Gerçekten tebrikler değişim muhteşem ötesi
Bende yıllardır devam eden kısır bir döngü içindeyim yaşım daha 25 bekarım ama gören yılların yükünü sırtına almış çoluk çocuğa karışmış biri sanar
Boyum 1.70 kilom 90 benim sorunum devamsızlık,hiçbirşeye başladığım şevkle devam edemem forumda bile düzenli yazdığım bir konu yoktur
Yıllar önce yanlış iğne yüzünden kilo aldım arkasına saklandım nasıl olsa veremiyorum ben zaten az yiyorum ( gerçekten çok az yiyorum ) dedim uğraşmadım derken sınava hazırlanmaya başladım sinirden stresten ne yapıcağımı şaşırdım yemeğe vurdum masanın üstüne cipsleri,bisküvileri sıralar test çözerdim sınav bitti iptaliydi atamanın ertelenmesiydi derken cidden dibe vurdum
4 gündür diyetteyim 1 paket balık kraker dışında firem olmadıspor yapmaya vakit ayırmaya çalışıyorum bi kaç gündür işyerinde kimse olmadığı zamanlarda kapıyı gözetleyerek leslie easy yürüyüş
yapıyorum bi video 15 dk fazla yormuyor arada gelen olursada nefes nefese cevap vermemiş oluyorum
Bugün öğle yemeğinden dönüştede yolu uzattım biraz yürüyüş yaptım akşam iş çıkışıda dolaşırım biraz
İyi gidiyo bakalım şimdilik
Bugün ki menümü yazayım hatalı olduğum bir yer varmı sizce
Sabah 7.30 1 dilim tost ekmeği yarıya kesip 1 dilim peynirle yağsız tost yaptım :) 3 yeşil zeytin 1 salatalık
Ara 10.30 1 elma
Öğle 8 kaşık sebze yemeği 1 dilim tost ekmeği
Ara yeşilçay
Akşam tavuk salata 1 dilim ekmek
Günde 4 bardak yeşil çay içiyorum bakalım ne kadar işe yarayacak
teşekkür ederim canımmükemmel değişim tebriklerrr
60 mı yok canım nerdeeee
70 oluyum önce hatta 75 kilo
leslinin videosunu googleda bulamadım belli bir link varmı canım
canım öncelikle tebrik ederim seni. başarı öykünü okuyunca, sanki kendi hayatımın özetini okuyor gibi oldum. hep kilolu geçen bir hayatım vardı. diyet yaparak 104 ten 77 ye indim. evlenirken de 83 kiloydum. eşimle çayın yanında kek tatlı falan yerken 92 oldum. şimdi diyete başladım. 1 kilo verdim bir haftada.hedefim 70 falan olmak. yaza kadar hedefime ulaşmak istiyorum.eşim de kilo aldı tatlı alışkanlığı yüzündenbirbirimizde destek olmaya çalışıyoruz. inşallah herkes hedefine ulaşır.
çok teşekkür ederim çok naziksin tatlım
daha önce vermişsin ne güzel, demekki hatalarını biliyorsun
akşam atıştırmaları en büyük düşman insan öyle bir alışıyor ki o
atıştırmalara, dolabının birini aburcubur dolabı yapıveriyosun ve ağzına kadar dolu oluyor
farkına bile varmadan, bi kez kayınvalidem şok olmuştu dolabı görünce
bu ne diye, bütün marketin şekerleme bisküvi reyonu bizim evde gibiydi
sonra çeki-düzen verdik kendimize ideal kiloma düşünce haftada 2-3 gece abartmadan gene yapabiliriz
ama hergün değil
ilk başladığımda eşimde başlamıştı o da 95ten 83e indi kısa zamanda, şimdi 85 olmuş gene
başladı benimle, form çayı yokmu diyor ilgilenmeyince
inşallah ideal kilona düşersin canım yaa, bak yaz geliyor
elinden ne geliyorsa yap yazın o yağları saklamak çok zor ve çok üzücü
iradeni kaybettiğin anda burdaki öyüleri oku ki sana yardımcı olsun
hoşçakal sonuçtan beni haberdar et
cevap yazdığın için teşekkürler darkolive. 3 gündür çok dikkatli olduğum halde gram oynamıyor tartıama senin başarı sırrın geliyor aklıma ve hemen toparlıyorum kendimi. şimdilk 6 sayfa okudum. belki yazmışsındır ama beşi bir arada çayda hangi bitkiler var ve günde kaç kez içiyorsun?
özel mesajla soracaktım ama 100 mesaj olmadan yazamıyormuşum. durumdan seni haberdar ederim mutlaka
burdan geçmişe baktım şimdi ne kadar zaman olmus diye subat ayının 7 sinde buraya yazmısım diyete baslıyorum diye ilk 10 gün felan biraz kacamaklarım oldu ama martın basından beri iyi gidiyorum basladığımda 62.100 gr.dı bugün 58.100 toplamda 4 kilo gitti
inşallah yaza 50 kilo ile gircemm
ayyy harikasın yaaabravoo vallahii
çünkü kilo azken vermek zorlaşıyor :84::84::84:
58 hayal gibi benim için
inşallah bende yaza 5li rakamlarla girerim
neden hayal olsun canım ne kaldı ki sanki cizelgeni göremiyorum ama sanırım 60 civarıydın son 1 kilocuk kaldı 5li rakam görmene
harikasiniz. hepinizi tebrik ediyorum.
harikasın sadece 5 kilocuk kalmış onlarda senin bu azmin bu kararlılığın karşısında duramaz eminim. darısı benim 7 kilomun başına :)
maşallah ya ne güzell
hele ki çocuk doğurmuş bi anne olarak
tebrik ederim cidden
çok imrendim sana
ben daha evli bile değilim sen evlenip çocuk yapmışsın hemen hemen aynı kilodayız
tekrar maşallah
Seni tanımadığım halde seninle gurur duydum.Resmen gözlerim doldu ya.Bende bu zorlu yolun yolcusu olacağım bir iki gün içinde.İnşallah bende senin gibi başarı öykümü,fotograflarımı gögsümü gere gere yayınlayacağım burada..:106::106:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?