• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darp edildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O parayla da kumar oynadınız. Tepki çekersiniz diye yazmadiniz gibi. Neden psikiyatri ye gitmiyorsunuz? Ailenizi kocanizi bırakın kendinizi düşünün biraz. Kurtarın kendinizi bu bataktan

O parayla da kumar oynadınız. Tepki çekersiniz diye yazmadiniz gibi. Neden psikiyatri ye gitmiyorsunuz? Ailenizi kocanizi bırakın kendinizi düşünün biraz. Kurtarın kendinizi bu bataktan

Cevap alamıyorum ama yine de yazacağım.
Ne yaptınız, nerede kaldınız bugün ?
Eşinizin engelini kaç dakika sonra kaldırdınız ?

Son olarak rapor almadığınızı ve kendinizi affettirmeye çalıştığınızı düşünüyorum.

Merhaba ailemin yanina gittim. Babam gelir gelmez evden gitti.Annem babani ve beni birgun oldureceksin dedi. Babam savcilaga gidecekmks beni sikayete. Ona hicbir zararim olmadigi halde. Ben suan kendi evimdeyim. Eşim dun gelmeyecegini soylemisti. 15ine kadar burda kalacagim muhtemelen. Gidecek hicbiryerim yok malesef birkac arkadasi aradim hepsi evli huzursuzluk istemiyor

Merhaba daha once kumar ile ilgili konu acmistim. Oynamayi agustosta biraktim esime ve aileme soz verdigim icin. Dun esimin kartindan bir miktar para cekmistim nakit.avans seklimde.hic.param kalmadigi icin. Bu arada.doktorum. tum kartlarim babamda o yonetiyor.artik. esim yine mi kumara basladin diye vurdu. Saglikli dusunemiyorum ne yapmaliyim.. ayri bi yere cikmak istiyorum ama cebimde harcliktan baska birsey yok. Kalacak bi arkadasim da yok. Ailem de onunla bosanirsam yanimda olmayacaklarini soylediler. Ben ne yapacagim 😔
doktor oldugunuzu kanıtlamanızı ıstıyorum
ben artık doktorum ve psıkologum dıyenden belge ıstıyorum . sonucta belgelerınızı duvarlara asıyorsunuz herkes goruyor gostermenızde sakınca yok

burda ınsanların zekalarını kucumsuyorlar rollere burunerek sahsen doktor oldugunuza ınanmıyorum kıme neyın havasını atmaya calısır kı bır ınsan olmadıgı seyı soyleyerek

Kanitlayinca ozur dileyecek misiniz ?
yoo nıye ozur dıleyeyım kı doktorlugunuzu sorgulamam emın olmak ıstemem ozur sebebı degıl ?
daha cok uzulurum emın olun . sımdıye kadar nasıl tedavı almadınız bu kumar meselesı ıcın anlayamıyorum

Merhaba ailemin yanina gittim. Babam gelir gelmez evden gitti.Annem babani ve beni birgun oldureceksin dedi. Babam savcilaga gidecekmks beni sikayete. Ona hicbir zararim olmadigi halde. Ben suan kendi evimdeyim. Eşim dun gelmeyecegini soylemisti. 15ine kadar burda kalacagim muhtemelen. Gidecek hicbiryerim yok malesef birkac arkadasi aradim hepsi evli huzursuzluk istemiyor
Kredi kartlanizı aldınız mı babanızdan ? Sizi evinde istemiyorsa kartlarınızı niye yönetiyor ?
Eşiniz affetmedi demek ki sizi. Evin kirasını kim ödüyor ? Ev kira olduğu için bir sonraki maaşınızla başka küçük bir daireye de geçersiniz sorun nerede ?

Bu insanlar size neden böyle davraniyor?

yoo nıye ozur dıleyeyım kı doktorlugunuzu sorgulamam emın olmak ıstemem ozur sebebı degıl ?
daha cok uzulurum emın olun . sımdıye kadar nasıl tedavı almadınız bu kumar meselesı ıcın anlayamıyorum
Duzgun okusani, tedavi gordugumu anlarsiniz. Lutfen yardimci olmak isteyen iyi niyetli insanlarin arasindan siyrilip cikar misiniz ?

