Amin inşallah rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBu kadar acele etmeyin, kafanıza takmayın. Ne güzel bir sorununuz yokmuş. Zamana bırakın. Benim annemle babama sizin hiçbir zaman çocuğunuz olmaz demiş doktorlar. 4 kardeşiz. Allah size ve isteyen herkese nasip etsin.
4 ay kullandım 2 aydır dr gitmiyorum rahim filmi çekilmek istiyorum rabbim bizim kucagimizida doldurur inşallah
Ayyy kuzum sakın öyle bisey yapma allah aşkına adı üstünde rüya inan ma takma öyle şeylere kafani ya allah büyüktür niye olmasın ki sakın şeytana uyma kocani bak ne güzel seviyormuşun allahım mutlu etsin öyle düşünme sakim1.5 yıllık evliyim bende eşimde bir sorun yok ve gebe kalamıyorum çok istiyoruz ama olmuyor isteve eşim bazen ya hiç olmazsa diye çok korktuğunu söyledi bu da beni mahvetti bir kaç ay önce bir rüya gördüm anlamına baktığımda gören kişi kadinsa hiç bir zaman anne olamaz yazıyordu kaç aydır içim icimi kemiriyor ne yapicam bilmiyorum kimseye bir şey anlatamıyorum ailemden uzağım yanımda allahım dan başka kimse yok eşime ayrılalım demeyi düşünüyorum galiba rabbim bana nasip etmiyecek ama eşimi yuvamı çok seviyorum nasıl yaparım dayanabilir miyim bilmiyorum
Benimde öyle olduBende geçenay Ovitrelle ve famera kullandım gayet güzeldi hep. Hatta rahîm kalınlığında çok güzeldi ama olmadı.
Inşallah en kısa zamanda çekilicemAmin canım inşallah. Rahim filmini de bir an önce çektir bence, tıkanıklık varsa açılır açılmazsa ona göre bir çaresine bakılır. Herşey daha kolay ilerler daha sonra, tıkanık değilse bile rahmi temizler sonraki ilaç tedavilerinde bebeğin tutunmasını kolaylaştırır
TabikideAmin inşallah dua edelim birbirimize
eşime baktıkça üzülüyorum kuzenlerimizin çocukları oldu bazı arkadaşlarım 2.ye hamile darlaniyorum hasta olmadığım zamanları kur-an okuyarak rahatlamaya calisiyorum ama iste adet olunca boşlukta gibiyimAyyy kuzum sakın öyle bisey yapma allah aşkına adı üstünde rüya inan ma takma öyle şeylere kafani ya allah büyüktür niye olmasın ki sakın şeytana uyma kocani bak ne güzel seviyormuşun allahım mutlu etsin öyle düşünme sakim
Meryem suresi falan miTabikide ♥ hatta dualarımız sizinle kısmında benim de katıldığım listeler var istersen seni etiketleyebilirim
Yok canım belli bi ayet ve toplu niyet hatim.Meryem suresi falan mi
Ekletebilirsin canım müminin mümine duası daha çabuk kabul olur ınsallahYok canım belli bi ayet ve toplu niyet hatim.
Ya 1.5 yillik evlilkkle bunu düşünmek ne demek bir doktora gitriniz mi ayrıca esiniz sizle bebek icin evlendiyse zaten o evlilik sürmez biz napalim 8 yıllık evliyim 2 kere hamile kaldim ikisini de kaybettim tup bebek tedavisi goruyorum kaldi ki esimden daha çok bende sorun ama Allaha cok sukur ki benim esim SEN önemlisin benim icin olmasa da olmaz diyor cocuk icin evlenmiyoruz ve bu nedenle boşanmak bence cok saçma1.5 yıllık evliyim bende eşimde bir sorun yok ve gebe kalamıyorum çok istiyoruz ama olmuyor isteve eşim bazen ya hiç olmazsa diye çok korktuğunu söyledi bu da beni mahvetti bir kaç ay önce bir rüya gördüm anlamına baktığımda gören kişi kadinsa hiç bir zaman anne olamaz yazıyordu kaç aydır içim icimi kemiriyor ne yapicam bilmiyorum kimseye bir şey anlatamıyorum ailemden uzağım yanımda allahım dan başka kimse yok eşime ayrılalım demeyi düşünüyorum galiba rabbim bana nasip etmiyecek ama eşimi yuvamı çok seviyorum nasıl yaparım dayanabilir miyim bilmiyorum
Hangi doktor o rahim filmi istemeden klomene başlayan ben onun doktorlugundan şüphe ederim önce gereken tahliller ve hsg çekilir ondan sonra klomene başlanır tüplerde sorun varsa klomenin ne faydası olacakmış bende klomen kullandım ama önce hsg istedi sonra başladı kimlerin eline kaldık YarabbiBen onu bırakmazdım hiç bir zaman 4 ay klomen kullandım olmadı rahim filmi en son dedi dr
