- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.560
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sadece biz değil isteyen herkeseInşallah rabbim size de ablanıza da en yakın zamanda nasip eder
Yok kuzum yarı doktor sayılırım o kadar çok şey yaşadımki yaşaya yaşaya öğrendim malesefDoktorsunuz herhalde.
Bu kadar stresle zaten olmaz, kaç yaşındasınız siz. Ben 35 eşim 33 yaşında 2.5 yıldır istiyoruz olmuyor, çocuk yok diye evlilik bitmez. Netice de üretmek amaçlı evleniyoruz. Önce sakin ol, sonra kendine iyi bak. Güzel beslen. Hacamat sülük tedavisi ozon terapi ben bunları düşünüyorum, çok işe yarıyor diyorlar. Sen de düşün bunları araştır. Kendini bırakma. Korkmakta haklısınız, mesela ben menapozmuşum bu yaşta bazen yumru oturuyor boğazıma, tüm arkadaşların bebeği oldu bizim yok... Çok zor... Ama asla pes etmem, edemeyiz, sen de etme. Biraz alternatif tıp araştır. Gerçek tıp diye bi kitap var İslam tıbbı ile ilgili onu da al oku. Yazarı aidin Salih. Allah yardımcımız olsun. Sevgiler1.5 yıllık evliyim bende eşimde bir sorun yok ve gebe kalamıyorum çok istiyoruz ama olmuyor isteve eşim bazen ya hiç olmazsa diye çok korktuğunu söyledi bu da beni mahvetti bir kaç ay önce bir rüya gördüm anlamına baktığımda gören kişi kadinsa hiç bir zaman anne olamaz yazıyordu kaç aydır içim icimi kemiriyor ne yapicam bilmiyorum kimseye bir şey anlatamıyorum ailemden uzağım yanımda allahım dan başka kimse yok
eşime ayrılalım demeyi düşünüyorum galiba rabbim bana nasip etmiyecek
ama eşimi yuvamı çok seviyorum nasıl yaparım dayanabilir miyim bilmiyorum
![]()
Bu duruma ozon terapi de tavsiye ediyorlar ben de aynı durumdayım, bi arkadaşım menapozdu bununla gebe kaldı yeni, ben de denicem herkes öğrensin diye yazıyorum. Sülük tedavisi, hacamat ve antioksidan tedavi yöntemleri etkiliymiş, yumurta yoksa sürekli hormon almak mantıklı değil zaten yok yumurta, siz bunları da bi düşünün. Allah yardımcımız olsunSizi çok iyi anlıyorum. 2 yıllık eviliyim ve Benim yumurtalık tembelliğim var, ilk zamanlar gittiğim bir kaç Dr bana asla anne olamazsın, olsan dahi sen de bebeğin de doğumda ölür gibi şeyler söyledi. Kafamdan aşağı kaynar sular döküldü benim de. Eşime tıpkı sizin gibi, benim olmaz ama onun bi çocuğu olsun bi ailesi olsun diye düşünerek ayrılalım dedim, içim yana yana... Eşim bana baktı, "biz çocuk için mi evlendik? Zaten biz birbirimizin ailesiyiz, varsın çocuğumuz olmasın biz birbirimize yeteriz Allah verirse bi evlat ne âlâ, ama nasip olmazsa kısmet değilmiş deriz "dedi hiç unutmam(bu arada 19 yaşındayım ben) daha sonra başka Dr gittim o olmadı başka Dr gittim böyle Dr Dr gezdim 18 ay boyunca şu an gittiğim Dr dedi ki neden olmasın ki? Başlayalım tedavine dedi ve bu ay klomen yazdı geçen hafta çarşamba günü bitti ilaç günde 4 doz kullandım, aynı hafta cuma günü kontrole gittim henüz yumurta Yok dedi Dr. Bu hafta salı günü tekrar kontrole gittim, 13 mm yumurtam olmuş c.tesi iğne olucam sonrası Kısmet. Demem o ki Allah'tan ümit kesilmez. Hiç beklemediğimiz bi anda bi mucize oluverir hayatta. Ümidinizi yitirmeyin. Allah büyüktür, sizin bi sıkıntınız da yokmuş hem, başka bi Dr gidin başka görüşler alın. Gerekirse tedavi görün ama asla eşinizden vazgeçmeyin
![]()
*üremek amaçlı evlenmiyoruz... Olacaktı