Kredi kartlanizı aldınız mı babanızdan ? Sizi evinde istemiyorsa kartlarınızı niye yönetiyor ?
Eşiniz affetmedi demek ki sizi. Evin kirasını kim ödüyor ? Ev kira olduğu için bir sonraki maaşınızla başka küçük bir daireye de geçersiniz sorun nerede ?

Kirayi ben oduyorum aylik 800. 15ine kadar sadece 300tlm var babam tamamni cekmis kartlarin. 15ine kadar bekleyecegim mecburen sonra kucuk bir eve gecerim

Konu sahibinin yüklü bir borcu vardı yanlış hatırlamıyorsam. Kumar bağımlısı, ciddi borç yapmış insanın elinden kartlarını almak çokta anormal birşey değil aslında. Çünkü başka türlü o borçlar bitmiyor aksine katlanıyor.

Öyle ev tutmak, normal insanlar gibi kendi parasının yönetimini yapmak için önce tedavi olmak gerekiyor.

Yazdığınız kadar basit olsa keşke.

Mesele maddiyat degil artik inanin bazi seylerden gectim para pul bos borc da odenir gecer gider huzur istiyorum kaybettigim huzurumu

doktor oldugunuzu kanıtlamanızı ıstıyorum
ben artık doktorum ve psıkologum dıyenden belge ıstıyorum . sonucta belgelerınızı duvarlara asıyorsunuz herkes goruyor gostermenızde sakınca yok

burda ınsanların zekalarını kucumsuyorlar rollere burunerek sahsen doktor oldugunuza ınanmıyorum kıme neyın havasını atmaya calısır kı bır ınsan olmadıgı seyı soyleyerek
Bence ispatlık bir durum yok çünkü hanımefendi burada tıbbi bir girişimde veya yönlendirmede bulunmuyor, mesleği bizi alakadar etmez. Eğer insan sağlığıyla ilgili herhangi bir konuda konuşuyor olsaydık bu dediğiniz normal ama burada derdini anlatıp fikir istiyor sadece. Orada başka bir meslek yazsa bu kadar tepki almayacaktı ama doktorları da bu kadar gözünüzde ilahlaştırmayın. Hepimiz insanız, doktorların cinnet getireni de var, adam öldüreni de, karısını çocuğunu döveni de. Mesleki bilgi veya yeterlilik bunlarla alakalı durumlar değil. Ayrıca konu sahibinin herhangi bir mesajında hava attığını da hissetmedim. Bana son derece çaresiz ve ne yapacağını bilmeyen psikolojide biri gibi hissettirdi. Allah yardımcısı olsun.

Konu sahibinin yüklü bir borcu vardı yanlış hatırlamıyorsam. Kumar bağımlısı, ciddi borç yapmış insanın elinden kartlarını almak çokta anormal birşey değil aslında. Çünkü başka türlü o borçlar bitmiyor aksine katlanıyor.

Öyle ev tutmak, normal insanlar gibi kendi parasının yönetimini yapmak için önce tedavi olmak gerekiyor.

Yazdığınız kadar basit olsa keşke.
Tedavi gördüğünü yazmıştı, böyle bir durumda normalde başkasının yönetmesi iyi olur ama babası kartları sıfırlamış, nasıl gecinecek o zaman ? Adam evine de istemiyor, evine istemiyor hem parasını da komple çekiyorsa kartlarını kendisinin tekrar yönetmesi daha iyi.

Evet 80 bin borctan sadece 30bin kaldi
Lütfen yoğun ve etkili bir tedavi görün, tedavinizi yarıda bırakmayın iyileştim diyerek. Siz insanlığa fayda amaçlı bir meslek grubundasınız, bunca emeğinize haksızlık etmeyin. Can-ı gönülden iyi olmanızı diliyorum.

Tedavi gördüğünü yazmıştı, böyle bir durumda normalde başkasının yönetmesi iyi olur ama babası kartları sıfırlamış, nasıl gecinecek o zaman ? Adam evine de istemiyor, evine istemiyor hem parasını da komple çekiyorsa kartlarını kendisinin tekrar yönetmesi daha iyi.
Sanirim babamin istedigi basini kumarla yere egdirdim evliligim bitmesin bide bu sekilde ezilmek istemiyor. Tedavi konusunda gotmedigim ozel ve devlet kalmadi. Hepsine tolerans gelisiyor. Careyi namazda buldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back