• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Dardayım allah rizasi icin bana bir akil verin 😢😢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Genelde infertilite hastaları öncelikle hsg çekilerek tedaviye başlarlar canım hsg öyle ürkütücü bir durum degil tam 3 kez çekildim ilk defa senden duydum tüpü açık olana zararı olacağını aksine açıksa o ay hamile kalma şansı daha da artırıyo şimdi tüplerde kapalılık yada hasar varsa klomen kullanmak bana mantıksız geliyor çünkü ben devlette 9 ay sıra bekledim klomene hsg sonrası izin verdiler tüpler de sorun varsa klomen kullanman sağlıklı olmaz dediler ben bildiğim bi konuyu paylaşmak istedim canım
Ben yinede doktorlarimizi dinlemekten yanayim.yıllar önce infertileteye benim de yolum düşmüştü ama hsg cektirmemi soylememislerdi.şart değil yani.

Bazı arkadaşlarım beni yanlış anladı ben kocamdan cocuk yüzünden ayrılmak istemem ama eşim hiç olmazsa diye korktuğunu söyledi bende bir boşluğa düştüm insaniz sonuçta ben yuvami da kocamı da çok seviyorum ne olur beni yanlış anlamayin 😔
canım Allah a sığın dua et 😘

Merhaba canim inwAllah olur yaa.. sana bir eskilerden bişey diyecem yap kısmet olursa kalırsın kaç kadin böyle hamile kaldi...bak şimdi adet bitdimi tam 10 gün içinde tam cevizi kırıp geceden 1 bardak suya atiyorsun ve sabahlari aç karnına içiyorsun...buda yunurtaliklarda yumurta gelisimine yardimci oluyor...inwAllah kalirsin bur bunuda dene..inwaallah bende deniyecegim ama şimdilik cocuk düşünmüyoruz...ama bak çok kadin tanidim boylece kolay hamile kalmışlar denemekten zarar gelmez doğal bişey sonuçta inwAllah olur niyyetini iyi tut iyide olsun

Aminn ♥ hepimizin yardımcısı olsun rabbim. Benim yumurtam var ama daha önce araştırma hastanesi ve devlete gitmiştim o Dr lar bana olmaz dedi ama şükür ki sadece yumurtalık tembelliğim var klomenle 13 mm yumurtam oldu c.tesi tekrar kontrole gidicem ve iğne olucam inşallah
Benimde bir yumurtam olmuştu ilk tedavi de, sizde de amh hormonu düşük anladığım kadarıyla. Yani bir yumurta olması tabiki güzel inşallah her şey dilediğinizce olsun. Benimki de yumurta tembelliği, erken yumurta yetmezliği vs. Aynı şey oluyor bunlar zaten. Ben bi çok şeyi tecrübe ettim araştırdım, herkes bilsin diye yazıyorum. İnşallah hepimize sağlıklı günler diliyorum 😊

Ben sana burdan el sallayım o zaman canım 2 sene bi sıkıntımız olmamasına ragmen hamile kalamadım ve ne zaman bu sacma sapan psikolojiden cıktım o ay kalmışım haberim yok.

Back