Darbe Gelini

Dugun salonu ertelemenız durumunda odemenızı gecerli tutmadı mı
Sonucta odeme yaptınız ve ertelemenız sızın elinizde olan birrsey degıl ulkeyle alakalı
Musaıt gune ertelenemedı mı

Ülke olarak çok zor bi hafta yaşadık asla daha önce yaşanan olaylarla bağdaştırılamaz.

15 gün sonrasına tatil rezervasyonumuz vardı memur olanlar zaten gelememişti.

Ama on karış suratla sırf çocuklar eğlensin diye gitmiştik bi kere bile eğlence olan ortamda keyif yapamamıştım.

O kadar isteksizdim.

Havlu mavlu ne varsa toplayıp odada buluyordum kendimi , düğünüm olsa iptal ederdim.

Belki sonra istediğin gibi bi organizasyon yapardın için de kalmazdı .

Hayatta kaldığımız için hala şükrediyorum.

Başınıza gelmediği için anlayamazsiniz bu duyguyu insanın en özel ve güzel günü evlendikten sonra yapsa ne olur yapmasa ne olur herşey yerine göre guzeldir
Ben o güne, kınaya , düğüne gelinliğe o kadar önem verilmesini anlayamıyorum. Tabiki hayallerinin yıkılması kötü. Ama o kötü anda takılı kalıp hayatı boyunca bu ukdeyle yaşaması da saçma . Bi ah keşke dersin ama hüngür hüngür ağlamak başkasının düğününe gidememek de basit bir davranış. Biraz güçlü ve onurlu olun. Kader kısmet. Öyle denk gelmiş. O darbede nişanlısını kaybeden biri sizin kadar ah etmemiştir yıkılan hayallerine.

Neden ertelemediniz?

O gun sadece nikah olabilirdi 1 ay sonra yine tekne gezintisi kir cekimi felan hepsi olurdu.

Sadece bir davetiye daha bastirmak zorunda kalirdiniz.

Zaten tekne olamamis parasini almamislardir herhalde konusup baska birgun yapabilirdiniz.

Gelinlik zaten hazir. Kir cekiminide 1 ay sonra yapabilirdiniz.

Neyse olan olmus artik bu kadar icsellestirmeyin.

Kir cekimini hala yapabilirsiniz ama.

Her insan farklıdır ama insanın en değerli önemli günüdür kınası düğünü evet kader kısmet ama takılmamak ta olmaz insanın ister istemez aklına geliyor ve üzülüyor ama onurlu olun derken ne alakası var bu un gurur ve onurla anlamadim

Güçlü olun tamam da onurlu olun ne demek onu anlamadım klavye azizliği heralde

Bu bir heves büyük hayaller kurduğun ve sonunda olmadığı için içinde ukte kalması çok normal.
Madem bukadar üzgünsün maddi durumunun elverdiği şekilde ufak çaplı bir organizasyon yapabilirsin yıl dönümün için
tekne olmasına gerek yok mesela

kimler içinde neler neler yaşıyor, üzüntülerimizi de sevinçlerimizi de tuhaf karşılamamak gerek :)
Yolun açık olsun,
çok şükür ki o akşam korkulan olmadı ve sen şuanda yuvandasın, sağlıklısın özgürsün kapında korkunç adamların postal izleri yok :)
gerisi zaten hallolur, hızlandırılmış versiyonunu yaparsın düğününün

Güçlü olun tamam da onurlu olun ne demek onu anlamadım klavye azizliği heralde
TDK dan Onur : İnsanın kendine karşı duyduğu saygı, şeref, öz saygı, haysiyet, izzetinefis
Yani kendinize saygı duyun, hayatınızın en büyük meselesi gelinlik giymek olabilecek kadar basit bir kişiliğiniz olmasın. Bunu önemeyebilirsiniz. Üzülebilirsiniz ama aradan geçmiş 11 ay bunun için göz yaşı döküyorsanız bir sorun vardır demek istedim. Klavye azizliği falan değil. Net mesaj.

Şuan sorun yok çok seviyorlar damatlarını
Bence de bu kadar içinizde kalacaksa sonradan düğün ve foto çekimi yapabilirdiniz .. aslında bu kadar kafaya takacak bir durum yok . Teknede düğün hayalini bile kuramayan insanlar var . Sadece nikahla evlenen ..
abartılı olanları görüp kendinizi üzüyorsunuz . Başka şekilde telafi etmeye çalışın bence madem sindiremiyorsunuz

Bu kişi onursuz yani

11 ay değil 11 yılda geçse geçmişte yaşadığın en önemli yıkıntı üzüntü unutulmaz göz yaşı dökmek için insanın illaki bi sorunu olması gerekmez çok katı davranışınız var bu konu ile ilgili siz düğüne karsisiniz gelinliğe karsisiniz daha ne denilebilirki

katiliyorum. Kendi tercihimle nikahla evlendim, 10 dakikada nikah bitti ve yeni hayatimiz basladi. Bunda ne var ki sanki

Yildonumunde nikah tazelemeyi düşünmez misin ? Herşeyi sil baştan tekrar yasasaniz

Hemde ne pişman ettiler bayan cevap bile vermiyosn konusunu kapattırdı bayan derdini anlatıyor paylaşıyor çok katı konuşanlar var yani herkes kendini bayanın yerine koysun bi

Ben sizi anlıyorum. Evet çok büyük yara aldık tüm ülke olarak, ölenler yaralananların haddi hesabı yok. Açılan yaraların, verilen kayıpların telafisi yok ama bu sizin suçunuz değil.

Siz hayatınızın en önemli anını kaçırmış oldunuz hiç suçunuz yokken. Bu bir talihsizlik sizin adınıza. Geçmişe dönemezsiniz elbette ama düğün olmadıysa bile telafisi yapılabilir bence.

Yıldönümünüzde düğün yapın, olmadı sevdiklerinizle birlikte bir yıldönümü kutlaması yapın gelinlik- damatlık giyerek. Geçen yıl çok talihsiz bir zamana geldiği için kimse yadırgamaz bu durumu. Bu seneden sonra belki göze batar ama bu sene batmaz bu durum. Hazır gelinlik-damatlık giymişken fotoğraf çekimi de yaptırın. Müzikli bir mekanda yıldönümü kutlarsanız dans etme hayalinizi de gerçekleştirirsiniz.

Eşiniz itiraz ederse de ömür boyu içimde uhde kalacağına, başkalarının düğününde kınasında iç çekeceğime küçük de olsa bir kutlama yapmak istiyorum. Bu benim hakkım minvalinde birşeyler söyleyip ikna edin. İnşallah ruhunuzda bu eksikliği gidermenin bir yolunu bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…