Darbe Gelini

Ağzınıza sağlık

Yapılmamış düğün diye yapılamaz tekrar anlamına gelmez.yildonumunde tut mekanı giy gelinligini tekrar.fotoğraf çekimi ve ne istiyorsan yap bence.bebisleerine de anlatacak bi hikayen olur.

Asla itiraz etmez hep söylüyor Allah razı olsun ondan. Ama tüm bu bütçeleri normal yollarla bebeğimiz olmadığı için tüp bebiş için kullanmayı düşünüyorum çok sağolun yorum için

ne güzel herkes sormuş size ne yapıcaz, nikah kıyılcak mı diye.. deyiverseydiniz ya darbe dolayısıyla iptal oldu madem bu kadaaaar büyük dert olcaktı sizin için, 1-2 ay sonra yapardınız istediğiniz gibi

Ben de sadece nikahla evlendim, özel foto çekimi bile yaptırmadım, çünkü kınaydı, düğündü, çekimdi sevmem, ama sevene de neden seviyorsun denilmez tabi. Sizi anlıyorum elbette. Keşke nikahınız üzerinden birkaç hafta geçip ortalık durulunca yapsaymışsınız organizasyonu. Şimdi, yıldönümünde nikah tazeleyip düğün yapmak nasıl olur derseniz, yaparsanız olur elbet, neden olmasın? Neticede çevreniz zaten durumunuzu biliyordur, içinizde kaldığını anlarlar. Yok olmadı fotoğraf çekimi yapın yıldönümünüzde madem, içinizde kalmasın.

Her şeye karşın yuvanızda huzurluysanız bu kadar dert etmeyin bunları. Bu kadar üzülerek kendinize yazık ediyorsunuz. İyi tarafından bakmaya çalışın, onca şeye karşın nikahınız kıyılabildi o gün. O da olamayabilirdi. Üzülmenizi anlasam da insan kendine bu kadar eziyet etmemeli bence. Gözyaşınıza yazık.

Asla itiraz etmez hep söylüyor Allah razı olsun ondan. Ama tüm bu bütçeleri normal yollarla bebeğimiz olmadığı için tüp bebiş için kullanmayı düşünüyorum çok sağolun yorum için
Bakın ben de sizi anlıyorum ama hayatınızın en büyük olayı bu değil. Bunu öncelikle kabullenirseniz diğer durumları atlatmanız daha kolay olacaktır. Düğünü hayatınızın en önemli günü kabul edip , bu da hayallerinizden farklı olunca yakınmak doğru değil sadece. Ve ben kendi düğüm ve arkadaşlarımın düğünü de dahil hepsinde bir sorun oldu. Hem de çok önemsedikleri detaylarda sorun oldu. Bir şekilde olanla onları yetinmeleri konusunda yardımcı olduğumu düşünüyorum. Kendi düğünümde zaten takmadım. Ne kadar detaylı düşünürseniz düşünün o mükemmelikte olmuyor zaten o düğün. Kendinize dert edinmenize değmez. Sevdiğiniz bir eşiniz ve inş tedavi sonucu çocuğunuz olacak. Onun dünyaya gelişini haber aldığınız ilk gün, dünyaya geldiği gün, size gülümsediği, anne dediği, yürüdüğü, okula başladığı günler hayatınızın en önemli günleri olmaya adayken talihsiz bir güne takılıp üzülmek ağlamak gereksiz şeyler. Hayatınıza şans verirseniz o günü unutturacak şeyler olacak . Bu şansı kendinize verin. Mesela çok şükür darbe olmadı. Eşime bana aileme bişey olmadı diye mutlu olmaya çalışın.

Son düzenleme:
Bir çok insan emin olun bu kadar ayrıntıya önem vermiyor düğünlerinde. Nasıl önem vermek normalse vermemek de normal

E giymişsiniz işte gelinlik, yetmez mi?

Tüp bebek için sonra da bütçe ayırabilirsiniz bence. Bu yıl olması şart değil ya. Önce yaralarınızı onarın. Geçmişten bir yük taşımayın sırtınızda. Eminim bu kutlama size de eşinize de, tüp bebek sürecine de iyi gelecek çünkü psikolojinize pozitif etki edecek. Ne demişler, mutlu anne- mutlu bebek demek.

Bebek için feda ettiğiniz hayalinizi gerçekleştirmemiş olmanız sizi fedakar biri yapmaz. Aksine Allah nasip eder de bir yavrunuz olursa onun sırtına bunun yükünü yüklemiş olacaksınız. Seni çok istedik, o yüzden düğün yapmadık diyeceksiniz. Ama yine de her gittiğiniz düğünde buruk bir bakışınızı bile görse çocuğunuz kendini kötü hisseder, suçlu hisseder. Yapmayın bunu ne kendinize, ne doğmamış çoçuğunuzda. Önce kendinizi mutlu edin ki sonra başkalarına mutluluk verecek gücünüz olsun

hiç gelinlik giyemeden evlenenler de var ayrıca.. siz en azından 1 saatte olsa giymişsiniz. mutluysanız evliliğinizin tadını çıkarın. gerisi boş

Evlilik yildonumunde birseyler yap diyenler olmusta aman sakin o gun sokaga bile cikmayin istanbulda ikinci uzuntuyu yasarsiniz.

Yıl dönümünüz için bi tekne kiralayın.. aileniz ile birlikte eğlence yapın.. geri dönülmez bir dert değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…