bir dahakine kafana da gelebilir.
Direkt bana atmadı ama engel olmaya çalışıyordum kafama çarptı duvara attı desem yalan ifade deyip başıma başka dosyalar çıkarırlar mı bunu merak ediyorum

Direkt bana atmadı ama engel olmaya çalışıyordum kafama çarptı duvara attı desem yalan ifade deyip başıma başka dosyalar çıkarırlar mı bunu merak ediyorum

Çıkarabilirler de çıkarmayabilirler de ne söylesem yalan olur. Değiştirmeden önce bir avukata başvur derim.

Bir avukata danışın sma bildiğim kadarıyla mahkemeye mecbur çıkacaksınız orada ifade değiştirebilirsiniz .

Birini itince kolu nasıl şişiyır ve doktorluk oluyor anlamadım? Metrobüse binerken beni de itiyolar hiç bi yerimde şişlik yok. Dayak diyemeyen kadın beyanı resmen. Yumuşat yumuşat..
Adam duvara atarken telefonu naptın, telefona kafa mı attın? Ya sana doğru atmış işte besbelli kaçamamışsın.
Devlet kadını korumuyo diyoruz da devlet sizin gibisine daha ne yapsın bilmiyorum. Yazık olmuş o savcının seni düşünüp hazırladığı dosyadaki emeklerine. Haketmemişsin.

Bırakın ya. Size vururken aklı sabrı nerdeydi. Davranışlarının sonucunu yaşayacak. Siz affetikçe bitmez bu şiddet. Bırakın anlasınlar devlet artık bu işin pesinde yalnız değilsiniz. Bunu anlasınlar bi.

Bırakın çıksın işte mahkemeye siz yine öpüşüp koklaşın. Nasıl olsa sizin açınızdan değişen bir şey yok.
Davası görülür belki cezası ertelenebilir tekrar yapmaması için size güvence daha ne? Sonuçta bir defa vuran yine vurur..

Bu kadar üzülmeyin şu şiddet sever kocalarınız için. Bırakın biraz da onun morali bozulsun..

Buna da kader diyeceksiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…