• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Dardayım allah rizasi icin bana bir akil verin 😢😢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kadar acele etmeyin, kafanıza takmayın. Ne güzel bir sorununuz yokmuş. Zamana bırakın. Benim annemle babama sizin hiçbir zaman çocuğunuz olmaz demiş doktorlar. 4 kardeşiz. Allah size ve isteyen herkese nasip etsin.
Amin inşallah rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

4 ay kullandım 2 aydır dr gitmiyorum rahim filmi çekilmek istiyorum rabbim bizim kucagimizida doldurur inşallah

Amin canım inşallah. Rahim filmini de bir an önce çektir bence, tıkanıklık varsa açılır açılmazsa ona göre bir çaresine bakılır. Herşey daha kolay ilerler daha sonra, tıkanık değilse bile rahmi temizler sonraki ilaç tedavilerinde bebeğin tutunmasını kolaylaştırır

1.5 yıllık evliyim bende eşimde bir sorun yok ve gebe kalamıyorum çok istiyoruz ama olmuyor iste 😢 ve eşim bazen ya hiç olmazsa diye çok korktuğunu söyledi bu da beni mahvetti bir kaç ay önce bir rüya gördüm anlamına baktığımda gören kişi kadinsa hiç bir zaman anne olamaz yazıyordu kaç aydır içim icimi kemiriyor ne yapicam bilmiyorum kimseye bir şey anlatamıyorum ailemden uzağım yanımda allahım dan başka kimse yok 😢😢 eşime ayrılalım demeyi düşünüyorum galiba rabbim bana nasip etmiyecek 😢😢😢ama eşimi yuvamı çok seviyorum nasıl yaparım dayanabilir miyim bilmiyorum 😢😢😢😢😢
Ayyy kuzum sakın öyle bisey yapma allah aşkına adı üstünde rüya inan ma takma öyle şeylere kafani ya allah büyüktür niye olmasın ki sakın şeytana uyma kocani bak ne güzel seviyormuşun allahım mutlu etsin öyle düşünme sakim

Amin canım inşallah. Rahim filmini de bir an önce çektir bence, tıkanıklık varsa açılır açılmazsa ona göre bir çaresine bakılır. Herşey daha kolay ilerler daha sonra, tıkanık değilse bile rahmi temizler sonraki ilaç tedavilerinde bebeğin tutunmasını kolaylaştırır
Inşallah en kısa zamanda çekilicem

Ayyy kuzum sakın öyle bisey yapma allah aşkına adı üstünde rüya inan ma takma öyle şeylere kafani ya allah büyüktür niye olmasın ki sakın şeytana uyma kocani bak ne güzel seviyormuşun allahım mutlu etsin öyle düşünme sakim
eşime baktıkça üzülüyorum kuzenlerimizin çocukları oldu bazı arkadaşlarım 2.ye hamile darlaniyorum hasta olmadığım zamanları kur-an okuyarak rahatlamaya calisiyorum ama iste adet olunca boşlukta gibiyim 😔

1.5 yıllık evliyim bende eşimde bir sorun yok ve gebe kalamıyorum çok istiyoruz ama olmuyor iste 😢 ve eşim bazen ya hiç olmazsa diye çok korktuğunu söyledi bu da beni mahvetti bir kaç ay önce bir rüya gördüm anlamına baktığımda gören kişi kadinsa hiç bir zaman anne olamaz yazıyordu kaç aydır içim icimi kemiriyor ne yapicam bilmiyorum kimseye bir şey anlatamıyorum ailemden uzağım yanımda allahım dan başka kimse yok 😢😢 eşime ayrılalım demeyi düşünüyorum galiba rabbim bana nasip etmiyecek 😢😢😢ama eşimi yuvamı çok seviyorum nasıl yaparım dayanabilir miyim bilmiyorum 😢😢😢😢😢
Ya 1.5 yillik evlilkkle bunu düşünmek ne demek bir doktora gitriniz mi ayrıca esiniz sizle bebek icin evlendiyse zaten o evlilik sürmez biz napalim 8 yıllık evliyim 2 kere hamile kaldim ikisini de kaybettim tup bebek tedavisi goruyorum kaldi ki esimden daha çok bende sorun ama Allaha cok sukur ki benim esim SEN önemlisin benim icin olmasa da olmaz diyor cocuk icin evlenmiyoruz ve bu nedenle boşanmak bence cok saçma

Ben onu bırakmazdım hiç bir zaman 4 ay klomen kullandım olmadı rahim filmi en son dedi dr
Hangi doktor o rahim filmi istemeden klomene başlayan ben onun doktorlugundan şüphe ederim önce gereken tahliller ve hsg çekilir ondan sonra klomene başlanır tüplerde sorun varsa klomenin ne faydası olacakmış bende klomen kullandım ama önce hsg istedi sonra başladı kimlerin eline kaldık Yarabbi :işsiz:

