Darp edildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanlar konuşarak anlaşır. Sizin kumar problemininizi bilen eşiniz madem ilk kullanımınızda anlamadan,dinlemeden vuracaktı size o zaman vermeseydi kartını.
Öte yandan kendi değerinizin farkında olmamanıza aşırı üzüldüm,bakın elinde mesleği,doğru düzgün geliri olmayan kadınlar bile artık şiddete boyun eğmiyorlar,binbir zorlukla çocuklarını da büyütüyorlar ,kimseye minnet te etmiyorlar,sizin mesleğiniz aylık geliriniz var. Eşinizin de borçlarınızı ödemeye bir katkısı yok zaten,sizi bağlayan ne? Darp raporunuzu alıp,eşinizi evden gönderin. Oturun evinizde,borcunuzu ödeyin ,hayatınızı idame ettirin. Boşanip boşanmamak size kalmış ama en azından bunu yapın.

Doktor birinin bu hale gelmesi çok üzücü.
Lütfen dirençli olun.kartlaro iptal ettirin ve yenilerini alın.
Yeni bir hayat kurun.
Yetişkinsiniz.
Bağımlılık ile mücadelenin biyolojik ve ruhsal boyutunu siz daha iyi bilirsiniz.

Gerçekten mi? Eski konunu hatırlıyorum kumar konusundaki. Nasıl vurur eşin? Daha yeni evlenmemiş miydin sen ?

Gerçekten çok üzüldüm senin için.

hemen darp raporu alın.

sonra boşanma davanıza eklersiniz.

ben anlayamıyorum sizi meslek sahibi insansınız kendinizi nasıl bu duruma sokuyorsunuz.

bu nası aile boşanırsan yanında değiliz diyor görmemişim orasını.

kartlarınızı iptal ettirin ve başka bi eve çıkın. hayatınızdaki toksik insanlardan uzaklaşın bi önce sıfırdan bi hayat kurun.

borcunuzu yeniden yapılandırın taksit süresini uzatın. bu sürede mutlaka ama mutlaka terapi görün.

Ailem bana destek olmayacak gidecek yerim yok demişsiniz...
Farkındamısınız sizi tek başına iş göremez konumuna getirmişler...

sizin paranız ya kime ne kumar tabiki iyi bir şey değil sonucu size patlar ama dediğim gibi para sizin...
Kartlarınızı iptal ettirip yenilerini alın darp raporu alın ve bu adama tekmeyi basın...
avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama mahkemede karım kumar oynuyordu falan derse ne olur bilemem...
Sizi bunla tehtid edebilir tazminat alabilir ondan dolayı darp raporunuz olsun ki kendinizi savunun(başta bir kadın olarak kendinizi savunun)

borç miktarınızı bir yerde yazmıştınız ödenemeyecek miktar da değil...
Aileniz varsın olmasın hahaha bu hayatta herkes tek başına çok mu önemli...

uzmanmısınız bilmiyorum ama iş yeri hekimliğini ek iş olarak düşünebilirsiniz başka şeyler de var siz daha iyi bilirsiniz ama borç tık diye ödenir...

böylece kendinize güveniniz gelir yaşayacak daha kaç yılınız var ki?

Eşiniz daha once şiddet uyguladı mi?
Sormadan etmeden, bağımlı olduğunuzu bile bile nasıl size el kaldırdı?
Tedaviye başladınız mi?
Ve neden ihtiyacınız olan para için önce eşinize yada babanıza haber vermediniz?
Bu kadar mimlenmisken hangi akla hizmet karttan para çekme?

Eski konularını bilmiyorum maalesef, eğer öyle ise tabiki de ayrılmalı ama konu sahibinin şu an tek psikolojik sorunu kumar değil bence. Tedavi olmadan travma üstüne travma yaşamamalı ve destek almalı

iyi de ailesi ve eşiyle daha çok batağa saplanıyor bence kaçış yolu olarak kumarı görüyor. bağımlılığın sebebine bakmak lazım

Ben anlamadım nasıl bir şiddet uyguladı? sadece dudağınızın içini göstermişsiniz o da tam belli olmuyor sadece orası mı yara aldı? neden eşinizden habersiz nakit avans çektiniz konuda da açıklamamışsınız eşinize de açıklama yapamamışsınız. Muhtemelen yine dayanamayıp kumar oynadınız yani babanız bile el koymuş paranıza sizin bağımlılığınızı bildiğinden ve babamlara dönemem diyorsunuz biliyorsunuz ki suçlu sizsiniz çünkü yüzünüz yok yoksa doktor olup da çaresizim demezdiniz eşinize de yazık size tahammül etmeye çalışıyor resmen hırsızlık bu darp raporu bile alamıyorsunuz. Eşinizden de boşanırsanız sizi babanız da idare edemez daha da batarsınız acil yardım alın bence başkası olsa çoktan boşardı sizi.

Ablacim ailen sadece para pesinde maalesef sana hic empatileri yok. Kocan da keza 5 para etmez. inan bana seni kurtaracak tek kisi yine sensin etrafindakilere guvenme, ne yazik ki sana destek olduklerini gormuyorum. Valla kendini kotu hissedersen gel benim yanimda kal dicem, ne guzel doktorsun bu sekilde ziyan olmana razi degilim.

Eski borçlar kapandi mi?Suan hala oynuyor musunuz kumar?Esinizin kartindan cektiginiz parayla kumar mi oynadiniz?siddet kesinlikle tasvip edilemez birsey.degismeye iyilesmeye yönelik adimlar atiyor musunuz?Zira siz iyi olmalisiniz ki hastalarinizda iyi olsn verimli olabilesiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…