- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
annenden cesaret aliyo nisanlin annene de bravo yani ben en cok annene kizdim.bi insanin annesi bile damadini kizina karsi dolduruyosa el neler yapar...
kesinlikle altli ustlu yan yana karsi karaiya falan oturma ha birlik oturmussun ha boyle hic farki olmaz emin ol huzurun kacar..
nisanlin cocuklu da olsa terk ederim demis simdden tehditvari konusmus ailesi icin bu adama guvenme....cunku sonucta anneni istemiyorum sevmiyorum demedin
iyi insanlar ama altli ustlu istemiyorum ailem de olsa istemiyorum dedin
yani bunda ne var ....
olmasi gereken de bu zaten...
bu durum da saka falan degil saka demelerine inanma köprüyü gecene kadar ayiya dayi diyolar iste anla...
anneni babani da takma konussun dursunlar soylenir soylenir susarlar.nasilsa isin gucun varmis daha ne ...
25 yasinda akli basinda insansin ayni yastayiz kalbini degil mantigini kullan...
devir ask mesk devri degil...
oyle samanlik seyran olmuyor...
kv ile altli ustlu oturmak bir psikilojik intihardir bana gore..
aman ha hemen kaç ....
senin Allah tan baska kimseye ihitiyacin yok kimseye muhtac degilsi isin gucun var ailen de zaten ya tamamen bitir ya da evlen demis yani bitirsen de seni reddedecek degiller
al karsina konus benim prensibim bar kv seviyorum cok iyi biri ama ben kendi ailemde olsa yan yana karsi karsiya oturmam asla de kabul ediyosan boyle de
ya hep fedakarligi bizden beklmesin artik bu erkeler ya....
alttan alma sakin evli degilsin bisey degilsin sartini koy !
seni simdiden cocuklu olsam da terk ederim diyen bi adama sen de tavrini koy ben dr seni kabul etmezsen terk ederim bu kadar basitse terk etmek de
nisanlin annenden oyle cesaret almis ki direk seni degil anneni ariyo ...
kesinlikle altli ustlu yan yana karsi karaiya falan oturma ha birlik oturmussun ha boyle hic farki olmaz emin ol huzurun kacar..
nisanlin cocuklu da olsa terk ederim demis simdden tehditvari konusmus ailesi icin bu adama guvenme....cunku sonucta anneni istemiyorum sevmiyorum demedin
iyi insanlar ama altli ustlu istemiyorum ailem de olsa istemiyorum dedin
yani bunda ne var ....
olmasi gereken de bu zaten...
bu durum da saka falan degil saka demelerine inanma köprüyü gecene kadar ayiya dayi diyolar iste anla...
anneni babani da takma konussun dursunlar soylenir soylenir susarlar.nasilsa isin gucun varmis daha ne ...
25 yasinda akli basinda insansin ayni yastayiz kalbini degil mantigini kullan...
devir ask mesk devri degil...
oyle samanlik seyran olmuyor...
kv ile altli ustlu oturmak bir psikilojik intihardir bana gore..
aman ha hemen kaç ....
senin Allah tan baska kimseye ihitiyacin yok kimseye muhtac degilsi isin gucun var ailen de zaten ya tamamen bitir ya da evlen demis yani bitirsen de seni reddedecek degiller
al karsina konus benim prensibim bar kv seviyorum cok iyi biri ama ben kendi ailemde olsa yan yana karsi karsiya oturmam asla de kabul ediyosan boyle de
ya hep fedakarligi bizden beklmesin artik bu erkeler ya....
alttan alma sakin evli degilsin bisey degilsin sartini koy !
seni simdiden cocuklu olsam da terk ederim diyen bi adama sen de tavrini koy ben dr seni kabul etmezsen terk ederim bu kadar basitse terk etmek de
nisanlin annenden oyle cesaret almis ki direk seni degil anneni ariyo ...