- 31 Mayıs 2017
- 52
- 85
- 3
- Konu Sahibi gulsundiye
-
Herkesin derdi kendine büyük..
Aileniz şu anda onay veriyor mu?
CANM SENİN BAŞINA GELENLER BENİMDE BAŞIMA AYNEN GELDİ BENİMDE KINA GECEM OLMADI DUYN GÜNÜ GELINLIGIMI GIYEDİM EVDEN ÇIKTIK KUAFÖRDEN DAMAT EVİNE GELDİĞİMİZDE SALONDA TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANMIŞTI ÖNCE EVE GELDİK EVDEN SALONA GIDECEKTIKKI DÜĞÜN ARABASI SAHİBİNİN KARDEŞİ VEFAT ETMİŞ HABER GELDİ HERKES DAĞILDI DÜĞÜNÜM İPTAL. OLDU SANKİ CENAZE BİZİM EVDEYDI BENDE SENİN GİBİ O GÜZEL GELİNLİGİMLE NE ESİMLE DANS EDEBİLDİM NE OYNAYABİLDİM OLMADI BENİMDE DÜĞÜNÜM İPTAL OLDU BENİMDE İÇİMDE UKTE KALDI BENDE OLDUĞUM YERE DUGÜNÜ OLMAYAN GELİN İLAN EDİLDİM EMİN OL 1 YIL BOYUNCA BENİ KIM GÖRDÜYSE DÜĞÜNÜ OLMAYAN GELIN SEN MİSİN DİYORLARDI İNAN BENDE HEP AĞLIYODUM AMA BEBEK OLUNCA HEPSİNİ UNUTTUM YANİ Bİ KISMINI UNUTTUM ÇÜNKÜ HALA İÇİMDE KALDI ŞUAN ESKİLERİ HATIRLAYIP İZLEYECEK BİR CD BİLE YOK SENİ COKKK İYİ ANLIYORUM CANMBaşlıktan da anlaşılacağı üzere 15 Temmuz Darbe girişiminin ertesi günü eşimle evlendik.
15 temmuz akşamı tüm hazırlıklar bitmiş evde oturuyorum evin içinde 6 telefon birden çalmaya başladı. Gulsündiye napıyoruz yarın nikah var demi? Ne ? Nasıl yani? Ne oldu ki? Haberin yokmu darbe oldu! Beynimden vurulmuşa döndüm, daha önce yaşamadım görmedim sadece duyduklarımla durumu anlamaya çalışıyorum. Kuaförüm aradı yarın napıyoruz diye? Ne demek napıyoruz diyorum? Derken eşimin telefonu çaldı organizasyon şirketi aradı malesef düğün iptal çünkü teknenin kalkışına izin verilmeyecek. ( Üsküdar'dan tekne kalkacaktı olaylar orada patlak verince)
Nikah öğlen nikah salonunda, eğlence ve düğün teknede akşam olacaktı. Bir sürü belirsizlikle 5 te uyudum 6 da kalktım kuaförü evinden aldım 12 de nikah var ama saat 10 oldu nikah salonu arıyor nikahın kıyılıp kıyılmayacağı belli değil diye. Nikaha 20 dk kala gittik ayak üstü nikah kıydık (nikah 500 kişilik olacakken toplasan 50 kişi yoktu)
Ailem evliliğime onay vermediği için kına gecesi de yapılmadı ertesi gün darbe düğünüm iptal oldu bir sürü hayal kırıklığı yaşadım.
Sorunum şu; içimdeki ukteler beni bitiriyor kınasız gelin oldum, düğün yapıp eşimle dans edemedim, dostlarımla eğlenemedim, fotoğraf çekimi yapılamadı vs. Vs.
Gelinliğim sadece 1 saat üzerimde kaldı. Şimdi her an aklıma geliyor, gelin görünce ağlıyorum, düğün görünce ağlıyorum, düğün nikah kına törenlerine katılamıyorum çünkü hep ağlıyorum. Gelinlik görünce hala dibim düşüyor. İçimden bir türlü atamıyorum heveslerimi, hayallerimi... şimdi yıl dönümümüz geliyor ama kutlamak istemiyorum yaşadıklarım Ve yaşayamadıklarım aklımdan çıkmıyor.
Siz olsanız bununla nasıl başa çıkardınız.
Bayraklara sarılı tabutlarda gelen gencecik insanlara, babasız kalan çocuklara, eşini toprağa emanet eden kadınlara, yüreğine kor düşen anne babalara bakar, baş edemediğim şeyin adını koyardım... Kusura bakmayın...
CANM SENİN BAŞINA GELENLER BENİMDE BAŞIMA AYNEN GELDİ BENİMDE KINA GECEM OLMADI DUYN GÜNÜ GELINLIGIMI GIYEDİM EVDEN ÇIKTIK KUAFÖRDEN DAMAT EVİNE GELDİĞİMİZDE SALONDA TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANMIŞTI ÖNCE EVE GELDİK EVDEN SALONA GIDECEKTIKKI DÜĞÜN ARABASI SAHİBİNİN KARDEŞİ VEFAT ETMİŞ HABER GELDİ HERKES DAĞILDI DÜĞÜNÜM İPTAL. OLDU SANKİ CENAZE BİZİM EVDEYDI BENDE SENİN GİBİ O GÜZEL GELİNLİGİMLE NE ESİMLE DANS EDEBİLDİM NE OYNAYABİLDİM OLMADI BENİMDE DÜĞÜNÜM İPTAL OLDU BENİMDE İÇİMDE UKTE KALDI BENDE OLDUĞUM YERE DUGÜNÜ OLMAYAN GELİN İLAN EDİLDİM EMİN OL 1 YIL BOYUNCA BENİ KIM GÖRDÜYSE DÜĞÜNÜ OLMAYAN GELIN SEN MİSİN DİYORLARDI İNAN BENDE HEP AĞLIYODUM AMA BEBEK OLUNCA HEPSİNİ UNUTTUM YANİ Bİ KISMINI UNUTTUM ÇÜNKÜ HALA İÇİMDE KALDI ŞUAN ESKİLERİ HATIRLAYIP İZLEYECEK BİR CD BİLE YOK SENİ COKKK İYİ ANLIYORUM CANM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?