- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi drbeauty123
-
İnşallah bulursunuz o huzuru, tedavi oluyormuşsunuz inşallah sonuc alırsınız.Mesele maddiyat degil artik inanin bazi seylerden gectim para pul bos borc da odenir gecer gider huzur istiyorum kaybettigim huzurumu
Guzel yorumumuz icin tesekkur ederimBence ispatlık bir durum yok çünkü hanımefendi burada tıbbi bir girişimde veya yönlendirmede bulunmuyor, mesleği bizi alakadar etmez. Eğer insan sağlığıyla ilgili herhangi bir konuda konuşuyor olsaydık bu dediğiniz normal ama burada derdini anlatıp fikir istiyor sadece. Orada başka bir meslek yazsa bu kadar tepki almayacaktı ama doktorları da bu kadar gözünüzde ilahlaştırmayın. Hepimiz insanız, doktorların cinnet getireni de var, adam öldüreni de, karısını çocuğunu döveni de. Mesleki bilgi veya yeterlilik bunlarla alakalı durumlar değil. Ayrıca konu sahibinin herhangi bir mesajında hava attığını da hissetmedim. Bana son derece çaresiz ve ne yapacağını bilmeyen psikolojide biri gibi hissettirdi. Allah yardımcısı olsun.
Kumar bağımlılığı başlı başına sağlıklı düşünceyi engeller.Kişi hırsızlık yapar, yalanı çok rahat söyler. O kumarı oynamak için hangi engel varsa çok güzel oynar. Uyuşturucu ile aynı.
doktorları ılahlastıran yok kı :) burda ben doktorum dıyen 3 uye var hepsı bırbırıne benzıyor mantık dısı hareketlerıyle suphelı davranıslar sergıleyerek ve aktıfler . 80 bın borc yapana kadar kumar oynamıs kumar oynama sebebı aılesı kendısınden maddı bırseyler ıstedı dıye , bızler yoksa param yok derız kumar oynamak yerıne borc bırıkıne ısler ıcınden cıkılmaz hal alana esı bosanmak ısteyene kadar durmus yenı baslamıs tedavıye ve esının kartından nakıt cekmıs her ne kadar param olmadıgı ıcın desede ınanmadık cunku kumar oynayacak bellı,arada oynuyorum dıyor zaten kendısı de yanı tedavıde ıse yaramıyor ısın cıddıyetının farkında degıl, ayrı eve cıkamam dıyor kendıme yenı hayat kuramam dıyor etrafımda hıc kendını bıle ısteye bu kadar caresız bırakmıs ve bunu devam ettırmek ısteyen egıtımlı bırını gormedıgım ıcın sasırdım. bu sasırmam bu kadar buyutulecek mesele degılBence ispatlık bir durum yok çünkü hanımefendi burada tıbbi bir girişimde veya yönlendirmede bulunmuyor, mesleği bizi alakadar etmez. Eğer insan sağlığıyla ilgili herhangi bir konuda konuşuyor olsaydık bu dediğiniz normal ama burada derdini anlatıp fikir istiyor sadece. Orada başka bir meslek yazsa bu kadar tepki almayacaktı ama doktorları da bu kadar gözünüzde ilahlaştırmayın. Hepimiz insanız, doktorların cinnet getireni de var, adam öldüreni de, karısını çocuğunu döveni de. Mesleki bilgi veya yeterlilik bunlarla alakalı durumlar değil. Ayrıca konu sahibinin herhangi bir mesajında hava attığını da hissetmedim. Bana son derece çaresiz ve ne yapacağını bilmeyen psikolojide biri gibi hissettirdi. Allah yardımcısı olsun.
Doktorluguma laf ettirmem meslegimi asla ihmal etmedim hastalarim da beni cok sever benim zararim.kendime ne katilim ne ugursuz ne de sizofrenBakin saglikli dusunceden kastim kumar oynama yollati degil. Kumat bagimliligi degil. Kadin kocasindan dayak yiyiyor ve ne yapmaliyim diye buraya soruyor. He sorabilir tabi ki doktorlar da insandir diyeceksiniz. Doktorlarin insanligina lafim yok ama insanlarin cani boyle doktorlara emanet edilmemeli. Bu kadin doktorluk yapiyorsa ciddi sikinti vardir. Bu kadar basit bir problemle basedemeyen insan bana ilac yazmamali.
hah işte benımde dusuncem bırebır bu sekıldeBakin saglikli dusunceden kastim kumar oynama yollati degil. Kumar bagimliligi degil. Kadin kocasindan dayak yiyiyor ve ne yapmaliyim diye buraya soruyor. He sorabilir tabi ki doktorlar da insandir diyeceksiniz. Doktorlarin insanligina lafim yok ama insanlarin cani boyle doktorlara emanet edilmemeli. Bu kadin doktorluk yapiyorsa ciddi sikinti vardir. Bu kadar basit bir problemle basedemeyen insan bana ilac yazmamali.