Kuzum bende 3 yıllık evliyim bizde de bi sorun olmamasına rağmen hala olmadı kalkıp da bunun için evliliğini bitirme demek ki zamanı var daha o kadar zor durumda olanlar var ki mesela ablam 10 yıldır anne olmayı bekliyo 4 tüp bebek exstra tedaviler hala da bekliyo daha nasip olmadı Rabbim herşeyi en iyi bilendir rüyanada takılma tersi çıkar inşallah tevekkül et enazından biz isyan etmeyelim de Rabbim bizden hoşnut olsun (Ve zamanı geldiğinde Rabbim sana kalbindekini verecek seni hoşnut kılacak.Duha suresi .5) üzülme ❤1.5 yıllık evliyim bende eşimde bir sorun yok ve gebe kalamıyorum çok istiyoruz ama olmuyor isteve eşim bazen ya hiç olmazsa diye çok korktuğunu söyledi bu da beni mahvetti bir kaç ay önce bir rüya gördüm anlamına baktığımda gören kişi kadinsa hiç bir zaman anne olamaz yazıyordu kaç aydır içim icimi kemiriyor ne yapicam bilmiyorum kimseye bir şey anlatamıyorum ailemden uzağım yanımda allahım dan başka kimse yok eşime ayrılalım demeyi düşünüyorum galiba rabbim bana nasip etmiyecek ama eşimi yuvamı çok seviyorum nasıl yaparım dayanabilir miyim bilmiyorum
Erkenden ve fazlaca evham yapmışsınız, Allah hayırlı zamanda nasip etsin size de. Ama şuan olmuyorsa eminim bir sebebi vardır, doğru zamanı bekliyordur unutmayın.Tabi doktorlara gittik ikimiz icinde sorun yok dediler sadece bende hafif yumurta tembelliği var dedi 4 ay klomen+çatlatma iğnesi oldum yumurta büyüdü çatladı ama gebelik olmadıeşim korkuyor hiç olmaz diye
Inşallah rabbim size de ablanıza da en yakın zamanda nasip ederKuzum bende 3 yıllık evliyim bizde de bi sorun olmamasına rağmen hala olmadı kalkıp da bunun için evliliğini bitirme demek ki zamanı var daha o kadar zor durumda olanlar var ki mesela ablam 10 yıldır anne olmayı bekliyo 4 tüp bebek exstra tedaviler hala da bekliyo daha nasip olmadı Rabbim herşeyi en iyi bilendir rüyanada takılma tersi çıkar inşallah tevekkül et enazından biz isyan etmeyelim de Rabbim bizden hoşnut olsun (Ve zamanı geldiğinde Rabbim sana kalbindekini verecek seni hoşnut kılacak.Duha suresi .5) üzülme ❤
Bilemiyorum artık daha önce düşük ya da herhangi bir ameliyat olmadığın için en son çekilirsin dediHangi doktor o rahim filmi istemeden klomene başlayan ben onun doktorlugundan şüphe ederim önce gereken tahliller ve hsg çekilir ondan sonra klomene başlanır tüplerde sorun varsa klomenin ne faydası olacakmış bende klomen kullandım ama önce hsg istedi sonra başladı kimlerin eline kaldık Yarabbi
Hayır kuzum önce hsg çekil ondan sonra klomeni kullan ben 1 yıl önce hsg çekildigim halde yenisini istedi ondan sonra klomene başladı Allah yardımcın olsun doktorunu değiş canımBilemiyorum artık daha önce düşük ya da herhangi bir ameliyat olmadığın için en son çekilirsin dedi
Ayrılalım mi diyeceksin eşine? Ya diyorum yine diyorum evlenmeden önce sınav yapılsın belli bir barajın altindakiler evlenmesin.1.5 yıllık evliyim bende eşimde bir sorun yok ve gebe kalamıyorum çok istiyoruz ama olmuyor isteve eşim bazen ya hiç olmazsa diye çok korktuğunu söyledi bu da beni mahvetti bir kaç ay önce bir rüya gördüm anlamına baktığımda gören kişi kadinsa hiç bir zaman anne olamaz yazıyordu kaç aydır içim icimi kemiriyor ne yapicam bilmiyorum kimseye bir şey anlatamıyorum ailemden uzağım yanımda allahım dan başka kimse yok eşime ayrılalım demeyi düşünüyorum galiba rabbim bana nasip etmiyecek ama eşimi yuvamı çok seviyorum nasıl yaparım dayanabilir miyim bilmiyorum
Doktorsunuz herhalde.Hangi doktor o rahim filmi istemeden klomene başlayan ben onun doktorlugundan şüphe ederim önce gereken tahliller ve hsg çekilir ondan sonra klomene başlanır tüplerde sorun varsa klomenin ne faydası olacakmış bende klomen kullandım ama önce hsg istedi sonra başladı kimlerin eline kaldık Yarabbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?