- Konu Sahibi gulsundiye
-
Ağzınıza sağlıkBen sizi anlıyorum. Evet çok büyük yara aldık tüm ülke olarak, ölenler yaralananların haddi hesabı yok. Açılan yaraların, verilen kayıpların telafisi yok ama bu sizin suçunuz değil.
Siz hayatınızın en önemli anını kaçırmış oldunuz hiç suçunuz yokken. Bu bir talihsizlik sizin adınıza. Geçmişe dönemezsiniz elbette ama düğün olmadıysa bile telafisi yapılabilir bence.
Yıldönümünüzde düğün yapın, olmadı sevdiklerinizle birlikte bir yıldönümü kutlaması yapın gelinlik- damatlık giyerek. Geçen yıl çok talihsiz bir zamana geldiği için kimse yadırgamaz bu durumu. Bu seneden sonra belki göze batar ama bu sene batmaz bu durum. Hazır gelinlik-damatlık giymişken fotoğraf çekimi de yaptırın. Müzikli bir mekanda yıldönümü kutlarsanız dans etme hayalinizi de gerçekleştirirsiniz.
Eşiniz itiraz ederse de ömür boyu içimde uhde kalacağına, başkalarının düğününde kınasında iç çekeceğime küçük de olsa bir kutlama yapmak istiyorum. Bu benim hakkım minvalinde birşeyler söyleyip ikna edin. İnşallah ruhunuzda bu eksikliği gidermenin bir yolunu bulursunuz
Ben sizi anlıyorum. Evet çok büyük yara aldık tüm ülke olarak, ölenler yaralananların haddi hesabı yok. Açılan yaraların, verilen kayıpların telafisi yok ama bu sizin suçunuz değil.
Siz hayatınızın en önemli anını kaçırmış oldunuz hiç suçunuz yokken. Bu bir talihsizlik sizin adınıza. Geçmişe dönemezsiniz elbette ama düğün olmadıysa bile telafisi yapılabilir bence.
Yıldönümünüzde düğün yapın, olmadı sevdiklerinizle birlikte bir yıldönümü kutlaması yapın gelinlik- damatlık giyerek. Geçen yıl çok talihsiz bir zamana geldiği için kimse yadırgamaz bu durumu. Bu seneden sonra belki göze batar ama bu sene batmaz bu durum. Hazır gelinlik-damatlık giymişken fotoğraf çekimi de yaptırın. Müzikli bir mekanda yıldönümü kutlarsanız dans etme hayalinizi de gerçekleştirirsiniz.
Eşiniz itiraz ederse de ömür boyu içimde uhde kalacağına, başkalarının düğününde kınasında iç çekeceğime küçük de olsa bir kutlama yapmak istiyorum. Bu benim hakkım minvalinde birşeyler söyleyip ikna edin. İnşallah ruhunuzda bu eksikliği gidermenin bir yolunu bulursunuz
Maddi imkanlarınız ölçüsünde gelinliğinizi de giyip yakın akraba ve arkadaşlarla bir eğlence duzenleseniz.Canları sağolsun. Ne diyim ki. Cevap mı vereyim tek tek ... üzülmedim hiç birine
Bakın ben de sizi anlıyorum ama hayatınızın en büyük olayı bu değil. Bunu öncelikle kabullenirseniz diğer durumları atlatmanız daha kolay olacaktır. Düğünü hayatınızın en önemli günü kabul edip , bu da hayallerinizden farklı olunca yakınmak doğru değil sadece. Ve ben kendi düğüm ve arkadaşlarımın düğünü de dahil hepsinde bir sorun oldu. Hem de çok önemsedikleri detaylarda sorun oldu. Bir şekilde olanla onları yetinmeleri konusunda yardımcı olduğumu düşünüyorum. Kendi düğünümde zaten takmadım. Ne kadar detaylı düşünürseniz düşünün o mükemmelikte olmuyor zaten o düğün. Kendinize dert edinmenize değmez. Sevdiğiniz bir eşiniz ve inş tedavi sonucu çocuğunuz olacak. Onun dünyaya gelişini haber aldığınız ilk gün, dünyaya geldiği gün, size gülümsediği, anne dediği, yürüdüğü, okula başladığı günler hayatınızın en önemli günleri olmaya adayken talihsiz bir güne takılıp üzülmek ağlamak gereksiz şeyler. Hayatınıza şans verirseniz o günü unutturacak şeyler olacak . Bu şansı kendinize verin. Mesela çok şükür darbe olmadı. Eşime bana aileme bişey olmadı diye mutlu olmaya çalışın.Asla itiraz etmez hep söylüyor Allah razı olsun ondan. Ama tüm bu bütçeleri normal yollarla bebeğimiz olmadığı için tüp bebiş için kullanmayı düşünüyorum çok sağolun yorum için
Bir çok insan emin olun bu kadar ayrıntıya önem vermiyor düğünlerinde. Nasıl önem vermek normalse vermemek de normalDimi ama! Peki neden o halde evlenirken herkes her detayı en ince ayrıntısına kadar planlıyor peki? Sonuç olarak sevdiği insanla evleniyor e gayet yeterli size göre neden o halde onca plan program gelinlik için bile defalarca provaya gidiyoruz ki nasılsa sevdiğimiz insan yanımızda doğru hiç buradan bakmamıştım .
Tüp bebek için sonra da bütçe ayırabilirsiniz bence. Bu yıl olması şart değil ya. Önce yaralarınızı onarın. Geçmişten bir yük taşımayın sırtınızda. Eminim bu kutlama size de eşinize de, tüp bebek sürecine de iyi gelecek çünkü psikolojinize pozitif etki edecek. Ne demişler, mutlu anne- mutlu bebek demek.Asla itiraz etmez hep söylüyor Allah razı olsun ondan. Ama tüm bu bütçeleri normal yollarla bebeğimiz olmadığı için tüp bebiş için kullanmayı düşünüyorum çok sağolun yorum için
onun düğünüyle vatanın elden gitmesi ne alaka o kadar basit mi ülkeyi ele geçirmek saçmalamayın ayrıcaSeni evlenecek diye vatan elden mi gitseydi. Yap bu yaz istediğin gibi.
Ne demek bu??Evlilik yildonumunde birseyler yap diyenler olmusta aman sakin o gun sokaga bile cikmayin istanbulda ikinci uzuntuyu yasarsiniz.
Yok artıkSeni evlenecek diye vatan elden mi gitseydi. Yap bu yaz istediğin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?