- Konu Sahibi drbeauty123
-
Hakkındaki bilgide öğrenci yazıyo eğitimkide lisans çelişkiiiidoktor musun?
yapma ya
bilemiyorum ama durum iyi değil
boş kaldığın için mi
uzman misin
değilsen uzmanlığa çalış
uzmansan doç için doç isen profesör ol
anladığım kadarı ile kimsenin sana güvenize saygısına kalmamış
bu şiddeti haklı çıkarmaz
lakin durum iyi değil
Hakkındaki bölümde öğrenci yazıyo meslek olarak eğitimse lisansEğer konu sahibi doktor ve söyledikleri gerçekse ve eşi boşanmak istiyorsa darp raporu almalı...
Çünkü böyle pislik bir adam kumar oynadığını mahkemeye de taşır tazminatta alır nafakada alabılır mi bilmiyorum ama
Şöyle bir şey duymuştum maaşı fazla olan tarraftan az olan taraf alabiliyordu evliyken olan hayat standartını koruma gibi bir şey vardı sanırım...
şeyma subasını duşunun sadece çocuğu için almıyor kendi için de alıyor....
Konu sahibini tehtid edebilir...
Ama elinde darp raporu olursa o biraz sıkar...
amann koskoca kadın banane diyesim geliyor nedense bazen
2012 de kayıt olmuş o zaman öğrenci olması normal ama bilemicemHakkındaki bölümde öğrenci yazıyo meslek olarak eğitimse lisans
hayretler icindeokudum konuyu! tip kazan oku goreve basla ama kendi iradeni kontrol edemeyip kumar oyna,
Keske dediginiz gibi doktor olmasaydim basima bunlar gelmeseydi. Kimseyi kekleyecek halde degilim inanin
Kumar bağımlılığı başlı başına sağlıklı düşünceyi engeller.Kişi hırsızlık yapar, yalanı çok rahat söyler. O kumarı oynamak için hangi engel varsa çok güzel oynar. Uyuşturucu ile aynı.Bakin ister doktor olun ister olmayin bu sizin sorununuz. Yukarida bir arkadas da sormus baska bir bagimliliginiz var mi diye cevap vermemissiniz. Saglikli dusunemiyorsunuz ve bir uzmandan destek almaniz sart. Kumar bagimliligi saglikli dusunceye engel olmasa gerek. Gercekten doktorsaniz ve aktif gorev yapiyorsaniz hastalariniza uzuldum. Bu durumda muhtemelen isinizde de saglikli dusunemiyorsunuz demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?