- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
- Konu Sahibi gulsundiye
-
e nikahı yapıp düğünü de bir ay sonra yapsaydınız?
+1
Darbe ertesi koşa koşa düğün yapmak mantıksız, ben yataktan çıkamamıştım ertesi günü burnumun dibinde bombalar patlıyordu ayy hatırladıkça garip oldum yine.
Kokteyl gibi bir şey düzenleyin yıldönümüzde, aile akraba arkadaşları da çağırın, gelinliğinizi de giyin eğlenin. Bu kadar kafaya takıyorsanız ne yapılabilir ki başka?
Düğüne o gün karar vermişiz gibi yazmışsınız
Yorumunuzda kendinizce haklısınız saygı duyuyorum
Keşke komple iptal etseydin...
Daha güzel bir tarih seçseydin
Hayırlısı herşeyi tedavisi var canm sıkma canını ama insan ne olursa olsun düğün insanın hayatında bir kere başına gelen birşey insanın içinde kalıyor unutamiyorMalesef benden kaynaklı nedenlerden çocuğumuz olmuyor hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Ayyyyyy ben de 15 temmuz geliniyimm. 15 temmuz kınamız vardı ertesi gün de düğünümüz oldu. Darbe haberini kına sonuna doğru aldık herkes dağıldı. Ertesi gün düğün oldu ama doğru düzgün kimse gelmedi vasat geçti...Başlıktan da anlaşılacağı üzere 15 Temmuz Darbe girişiminin ertesi günü eşimle evlendik.
15 temmuz akşamı tüm hazırlıklar bitmiş evde oturuyorum evin içinde 6 telefon birden çalmaya başladı. Gulsündiye napıyoruz yarın nikah var demi? Ne ? Nasıl yani? Ne oldu ki? Haberin yokmu darbe oldu! Beynimden vurulmuşa döndüm, daha önce yaşamadım görmedim sadece duyduklarımla durumu anlamaya çalışıyorum. Kuaförüm aradı yarın napıyoruz diye? Ne demek napıyoruz diyorum? Derken eşimin telefonu çaldı organizasyon şirketi aradı malesef düğün iptal çünkü teknenin kalkışına izin verilmeyecek. ( Üsküdar'dan tekne kalkacaktı olaylar orada patlak verince)
Nikah öğlen nikah salonunda, eğlence ve düğün teknede akşam olacaktı. Bir sürü belirsizlikle 5 te uyudum 6 da kalktım kuaförü evinden aldım 12 de nikah var ama saat 10 oldu nikah salonu arıyor nikahın kıyılıp kıyılmayacağı belli değil diye. Nikaha 20 dk kala gittik ayak üstü nikah kıydık (nikah 500 kişilik olacakken toplasan 50 kişi yoktu)
Ailem evliliğime onay vermediği için kına gecesi de yapılmadı ertesi gün darbe düğünüm iptal oldu bir sürü hayal kırıklığı yaşadım.
Sorunum şu; içimdeki ukteler beni bitiriyor kınasız gelin oldum, düğün yapıp eşimle dans edemedim, dostlarımla eğlenemedim, fotoğraf çekimi yapılamadı vs. Vs.
Gelinliğim sadece 1 saat üzerimde kaldı. Şimdi her an aklıma geliyor, gelin görünce ağlıyorum, düğün görünce ağlıyorum, düğün nikah kına törenlerine katılamıyorum çünkü hep ağlıyorum. Gelinlik görünce hala dibim düşüyor. İçimden bir türlü atamıyorum heveslerimi, hayallerimi... şimdi yıl dönümümüz geliyor ama kutlamak istemiyorum yaşadıklarım Ve yaşayamadıklarım aklımdan çıkmıyor.
Siz olsanız bununla nasıl başa çıkardınız.
Ülke yıllardır şehit veriyo, hepimizde bu yıllarda gayet davulla zurnayla evlendik, şimdi kızı yerden yere vurmanın alemi yok, her hevesin bir zaman aşımı var şimdi düğün de yapsan bilmem nasıl olur, ama iç/dış çekim yaptırabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?