- Konu Sahibi drbeauty123
-
Ne mi yapacaksın? Maaş kartlarını alıp ev acicaksin, ailenin maddi iplarak desteğine ihtiyacın yok ki.
Nereden ulasabilirimKadın sığınma evine gidin?
Kadın siginma evi mi?? Sizin maddi imkanlarınız var. Onu da bırakın kendini gecindiremeyen, maddi açıdan da mağdur insanlar kullansın. Pes artık. Siz iyi niyetli biri değilsiniz. Eşinizin yaptığını hiçbir şekilde savunmuyorum ama okumuş, saygın bir meslek sahibi bir kadının bu şekilde aciz, cahil olmasi gerçekten kabul edilemez.Nereden ulasabilirim
Nereden ulasabilirim
Sana burada dünyanın lafı yazıldı çizildi hiçkimseyi tınlamadın. Aynı adamla,aynı aileyle hayata devam ettiğin sürece değişmeyecek hiçbirşey. O aile yüzünden borç batağındaydın şimdi kartların babanda,onlar yaşıyor senin paranla ve sen dayak yiyorsun... bu eziklikle daha çok dayak yersin,kusura bakma.
Lütfen artık kurtul bu adamdan. Al kartını kendine düzgün bir hayat kur lütfen.Suan ailemle konusmaya gidiyor bosanma islemlerk icin ve ben nobetteyim :) bana bir daha yazma ulasman gerekirse ailen aracinligiyla.ulas.dedi son olarak bende engelledim
Dalga mi geçiyorsunuz hayır yani doktorum diyorsunuz hayli iyi bir maaş iniz vardır sanırım istemiyorsanız bu evliliği boşanırsınız ve ayrı bir ev açıp kendinize çeki düzen verip paranızı har vurup harman savurmazsaniz çok iii gecineceginize ve kimseye muhtaç olmayacağını eminimMerhaba daha once kumar ile ilgili konu acmistim. Oynamayi agustosta biraktim esime ve aileme soz verdigim icin. Dun esimin kartindan bir miktar para cekmistim nakit.avans seklimde.hic.param kalmadigi icin. Bu arada.doktorum. tum kartlarim babamda o yonetiyor.artik. esim yine mi kumara basladin diye vurdu. Saglikli dusunemiyorum ne yapmaliyim.. ayri bi yere cikmak istiyorum ama cebimde harcliktan baska birsey yok. Kalacak bi arkadasim da yok. Ailem de onunla bosanirsam yanimda olmayacaklarini soylediler. Ben ne yapacagim
Yav He He .pislik yuvası. Niye sordun adresi? Yanından yoresinden geçmemek için mi? Yurtlarda kalan çalışan insanlar var, 1+1 , 1+0 ev tutan özel sektörde çalışan insanlar var. Ama siz onun bunun sırtından gecinin bagimliyim ayağına. Oh kebap valla.Sacmalamayin isterseniz kimsesiz kadinlarin gittigi yere goz diktigim yok ankaralilar bilir burda evler de pansiyonlar da pislik yuvasi. Ozgur olayim derken sacma bi hayatin icinde olamam otele de yerlesemem. Maas alana kadar.gecici biryer bakar.sonra ev tutarim. Yanimda olan arkadaslara tesekkur ederim kimseye ne doktorlugumu kanitlamak zorundayim ne de kisiligimi. Ricam kinamayin bende birini kinadim bu haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?