Rica ederim, inanın tüm kalbimle iyi olmanızı ve hayatınızı yoluna koymanızı diliyorum.Guzel yorumumuz icin tesekkur ederim
Doktorluguma laf ettirmem meslegimi asla ihmal etmedim hastalarim da beni cok sever benim zararim.kendime ne katilim ne ugursuz ne de sizofren
Aile konusunda ne kadar haklısınız. Bırakıp başlama her defasında yine kumar yine borç. O kadar zor ki aile için böyle bir durumla baş etmek. Rest çeksen olmuyor, iyi niyetle davransan olmuyor. Eş için de öyledir muhakkak.doktorları ılahlastıran yok kı :) burda ben doktorum dıyen 3 uye var hepsı bırbırıne benzıyor mantık dısı hareketlerıyle suphelı davranıslar sergıleyerek ve aktıfler . 80 bın borc yapana kadar kumar oynamıs kumar oynama sebebı aılesı kendısınden maddı bırseyler ıstedı dıye , bızler yoksa param yok derız kumar oynamak yerıne borc bırıkıne ısler ıcınden cıkılmaz hal alana esı bosanmak ısteyene kadar durmus yenı baslamıs tedavıye ve esının kartından nakıt cekmıs her ne kadar param olmadıgı ıcın desede ınanmadık cunku kumar oynayacak bellı,arada oynuyorum dıyor zaten kendısı de yanı tedavıde ıse yaramıyor ısın cıddıyetının farkında degıl, ayrı eve cıkamam dıyor kendıme yenı hayat kuramam dıyor etrafımda hıc kendını bıle ısteye bu kadar caresız bırakmıs ve bunu devam ettırmek ısteyen egıtımlı bırını gormedıgım ıcın sasırdım. bu sasırmam bu kadar buyutulecek mesele degıl
ben konu sahıbınden daha cok aılesı ıcın allah yardımcıları olsun demek ıstıyorum. kendısınden daha cok aılesı ıcın zor bu durum. konu sahıbının yerınde olsam bana guvensınler dıye gercekten duzelırdım ve guvenlerını kazanmak ıcın cok cabalardım boyle hesaptan para cekmek gıbı saibelı hareketler yapmak yerıne. esı sen yıne mı kumara basladın dıyorsa o laf bosuna degıldır cunku.
Duzgun okusani, tedavi gordugumu anlarsiniz. Lutfen yardimci olmak isteyen iyi niyetli insanlarin arasindan siyrilip cikar misiniz ?
Sizin gibi insanlar doktoru darp edenler iste. Herseyi kendinizde hak gorursunuz sikayet dilinizdedir. Sen ne is yapiyorsun bende seni sikayet edecegim
Ben ilk konuyu okuduğumdan beri konu sahibesinin doktor olduğuna inanmıyordum. Artık kesin ikna oldum.Kadın siginma evi mi?? Sizin maddi imkanlarınız var. Onu da bırakın kendini gecindiremeyen, maddi açıdan da mağdur insanlar kullansın. Pes artık. Siz iyi niyetli biri değilsiniz. Eşinizin yaptığını hiçbir şekilde savunmuyorum ama okumuş, saygın bir meslek sahibi bir kadının bu şekilde aciz, cahil olmasi gerçekten kabul edilemez.
Gidin bağımlılık için tedavi olun önce. Bedava yaşamaktansa. Oh maaşını baban değerlendirsin bağımlısın diye, eşinden geçin.hatta gerçekten her açıdan mağdur kadınların hakkına göz dik. Senin maasin nerde? Esinin sırtından gecinecegine önce destek al iki kuruş harca da.pes doğrusu.
Peki bir hekim, psikiyatri ilaçlarının en üst etkiyi göstermesinin 6 ay olduğunu bilmez mi? Bu ilaçların hepsini aynı anda aldınızı zannetmiyorum. Ayrıca yazdığınız 3 ilaç depresyon ağırlıklı ilaçlar, takıntı değil.Cipralex prozac lustral efexor bunlari kullandim. Psikoterapi de aldim. Bu surecte akilli telefonu bilgisayari uzaklastirdim. 1.haftadir tamamen hayatimda yok. 1 haftadir namaz kiliyorum
Peki bir hekim, psikiyatri ilaçlarının en üst etkiyi göstermesinin 6 ay olduğunu bilmez mi? Bu ilaçların hepsini aynı anda aldınızı zannetmiyorum. Ayrıca yazdığınız 3 ilaç depresyon ağırlıklı ilaçlar, takıntı değil.
Ya siz gittiğiniz hekimi de kandırdınız gerçek sorunu anlatmadınız, ya hekime gitmeden ilaçları kendiniz aldınız ya da bknz Google yazınız ilaç adı yaptınız.
Ben hala mesleğiniz ile ilgili kuşkudayım. Yalansa feci, değilse daha feci üstelik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?