- Konu Sahibi gulsundiye
-
Kimse yaşamadan anlamaz seni mantıklı insanlar belli zaten incitmeden yorum yapabiliyorlar sikma canını sen herşey gönlünce olsun G gulsundiyeKonuma verdiğiniz her kıymetli cevap için teşekkür ederim
Mune konumu kapatabilir misiniz ?
Teşekkürler
Ben o güne, kınaya , düğüne gelinliğe o kadar önem verilmesini anlayamıyorum. Tabiki hayallerinin yıkılması kötü. Ama o kötü anda takılı kalıp hayatı boyunca bu ukdeyle yaşaması da saçma . Bi ah keşke dersin ama hüngür hüngür ağlamak başkasının düğününe gidememek de basit bir davranış. Biraz güçlü ve onurlu olun. Kader kısmet. Öyle denk gelmiş. O darbede nişanlısını kaybeden biri sizin kadar ah etmemiştir yıkılan hayallerine.Başınıza gelmediği için anlayamazsiniz bu duyguyu insanın en özel ve güzel günü evlendikten sonra yapsa ne olur yapmasa ne olur herşey yerine göre guzeldir
Her insan farklıdır ama insanın en değerli önemli günüdür kınası düğünü evet kader kısmet ama takılmamak ta olmaz insanın ister istemez aklına geliyor ve üzülüyor ama onurlu olun derken ne alakası var bu un gurur ve onurla anlamadimBen o güne, kınaya , düğüne gelinliğe o kadar önem verilmesini anlayamıyorum. Tabiki hayallerinin yıkılması kötü. Ama o kötü anda takılı kalıp hayatı boyunca bu ukdeyle yaşaması da saçma . Bi ah keşke dersin ama hüngür hüngür ağlamak başkasının düğününe gidememek de basit bir davranış. Biraz güçlü ve onurlu olun. Kader kısmet. Öyle denk gelmiş. O darbede nişanlısını kaybeden biri sizin kadar ah etmemiştir yıkılan hayallerine.
Ben o güne, kınaya , düğüne gelinliğe o kadar önem verilmesini anlayamıyorum. Tabiki hayallerinin yıkılması kötü. Ama o kötü anda takılı kalıp hayatı boyunca bu ukdeyle yaşaması da saçma . Bi ah keşke dersin ama hüngür hüngür ağlamak başkasının düğününe gidememek de basit bir davranış. Biraz güçlü ve onurlu olun. Kader kısmet. Öyle denk gelmiş. O darbede nişanlısını kaybeden biri sizin kadar ah etmemiştir yıkılan hayallerine.
TDK dan Onur : İnsanın kendine karşı duyduğu saygı, şeref, öz saygı, haysiyet, izzetinefisGüçlü olun tamam da onurlu olun ne demek onu anlamadım klavye azizliği heralde
Bence de bu kadar içinizde kalacaksa sonradan düğün ve foto çekimi yapabilirdiniz .. aslında bu kadar kafaya takacak bir durum yok . Teknede düğün hayalini bile kuramayan insanlar var . Sadece nikahla evlenen ..Şuan sorun yok çok seviyorlar damatlarını
TDK dan Onur : İnsanın kendine karşı duyduğu saygı, şeref, öz saygı, haysiyet, izzetinefis
Yani kendinize saygı duyun, hayatınızın en büyük meselesi gelinlik giymek olabilecek kadar basit bir kişiliğiniz olmasın. Bunu önemeyebilirsiniz. Üzülebilirsiniz ama aradan geçmiş 11 ay bunun için göz yaşı döküyorsanız bir sorun vardır demek istedim. Klavye azizliği falan değil. Net mesaj.
