Ben sizi anlıyorum. Evet çok büyük yara aldık tüm ülke olarak, ölenler yaralananların haddi hesabı yok. Açılan yaraların, verilen kayıpların telafisi yok ama bu sizin suçunuz değil.
Siz hayatınızın en önemli anını kaçırmış oldunuz hiç suçunuz yokken. Bu bir talihsizlik sizin adınıza. Geçmişe dönemezsiniz elbette ama düğün olmadıysa bile telafisi yapılabilir bence.
Yıldönümünüzde düğün yapın, olmadı sevdiklerinizle birlikte bir yıldönümü kutlaması yapın gelinlik- damatlık giyerek. Geçen yıl çok talihsiz bir zamana geldiği için kimse yadırgamaz bu durumu. Bu seneden sonra belki göze batar ama bu sene batmaz bu durum. Hazır gelinlik-damatlık giymişken fotoğraf çekimi de yaptırın. Müzikli bir mekanda yıldönümü kutlarsanız dans etme hayalinizi de gerçekleştirirsiniz.
Eşiniz itiraz ederse de ömür boyu içimde uhde kalacağına, başkalarının düğününde kınasında iç çekeceğime küçük de olsa bir kutlama yapmak istiyorum. Bu benim hakkım minvalinde birşeyler söyleyip ikna edin. İnşallah ruhunuzda bu eksikliği gidermenin bir yolunu bulursunuz