Gerçekten tebrikler değişim muhteşem ötesi
Bende yıllardır devam eden kısır bir döngü içindeyim yaşım daha 25 bekarım ama gören yılların yükünü sırtına almış çoluk çocuğa karışmış biri sanar
Boyum 1.70 kilom 90 benim sorunum devamsızlık,hiçbirşeye başladığım şevkle devam edemem forumda bile düzenli yazdığım bir konu yoktur
Yıllar önce yanlış iğne yüzünden kilo aldım arkasına saklandım nasıl olsa veremiyorum ben zaten az yiyorum ( gerçekten çok az yiyorum ) dedim uğraşmadım derken sınava hazırlanmaya başladım sinirden stresten ne yapıcağımı şaşırdım yemeğe vurdum masanın üstüne cipsleri,bisküvileri sıralar test çözerdim sınav bitti iptaliydi atamanın ertelenmesiydi derken cidden dibe vurdum
4 gündür diyetteyim 1 paket balık kraker dışında firem olmadı
spor yapmaya vakit ayırmaya çalışıyorum bi kaç gündür işyerinde kimse olmadığı zamanlarda kapıyı gözetleyerek leslie easy yürüyüş
yapıyorum bi video 15 dk fazla yormuyor arada gelen olursada nefes nefese cevap vermemiş oluyorum
Bugün öğle yemeğinden dönüştede yolu uzattım biraz yürüyüş yaptım akşam iş çıkışıda dolaşırım biraz
İyi gidiyo bakalım şimdilik
Bugün ki menümü yazayım hatalı olduğum bir yer varmı sizce
Sabah 7.30 1 dilim tost ekmeği yarıya kesip 1 dilim peynirle yağsız tost yaptım :) 3 yeşil zeytin 1 salatalık
Ara 10.30 1 elma
Öğle 8 kaşık sebze yemeği 1 dilim tost ekmeği
Ara yeşilçay
Akşam tavuk salata 1 dilim ekmek
Günde 4 bardak yeşil çay içiyorum bakalım ne kadar işe yarayacak