Bu kadar stresle zaten olmaz, kaç yaşındasınız siz. Ben 35 eşim 33 yaşında 2.5 yıldır istiyoruz olmuyor, çocuk yok diye evlilik bitmez. Netice de üretmek amaçlı evleniyoruz. Önce sakin ol, sonra kendine iyi bak. Güzel beslen. Hacamat sülük tedavisi ozon terapi ben bunları düşünüyorum, çok işe yarıyor diyorlar. Sen de düşün bunları araştır. Kendini bırakma. Korkmakta haklısınız, mesela ben menapozmuşum bu yaşta bazen yumru oturuyor boğazıma, tüm arkadaşların bebeği oldu bizim yok... Çok zor... Ama asla pes etmem, edemeyiz, sen de etme. Biraz alternatif tıp araştır. Gerçek tıp diye bi kitap var İslam tıbbı ile ilgili onu da al oku. Yazarı aidin Salih. Allah yardımcımız olsun. Sevgiler![]()
Doktora gittiniz mi ne dediler aala anne olamazsin dediler mi yada senden mi kaynakli cocugun olmamasi doktor bana anne olmazsin demisti olsada hep yatacaksin yoksa bebegin tutunmaz kan uyusmazligimiz vardi ayrica bebek seni zehirler demisler di ohooo hicbirisini takma pskoloji cok etkiliyo cunku suan bebegim 1 yasina girecek1.5 yıllık evliyim bende eşimde bir sorun yok ve gebe kalamıyorum çok istiyoruz ama olmuyor isteve eşim bazen ya hiç olmazsa diye çok korktuğunu söyledi bu da beni mahvetti bir kaç ay önce bir rüya gördüm anlamına baktığımda gören kişi kadinsa hiç bir zaman anne olamaz yazıyordu kaç aydır içim icimi kemiriyor ne yapicam bilmiyorum kimseye bir şey anlatamıyorum ailemden uzağım yanımda allahım dan başka kimse yok
![]()
Hsg nin acı verici bir test olduğunu biliyorum daha da önemlisi eğer tüplerde sıkıntı yoksa boşu boşuna hsg çektirmek kilcal damarlarda çatlağa kanamaya dahi sebep olabilir.Yok kuzum yarı doktor sayılırım o kadar çok şey yaşadımki yaşaya yaşaya öğrendim malesef
Aminn ♥ hepimizin yardımcısı olsun rabbim. Benim yumurtam var ama daha önce araştırma hastanesi ve devlete gitmiştim o Dr lar bana olmaz dedi ama şükür ki sadece yumurtalık tembelliğim var klomenle 13 mm yumurtam oldu c.tesi tekrar kontrole gidicem ve iğne olucam inşallahBu duruma ozon terapi de tavsiye ediyorlar ben de aynı durumdayım, bi arkadaşım menapozdu bununla gebe kaldı yeni, ben de denicem herkes öğrensin diye yazıyorum. Sülük tedavisi, hacamat ve antioksidan tedavi yöntemleri etkiliymiş, yumurta yoksa sürekli hormon almak mantıklı değil zaten yok yumurta, siz bunları da bi düşünün. Allah yardımcımız olsun![]()
Genelde infertilite hastaları öncelikle hsg çekilerek tedaviye başlarlar canım hsg öyle ürkütücü bir durum degil tam 3 kez çekildim ilk defa senden duydum tüpü açık olana zararı olacağını aksine açıksa o ay hamile kalma şansı daha da artırıyo şimdi tüplerde kapalılık yada hasar varsa klomen kullanmak bana mantıksız geliyor çünkü ben devlette 9 ay sıra bekledim klomene hsg sonrası izin verdiler tüpler de sorun varsa klomen kullanman sağlıklı olmaz dediler ben bildiğim bi konuyu paylaşmak istedim canımHsg nin acı verici bir test olduğunu biliyorum daha da önemlisi eğer tüplerde sıkıntı yoksa boşu boşuna hsg çektirmek kilcal damarlarda çatlağa kanamaya dahi sebep olabilir.
Klomenle devam etmesi bana daha mantıklı geliyor.
Hsg zaten çekilir ama belki öncelik sırasına göre karar veriyordur hocası. Denemek istedikleri yöntemleri vardir.
Allahim isyeyen herkese evlat sahibi olmayi nasip eylesin.
