Darbe Gelini

Ailem o gün yanımdaydı sorunlar öncesinden çözülmüştü
Arkadaşın için üzgünüm

Elbette olanlara üzüldük hala etkileri üzerimizde bunda sıkıntı yok lakin 20 küsür şehit varken köprü açıyoruz diye koca koca adamlar göbek attılar girmeyelim şimdi o konulara

Hevestir uhdedir ben seni anlıyorum üzücü tabi, insan bula bula o günümü buldum der, benim evlilik yıldönümüm 16 temmuz günler önce şunu yaparız bunu yaparız dedik ne mümkün eşim 3 gün eve gelemedi polis kendisi, hayat napcaksın...bi tek ölüme çare yok

Önemli olan sevdıgın adamla evlenmek degılmı
Dugununuze o 500 kısı gelseydı sorun yokmus gıbı eglenebılecekmıydınız herkes uzgun herkes mutsuzken

Sade nıkah olsa ne farkeder ? Onemli olan mutluluktur

Ben bıle isteye kına yapmadım
Kına yakmak ınsanın nasıl ıcinde kalabılır kı

Aılenız sımdı onay verıyor mu

Bence icin de kalmasin tutun bir mekan dostlarinizi cagirin gelinliginizle fotolar cekilin ani dir bu ve bir kere yasanir genel de.
Buyuk talihsizlik olmus darbe gelini olmaniz ama bu sekil de telafi edebilirisniz

Darbeye rağmen düğünüm olsaydı da kınama olsaydı da diye bir uhde algılamadım ben,benim anladığım keşke o güne denk gelmeseydi keşke düğünüm planladığım gibi olabilseydi, aylar önce bir düğün tarihi alıyorsun ve o gün 365 gün içinde o gün darbe oluyo, kimin modu düşmez Allah aşkına

Heveslenmeyi anlıyorum da bu kadar takıntı yapmayı anlamıyorum.

Sevdiğiniz adamla evlendiyseniz gelinlik öyle olmuş, düğün böyle olmuş çok mu önemli?

Üstüne para verseler böyle şatafata gelemem tekneymiş kınaymış vayyyy çok yorucu
Sağlık olsun her işte vardır hayır

Heveslenmeyi anlıyorum da bu kadar takıntı yapmayı anlamıyorum.

Sevdiğiniz adamla evlendiyseniz gelinlik öyle olmuş, düğün böyle olmuş çok mu önemli?

Dimi ama! Peki neden o halde evlenirken herkes her detayı en ince ayrıntısına kadar planlıyor peki? Sonuç olarak sevdiği insanla evleniyor e gayet yeterli size göre neden o halde onca plan program gelinlik için bile defalarca provaya gidiyoruz ki nasılsa sevdiğimiz insan yanımızda doğru hiç buradan bakmamıştım .

Yildonumunde gelinlik giy git fotograf cekimini yaptir acik havada mi nerde istiyorsan.
Yakin arkadaslarin ilede canli muzikli bir yerde yemek ayarla 30 kisilik 40 kisilik ye ic dans et eglen.
Bu kadar cozumu olmayacak istekler yada hayallermis gibi davranma bence

Dogru soyluyorsun buyuk sanssızlık...
Arkadasımın Dugunune 1 saat kala annesı vefat etmıştı

Kader kısmet...

Gerçekten bu kadar önemli mi gelinlik, düğün kına? Aileler ısrar etmese düğün falan yapmayacaktım. Nikahımızda toplam 10 kişi falan vardı. Düğünden önce yapmak zorundaydık tayin işlemleri için. Normal bir elbiseyle gittim. Dış çekim tüm ısrarlara rağmen istemedim. Düğünde pasta ayarlamışlar haberim yoktu. Gidip yalandan kestik , yedirmek için tabak falan çıkarıyorlardı. Durun orda dedim yerimize geçtik. Tamam hayaller kurmuşsunuz, planlar yapmışsınız, istediğiniz gibi olmamış üzülürsünüz ama gelin görünce ağlamak çok garip hayatınızdaki tek amacınız derdiniz bu mu. Bi silkelenin kendinize gelin. Eşinizle yıldönümünüzde güzel bişeyler yapın balayı gibi vs . Mutlu olun yeter.

Sahsen ben dugunu kınayı falan sevmem bosa yorgunluk
Gelinligımıde dırek bı modaevıne gıdıp tasarlayıp dıktırdım

Oyuzden benım basıma gelse ınanın ıcımde uhde kalmazdı aksıne evlılık yıl donumum oyle bı gune sahıtlık etmesının uzuntusunu yasardım gercekten buyuk sansızlık

Bırde telafısı olabılecek bırsey bence evlılık yıl donumunuzde guzel beyaz bı elbıse gıyıp sevdıklerınızle guzel bı gun yapın
Yemeklı muzıklı...veya dırek kokteyl tarzı

Demi ama işte bazı insanar farklı düşünüyor ben hak veriyorum her kız düğünü olsun ister çünkü hayatta 1 kere başına gelir insanın bende aynı şeyleri yaşadım o yüzden çok iyi anlıyorum insanların bu konuyu farklı yerlere çekmeleri çok saçma

Dogru soyluyorsun buyuk sanssızlık...
Arkadasımın Dugunune 1 saat kala annesı vefat etmıştı

Kader kısmet...

Keşke olmasaydı hissi, içinde kalmışlık...değişik
Bende ne umutlarla gelmiştim 2014 martında Ankaraya, planım doğum yapmak anama babama doymak 2 3 ay ailemle vakit geçirmekti ama olamadı,babamın vefatına elbette üzülüyorum aksi mümkün mü ama dogumumla ilgili içimde kalanlara da Üzülüyorum elimde değil

Ülke savaş alanına dönmüş sen içindeki uktelerden bahsediyorsun bence o günü kazasız belasız atlattığına şükret. Ayrıca o gün anasız kalan , babasız kalan, nişanlısı ölen, kocası ölen binlerce insan vardı onların hayalleri ukteleri ne olacak

Başınıza gelmediği için anlayamazsiniz bu duyguyu insanın en özel ve güzel günü evlendikten sonra yapsa ne olur yapmasa ne olur herşey yerine göre guzeldir

şunları yaşayacağına keşke erteleseydiniz bir hafta bir ay ne olursa artık
keşkeyle olmuyor malesef.
Yıl dönümünde arkadaşlarınla eğlenceli bir organizasyon yapabilirsin.
Öncesinde gelinliğini giy fotoğraf çekimi yapın bence.
Sonrasında organizasyonunda ister gelinliğini giy ister kestir giy. güzel bir şeyler olabilir bence :)

Bilmem ben kınasız ve mecburen düğün yapmış biriyim, planlayanlara sormak lazım da ben zaten planlanmasın ne gerek var demedim.
Oldu bir talihsizlik, içinizde kalması da normal, ama sevdiğiniz yanınızda bir yıldır üzülmeye değer mi dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…