Kuzum bende 3 yıllık evliyim bizde de bi sorun olmamasına rağmen hala olmadı kalkıp da bunun için evliliğini bitirme demek ki zamanı var daha o kadar zor durumda olanlar var ki mesela ablam 10 yıldır anne olmayı bekliyo 4 tüp bebek exstra tedaviler hala da bekliyo daha nasip olmadı Rabbim herşeyi en iyi bilendir rüyanada takılma tersi çıkar inşallah tevekkül et enazından biz isyan etmeyelim de Rabbim bizden hoşnut olsun (Ve zamanı geldiğinde Rabbim sana kalbindekini verecek seni hoşnut kılacak.Duha suresi .5) üzülme ❤

Tabi doktorlara gittik ikimiz icinde sorun yok dediler sadece bende hafif yumurta tembelliği var dedi 4 ay klomen+çatlatma iğnesi oldum yumurta büyüdü çatladı ama gebelik olmadı 😔 eşim korkuyor hiç olmaz diye
Erkenden ve fazlaca evham yapmışsınız, Allah hayırlı zamanda nasip etsin size de. Ama şuan olmuyorsa eminim bir sebebi vardır, doğru zamanı bekliyordur unutmayın.
3 yıl denedim olmadı, pco vardı sadece. 3 çatlatma iğnesi ve 3 aşılama denedim olmadı. Olmayınca olmuyor. Sonra düşünmeyi bıraktım, spor yaptım, yüzmeye gittim, dil kursuna gittim, diyet yaptım, 15 kilo verdim, gezdim tozdum.
Bir gün eşime "evet bir bebeğimiz olsun isterim ama şuan hayatım o kadar güzel ki hiç bozulsun istemiyorum" dedim ve bunu söylerken 2 aylık hamileymişim meğersem. Tedavisiz hamile kalmışım kafadan atınca.
Sonra aradan geçti 2yıl, yine beklemediğim bir anda 2 kez geldi bebek.
Hiç bir zaman anne olamayacağım diye düşünmedim, olamasam da sorun yok herkes olacak diye de bşr kural yok zaten.
Ama yumurtası olmayan hanımlar, spermi olmayan beyler, 15 kez tüp bebekten negatif sonuç almış kişiler varken bu düşünceniz gereksiz evhaö ve vesvese bence.

Son düzenleme:
Kuzum bende 3 yıllık evliyim bizde de bi sorun olmamasına rağmen hala olmadı kalkıp da bunun için evliliğini bitirme demek ki zamanı var daha o kadar zor durumda olanlar var ki mesela ablam 10 yıldır anne olmayı bekliyo 4 tüp bebek exstra tedaviler hala da bekliyo daha nasip olmadı Rabbim herşeyi en iyi bilendir rüyanada takılma tersi çıkar inşallah tevekkül et enazından biz isyan etmeyelim de Rabbim bizden hoşnut olsun (Ve zamanı geldiğinde Rabbim sana kalbindekini verecek seni hoşnut kılacak.Duha suresi .5) üzülme ❤
Inşallah rabbim size de ablanıza da en yakın zamanda nasip eder

Hangi doktor o rahim filmi istemeden klomene başlayan ben onun doktorlugundan şüphe ederim önce gereken tahliller ve hsg çekilir ondan sonra klomene başlanır tüplerde sorun varsa klomenin ne faydası olacakmış bende klomen kullandım ama önce hsg istedi sonra başladı kimlerin eline kaldık Yarabbi :işsiz:
Bilemiyorum artık daha önce düşük ya da herhangi bir ameliyat olmadığın için en son çekilirsin dedi

Bilemiyorum artık daha önce düşük ya da herhangi bir ameliyat olmadığın için en son çekilirsin dedi
Hayır kuzum önce hsg çekil ondan sonra klomeni kullan ben 1 yıl önce hsg çekildigim halde yenisini istedi ondan sonra klomene başladı Allah yardımcın olsun doktorunu değiş canım

Ayrılalım mi diyeceksin eşine? Ya diyorum yine diyorum evlenmeden önce sınav yapılsın belli bir barajın altindakiler evlenmesin.
Öncelikle kendine gel arkadaşım.daha ortada bişey yok.ne kadar kolay ayrilma sözlerini ağzınıza akmak.
Bi araştırın neden çocuğunuz olmuyor tibben çözümü vardir illaki..çocuk için evlenmisse eşiniz yine boşa ama 1.5 yil emin ol çocuk sahibi olman için geç kalınmış bir süre degil.

Herşeyin hayırlısını dileyin.

Doktorsunuz herhalde.

Canım böyle karamsar olma. 4.5 sene sonra oldu bizim.
Ve ne ilaçlar aldım çözüm olmadı.
Bitkisel kürle kaldım.
İnternette herşey yazıyor. Sanada eşinede kürleri yap bol dua et.
Rabbim nasip etsin bu ay inşallah

Back