Darp edildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne mi yapacaksın? Maaş kartlarını alıp ev acicaksin, ailenin maddi iplarak desteğine ihtiyacın yok ki.

Tek başına kalsa kumar oynar yine..
Darp ı savunmuyorum lakin kumar müptelası birini kendine bırakmak çok sağlıklı değil gibi..

Eşinizin güvenini tam olarak sağlayamamışsınız anladığım kadarıyla. Evli olmanıza, ayrı bir hayatınız olmasına ragmen neden kartlarınızın yönetimi babanızda ? gecmişte hatalar yapmış olabilirsiniz hepimiz yapıyoruz. Aileniz arkanızda olmasa da siz dimdik durabilirsiniz. Bu tarz aileleri de anlamıyorum arkadaş. Napsın kadın dayak mı yesin hep boşanmasına razı olmuyorsunuz diye ? Aileniz arkanızda olmasa da bu sizin hayatınız. Geçmişteki hatalarınızı telafi ederek çok güzel bir yaşama başlangıç yapabilirsiniz.

Git herhangi bir bankaya ben artık buradan çekmek istiyorum maaşımı de. Sana yeni kart çıkarırlar. Kıyafetlerini topla hiçbir yere güvenmiyorsan üniversiteler için kız pansiyonları oluyor öyle bir yer bul eşya almana gerek kalmaz. Hemde yeni arkadaşların olur. İşine ordan gidip gelirsin. Eşin için de kendine darp raporu al şikayette bulun sana yaklaşmasın uzaklaştırma alır. Ailen de kendileri bilir reşit birisin ihtiyacı olan arar sorar sormazlarsa da kendiler bilir seni bağlamaz.

kumar bagımlılığı varsa birinci derece akraba alabilir maaşını.git paranı kendin al hayatını yaşa sen doktorsun demek ne alaka insan o ve bagımlılığı olması normal
pozitif ayrımcılık yapmadan konusuyorum,kendinize çeki düzen verin ve cevrenizdeki insanların güvenini tekrar kazanın.

Nereden ulasabilirim
Kadın siginma evi mi?? Sizin maddi imkanlarınız var. Onu da bırakın kendini gecindiremeyen, maddi açıdan da mağdur insanlar kullansın. Pes artık. Siz iyi niyetli biri değilsiniz. Eşinizin yaptığını hiçbir şekilde savunmuyorum ama okumuş, saygın bir meslek sahibi bir kadının bu şekilde aciz, cahil olmasi gerçekten kabul edilemez.

Gidin bağımlılık için tedavi olun önce. Bedava yaşamaktansa. Oh maaşını baban değerlendirsin bağımlısın diye, eşinden geçin.hatta gerçekten her açıdan mağdur kadınların hakkına göz dik. Senin maasin nerde? Esinin sırtından gecinecegine önce destek al iki kuruş harca da.pes doğrusu.

Bence konu sahibi doktor değil bu kadar sayfa yorum yapilmis..tek cevap yok tek bir cevap vermiş onda da kadın sığınma evine git diyen üyeye nasıl gidilir sormuş..o kadar zeki bir insan olmasan doktor olamazsın yazdıkların senin bilgisiz bir insan olduğunu gösteriyor sığınma evine nasıl gidilir soruyorsun..ve ayrıca var sayıyorum ki doktor olsan kendini bu kadar küçük duruma düşürüp sığınma evine gitmek yerine kartları iptal edip maaşını alıp bir pansiyona veya ayrı bir eve çıkarsın..burda bize bu kadar çaresiz görünmek yerine.

Sana burada dünyanın lafı yazıldı çizildi hiçkimseyi tınlamadın. Aynı adamla,aynı aileyle hayata devam ettiğin sürece değişmeyecek hiçbirşey. O aile yüzünden borç batağındaydın şimdi kartların babanda,onlar yaşıyor senin paranla ve sen dayak yiyorsun... bu eziklikle daha çok dayak yersin,kusura bakma.

Sacmalamayin isterseniz kimsesiz kadinlarin gittigi yere goz diktigim yok ankaralilar bilir burda evler de pansiyonlar da pislik yuvasi. Ozgur olayim derken sacma bi hayatin icinde olamam otele de yerlesemem. Maas alana kadar.gecici biryer bakar.sonra ev tutarim. Yanimda olan arkadaslara tesekkur ederim kimseye ne doktorlugumu kanitlamak zorundayim ne de kisiligimi. Ricam kinamayin bende birini kinadim bu haldeyim

Suan ailemle konusmaya gidiyor bosanma islemlerk icin ve ben nobetteyim :) bana bir daha yazma ulasman gerekirse ailen aracinligiyla.ulas.dedi son olarak bende engelledim

Dalga mi geçiyorsunuz hayır yani doktorum diyorsunuz hayli iyi bir maaş iniz vardır sanırım istemiyorsanız bu evliliği boşanırsınız ve ayrı bir ev açıp kendinize çeki düzen verip paranızı har vurup harman savurmazsaniz çok iii gecineceginize ve kimseye muhtaç olmayacağını eminim

Yav He He .pislik yuvası. Niye sordun adresi? Yanından yoresinden geçmemek için mi? Yurtlarda kalan çalışan insanlar var, 1+1 , 1+0 ev tutan özel sektörde çalışan insanlar var. Ama siz onun bunun sırtından gecinin bagimliyim ayağına. Oh kebap valla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…