Çocuk olsun diye evli değilsiniz kuzum birbirinizi çok sevdiğiniz için evlisiniz ayrıca hiçbirşey yoksa olur neden olmasın bende 7 aylık evliyim bir kere düşük yaptım 4 5 ay denememize rağmen ve ikimizde de bişey olmamasına rağmen ümidi kesmedik denemeye de devam ettik Allahtan ümit kesilmez ayrılmak yerine birbirinize daha çok bağlanın destek olun birbirinize sevgi herşeyin ilacıdır1.5 yıllık evliyim bende eşimde bir sorun yok ve gebe kalamıyorum çok istiyoruz ama olmuyor isteve eşim bazen ya hiç olmazsa diye çok korktuğunu söyledi bu da beni mahvetti bir kaç ay önce bir rüya gördüm anlamına baktığımda gören kişi kadinsa hiç bir zaman anne olamaz yazıyordu kaç aydır içim icimi kemiriyor ne yapicam bilmiyorum kimseye bir şey anlatamıyorum ailemden uzağım yanımda allahım dan başka kimse yok
![]()
Sakın kendini üzme bende 2.5 yıllık evliyim bütün kontrollerimi yaptırdım eşimde testlerin hepsini yaptı ikimizde de hiçbir sorun yok tedavi gördüm klomen iğneler yine yok kalamadim bütün arkadaşlarımın eşin dostun oldu herkes soruyor bize bizimde moralimiz bozuluyor inan bebekli arkadaşlarıma gitmek istemiyorum artık çok üzülüyorum nasıl bir kerede hamile kalıyorlar şaşırıyorum bende artık ya hiç olmazsa diyorum düşünüyorum biz ilk bir yıl korunduk borcumuz var diye ama benimde şimdi bir seneyi geçti korunmamaniza rağmen olmuyor bende çok üzülüyorum1.5 yıllık evliyim bende eşimde bir sorun yok ve gebe kalamıyorum çok istiyoruz ama olmuyor isteve eşim bazen ya hiç olmazsa diye çok korktuğunu söyledi bu da beni mahvetti bir kaç ay önce bir rüya gördüm anlamına baktığımda gören kişi kadinsa hiç bir zaman anne olamaz yazıyordu kaç aydır içim icimi kemiriyor ne yapicam bilmiyorum kimseye bir şey anlatamıyorum ailemden uzağım yanımda allahım dan başka kimse yok
![]()
canım rüya şeytani aldatmacası olabilir yada bilinç altıyla görülen bir rüyada olabilir , saçmalama yaa yuva bozmak nedir1.5 yıllık evliyim bende eşimde bir sorun yok ve gebe kalamıyorum çok istiyoruz ama olmuyor isteve eşim bazen ya hiç olmazsa diye çok korktuğunu söyledi bu da beni mahvetti bir kaç ay önce bir rüya gördüm anlamına baktığımda gören kişi kadinsa hiç bir zaman anne olamaz yazıyordu kaç aydır içim icimi kemiriyor ne yapicam bilmiyorum kimseye bir şey anlatamıyorum ailemden uzağım yanımda allahım dan başka kimse yok
![]()
Canım öyle düşünme kurban olurum kocanida kendinide yıpratırsın olumlu düşün özel değilse sorunun ne yani neden çocuk olmuyoreşime baktıkça üzülüyorum kuzenlerimizin çocukları oldu bazı arkadaşlarım 2.ye hamile darlaniyorum hasta olmadığım zamanları kur-an okuyarak rahatlamaya calisiyorum ama iste adet olunca boşlukta gibiyim![]()
Herhangi bir nedeni yok canım eşinim de testleri benim de iyi çıktıCanım öyle düşünme kurban olurum kocanida kendinide yıpratırsın olumlu düşün özel değilse sorunun ne yani neden çocuk olmuyor
Tabikide kuzum seni yanlış anlamıyoruz ama sen böyle moralini bozma güçlü dur ki kocandan motive olsunBazı arkadaşlarım beni yanlış anladı ben kocamdan cocuk yüzünden ayrılmak istemem ama eşim hiç olmazsa diye korktuğunu söyledi bende bir boşluğa düştüm insaniz sonuçta ben yuvami da kocamı da çok seviyorum ne olur beni yanlış anlamayin![]()
Istersen canım c life diye macun var onu al kullan ben kullandım çok etkisini gördüm sende al kullan rabbimin izniyle hemen olurHerhangi bir nedeni yok canım eşinim de testleri benim de iyi çıktı