- 26 Haziran 2010
- 1.852
- 62
ayyyyyyyyy harikasın yaaaa çooooooooook tebrik ederim seniiiii
bu hızla sen o 5 kiloyuda en yakın zamanda verirsin muhakkak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo süpersin çok hızlı girmişsin vallahii, ama zaten herşey kafada bitiyor
sonrası hemen geliyor
olsun gelebilirsin bizim topiğe canım, bizimde tutmuyor kilomuz ama orayı bırakmıyoruz
ayyyyyyyyy harikasın yaaaa çooooooooook tebrik ederim seniiiii
bu hızla sen o 5 kiloyuda en yakın zamanda verirsin muhakkak
çok hızlı deil yaaaa günlerdir burdaki yazıları okuyorum bandı da alacağım 1 ay öncesinden belliydi(sigarayı bıraktım da esimin sözü vardı)
sizin topiğede yazacağım
Yaaaa çok kıskandımmm
Ama maşallah sana
Ayrıca zayıflamak bi insana bu kadar mı yakışır yaaaa
Evett hemde çok başka biriiii gibii ağzım açık kaldı resmen
Keşke bende kilo verebilsemm
:93:Süper olmuşşsun ayakta alkışlıyorum seni azmin zaferi diye buna derim bambaşka bir kadın olmuşsun herşeyin değişmiş çok tatlısın tebrikler valla çok özendim
Bi 10 kilo kadar var
Bravo canım hayran kaldım valla tebrikler
fotoğraflarını görünce ciddi bi şok geçirdim
yaaa nasıl güzel olmuşsunnn tebrik ediyorum canımzayıf olmak gibisi yok gerçekten nasıl narin görünüyorsun.
bende 70 kiloyum vermem gereken bi 10-15 kilo fazlalığım ver ve bugün isveç diyetine başladım..inşallah başarılı olurum...ve halaaa ağzım açık kaldı yani acaba bende zayıflayabilcek miyim
darkolive harikasın ya maşallah diyim çok güzel olmuşsun darısı benm başıma 75 kiloyum 23 yaşındayım 2aşında bi oğlum var emziriyorum hala ama kilo veremiyorum eşimde sürekli şikayet ediyo çok kırılıyorum ama hakda veriyorum bazenn...kim istemezki çıtıpıtı bi eşi olsun dimi bende başladım diyete inşşalah başarabilirim bi 60 kilo olsam yeter bana.. yaza kadar verebilirim inşallah çok istiyorum beni senden ii kimse anlamaz..