• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darp edildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav He He .pislik yuvası. Niye sordun adresi? Yanından yoresinden geçmemek için mi? Yurtlarda kalan çalışan insanlar var, 1+1 , 1+0 ev tutan özel sektörde çalışan insanlar var. Ama siz onun bunun sırtından gecinin bagimliyim ayağına. Oh kebap valla.
:) haklisiniz

Birçoğumuz "doktorsun ama...." diye başlayan cümleler kurmuş, haklısınız insan bir şaşırıyor cidden.

Hep söylerim, iyi bir bölüm okumak ders çalışmakla olur. Zeka olarak üstünlük belirtisi değildir. Gördüğünüz gibi, hepimiz gibi bir insan🤷🏼‍♀️

Eşinizden de, kumardan da kurtulun. Maddi olarak gayet iyi durumdasınızdır. Mesleğiniz gereği. Tabi kumar borcunuz yoksa.

Yani kimseye ihtiyacınız yok bence.

Keske dediginiz gibi doktor olmasaydim basima bunlar gelmeseydi. Kimseyi kekleyecek halde degilim inanin

Hastahane den hemen darp raporu almak,en yakın karakola gidip sığınma evine gitmek istediğinizi söylemek en öncelikli işleriniz.Maasiniz en az 15 bin olması lazım.Yani anasaglik doktorları bile o kadar alıyor hemen hemen.Maasinizi alana kadar kalıp ,güzel bir muhitte bir göz odalı bile bir ev olsa hemen tutup , döşeyip kendinizi dinleyin lütfen.Kurtulun,kendinize saygınız için kurtulun.Valla sizde çaresiz olursanız başka kadınlar ne yapsın.Mis gibi işiniz ,paranız ,geliriniz var yani.Kimseye minnetiniz olmamalı.

Sacmalamayin isterseniz kimsesiz kadinlarin gittigi yere goz diktigim yok ankaralilar bilir burda evler de pansiyonlar da pislik yuvasi. Ozgur olayim derken sacma bi hayatin icinde olamam otele de yerlesemem. Maas alana kadar.gecici biryer bakar.sonra ev tutarim. Yanimda olan arkadaslara tesekkur ederim kimseye ne doktorlugumu kanitlamak zorundayim ne de kisiligimi. Ricam kinamayin bende birini kinadim bu haldeyim

Yahu niye pislik yuvasi olsun evler ?
Cayyolu, Mustafa Kemal Mahallesi, Armada'nina rkasindaki rezidanslar...hepsi 1+1 evler sunuyor, ogrenciler ve bekar insanlar mis gibi yasiyor.

Mahall var rezidans, acin bakin hem konumu cok iyi hem de esyali ve sipsirin olanlar oluyor. Olmazsa mobilyali ev tutun.

Suan ailemle konusmaya gidiyor bosanma islemlerk icin ve ben nobetteyim :) bana bir daha yazma ulasman gerekirse ailen aracinligiyla.ulas.dedi son olarak bende engelledim

Haspaya bak, hem senin parayi yesin icsin semirsin ustuen dayak atsin bir de sen ona ulasacakmissin??? Ablacim sen darp raporu aldin mi? Mahkemede o raporu bu adamin poposuna sok rica ediyorum.

Kumar oynayan ne kadar cok kadin mesaj atti bi bilseniz. Ben biraktim gorun halimi ne aile kaldi ne es ne arkadas. Lutfen oynayanlar.ibret.alip biraksin

Haspaya bak, hem senin parayi yesin icsin semirsin ustuen dayak atsin bir de sen ona ulasacakmissin??? Ablacim sen darp raporu aldin mi? Mahkemede o raporu bu adamin poposuna sok rica ediyorum.
Bence boşuna kendini yoruyosun ama inşallah bunlar hayal ürünü değildir de bi elimiz dokunur

5-10 lirayi gecmiyor ama ona da tovbe ettim
kumar bagimliliktir azi cogu olmaz. eline imkan gectigi an kafan doner 5 bin 10 bin 20 bin olur o 5 10 liralar.
o kucuk oynamalar senin kocana caktirmamak icin oynadiklarin yoksa az oynuyorum kendimi kontrol ediyorum diye bir durum yok.

Doktor olarak ilk önce gidin darp raporu alın. Sonra bankanızı arayın kartlarınızı kaybettiğinizi söyleyin yeni kart göndersinler. Daha sonra eve çıkın. 9 bin maaşınız var şiddet görüyorsunuz ve doktorsunuz. Ne yapacağınız ortada. Neden pasifsiniz.

Sizin artık kumar bağımlılığı için değil toptan bir psikolojik bağımlılık tedavisi görmeniz gerekiyor.

Sizi döven kocanıza bağımlısınız, sizi sömüren ailenize bağımlısınız. Üstelik hepsinden kurtulabilecek imkanınız varken.

Esiniz sizden daha kararlı ne acı sizin bu kadar güçsüz olmanız . Kinamiyorum vallahi üzüldüm ve sinir oldum ben sizin halinize bu kadar basiretsiz olunmaz ama artık ya . İnşallah ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back