11 ay değil 11 yılda geçse geçmişte yaşadığın en önemli yıkıntı üzüntü unutulmaz göz yaşı dökmek için insanın illaki bi sorunu olması gerekmez çok katı davranışınız var bu konu ile ilgili siz düğüne karsisiniz gelinliğe karsisiniz daha ne denilebilirkiTDK dan Onur : İnsanın kendine karşı duyduğu saygı, şeref, öz saygı, haysiyet, izzetinefis
Yani kendinize saygı duyun, hayatınızın en büyük meselesi gelinlik giymek olabilecek kadar basit bir kişiliğiniz olmasın. Bunu önemeyebilirsiniz. Üzülebilirsiniz ama aradan geçmiş 11 ay bunun için göz yaşı döküyorsanız bir sorun vardır demek istedim. Klavye azizliği falan değil. Net mesaj.
katiliyorum. Kendi tercihimle nikahla evlendim, 10 dakikada nikah bitti ve yeni hayatimiz basladi. Bunda ne var ki sankiYa bu amaç düğünde dans etmek , kina yakmak , 500 kişiyle nikah kiymak, gelinligin 10 saat üzerinde kalmasimiydi yoksa sevdiğin adamla ömrünü birleştirmek mi ? Sanki ilk saydıklarım gibi 1 yıldır bunun acısını mi yaşıyorsunuz. Madem bunlara çok önem veren biriydiniz erteleseydiniz organizasyonu . geçmişe çare yok ki. Boşuna dert ediniyorsunuz. ömür geçip gidiyor.
Yildonumunde nikah tazelemeyi düşünmez misin ? Herşeyi sil baştan tekrar yasasanizBaşlıktan da anlaşılacağı üzere 15 Temmuz Darbe girişiminin ertesi günü eşimle evlendik.
15 temmuz akşamı tüm hazırlıklar bitmiş evde oturuyorum evin içinde 6 telefon birden çalmaya başladı. Gulsündiye napıyoruz yarın nikah var demi? Ne ? Nasıl yani? Ne oldu ki? Haberin yokmu darbe oldu! Beynimden vurulmuşa döndüm, daha önce yaşamadım görmedim sadece duyduklarımla durumu anlamaya çalışıyorum. Kuaförüm aradı yarın napıyoruz diye? Ne demek napıyoruz diyorum? Derken eşimin telefonu çaldı organizasyon şirketi aradı malesef düğün iptal çünkü teknenin kalkışına izin verilmeyecek. ( Üsküdar'dan tekne kalkacaktı olaylar orada patlak verince)
Nikah öğlen nikah salonunda, eğlence ve düğün teknede akşam olacaktı. Bir sürü belirsizlikle 5 te uyudum 6 da kalktım kuaförü evinden aldım 12 de nikah var ama saat 10 oldu nikah salonu arıyor nikahın kıyılıp kıyılmayacağı belli değil diye. Nikaha 20 dk kala gittik ayak üstü nikah kıydık (nikah 500 kişilik olacakken toplasan 50 kişi yoktu)
Ailem evliliğime onay vermediği için kına gecesi de yapılmadı ertesi gün darbe düğünüm iptal oldu bir sürü hayal kırıklığı yaşadım.
Sorunum şu; içimdeki ukteler beni bitiriyor kınasız gelin oldum, düğün yapıp eşimle dans edemedim, dostlarımla eğlenemedim, fotoğraf çekimi yapılamadı vs. Vs.
Gelinliğim sadece 1 saat üzerimde kaldı. Şimdi her an aklıma geliyor, gelin görünce ağlıyorum, düğün görünce ağlıyorum, düğün nikah kına törenlerine katılamıyorum çünkü hep ağlıyorum. Gelinlik görünce hala dibim düşüyor. İçimden bir türlü atamıyorum heveslerimi, hayallerimi... şimdi yıl dönümümüz geliyor ama kutlamak istemiyorum yaşadıklarım Ve yaşayamadıklarım aklımdan çıkmıyor.
Siz olsanız bununla nasıl başa çıkardınız.
Hemde ne pişman ettiler bayan cevap bile vermiyosn konusunu kapattırdı bayan derdini anlatıyor paylaşıyor çok katı konuşanlar var yani herkes kendini bayanın yerine koysun biPişman ettiniz kadını. Herkes aynı şeyi istemek , aynı derecede üzülmek zorunda mı? O çok istemiş yapamamış içinde kalmış. Sizin imkanınız varmış yapmamışsınız. Aynı şey mi?
Pişman ettiniz kadını. Herkes aynı şeyi istemek , aynı derecede üzülmek zorunda mı? O çok istemiş yapamamış içinde kalmış. Sizin imkanınız varmış yapmamışsınız. Aynı şey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?