Daraldım

Eski konularım 5-6 yılı kapsıyor ben bile unuttum ama benzer sorunlar hep oldu işte...
Benim gelmeme çok var benim için yapmıyor onları yapabildiği için yapıyor. Noormalde de cam falan siler, temizlik yapar ama son zamanlarda pek yapmıyordu.
Bana tabi ki git başımdan baabında söylemedi. Onun bu ara fazla işi var, video montaj ve site işleri, malum o,zamanlar sabahlıyor genelde. Hem sen iyi bakılırsın, annen sana engel olur hem de ben işlerimi yaparım dedi.
durum hoşuma gittmese de mantıklı yön bulmaya çalıştım ama insan hiç güzel şey duymayınca altında bir şey arıyor.

Temizlik konusunda ki fikrim değişmedi yine de sizi mutlu etmek için yaptığını düşündüm. Tabi temizlikten keyif alıyor demezseniz:)

Ve gerçekten şuan sadece ilgisini sevgisini göstermediği için kirildiginizi düşünüyorum. Haklısınız da . Herkes bekler bunu eşinden.

Bence ona ne sebepten kirildiginizi anlatan bir mesaj yazabilirsiniz . İçiniz de kalmasın belki o da hatasını anlar . Evinize kırgın donmezsiniz güzel olur .

normalde anlam yüklemem ama eşim şehir dışındayken ameliyat için acilen yola çıkmam gerekince anlamlı oldu benim için. Hoş başka bir gün olsa da aynı şeyleri hissederdim. En azından görüp, sarılıp gitmek isterdim. Doğum günü ikimize özel bir şey değil, ailesiyle de kutlayabilir benden önce yaptıkları gibi, zaten ben o tarihte olmayacağım. Haftalarca beni beklemeleri de anlamsız geliyor. Ben dönünce ufak bir pasta alırım ek kutlama olarak.
Maddi olarak evet,çalıştığım için rahat haliyle. Alabiliriz bunu durumunda evet alabiliriznde ama o kadar sıkışmasak iyi olur diye düşünüyoeum.
Ameliyat olacağınız için insan bir sevgi gösterisine sarılmaya şevkate ihtiyaç duyuyor. Keşke eşinizde bunları yapsaydı.Sizin kolunuzdan daha çok kalbiniz yaralı :(

Açıkçası ben anne olsam iyi bir anne olurum, eşim de benden bağımsız olarak iyi bir baba olur ama biz ortak bir noktada buluşamayız ve evliliğimize büyük bir darbe olur buna eminim. Ben evin en büyük çocuğuyum, sabırlı, vefakar ve sorumluluk sahibi bir insanım. Eşim ise evin en küçük tek oğlu, şımarık, düştüğünde kaldırılmış ve istediği yapılmış. Şimdi aynı rolleri evliliğimize de taşıdık. Büyük bir sıkıntı çeksek eşim hemen yıkılır, ben hem kendimi telkin edip hem problemle boğuşup hem de onu yatıştırmakla mükellef olurum. Rollerin böyle olacağına eminken istwsem dahi çocuk düşünemem ama bu dönemde anladım ki anne baba ve kardeşten ötesi yalanmış.

Hocam dört kardeşiz iki kiz iki erkek
Ablamgilde kaldım tüp bebek tedavisi için onun yaptığını ben ona yapamam.
Ben hatta diyorumki iki tane yapin bide bacisi olsun.
Abimde aynı sehirdeydi ama onun evine 1 kere gidemedim.
Annem bambaşka illa çocuk istemiyorum deyince onu anlatmak istedim.
Şimdi demiyorum zaten hassas bi zamandasiniz belli.
Sonrasi için.

Temizlik konusunda ki fikrim değişmedi yine de sizi mutlu etmek için yaptığını düşündüm. Tabi temizlikten keyif alıyor demezseniz:)

Ve gerçekten şuan sadece ilgisini sevgisini göstermediği için kirildiginizi düşünüyorum. Haklısınız da . Herkes bekler bunu eşinden.

Bence ona ne sebepten kirildiginizi anlatan bir mesaj yazabilirsiniz . İçiniz de kalmasın belki o da hatasını anlar . Evinize kırgın donmezsiniz güzel olur .
Ben yokken evi temizlemesi beni ilgilendirmiyor ki,isterse pis otursun.
Kırıldığımı biliyor zaten benim gelmemden önce de küstük bir kaç gün önce mecburen barışmıştık.
İyi niyetli olabilir ama kalbime hitap etmiyor maalesef.

Ameliyat olacağınız için insan bir sevgi gösterisine sarılmaya şevkate ihtiyaç duyuyor. Keşke eşinizde bunları yapsaydı.Sizin kolunuzdan daha çok kalbiniz yaralı :KK43:
Aynen öyle, hala aynı kafada değişen bir şey yok.
Not=yeni dank etti cevap vermediğim mesajlar :)

1 ay orada kalacaksınız, Ziyarete geldi mi? Yada gelmeyi planlıyor mu?
Ailenizin yanında guvendesiniz, iyi bakiliyorsunuz buna emin olmanın rahatlığı da var Çok bariz

1 ay orada kalacaksınız, Ziyarete geldi mi? Yada gelmeyi planlıyor mu?
Ailenizin yanında guvendesiniz, iyi bakiliyorsunuz buna emin olmanın rahatlığı da var Çok bariz
gelmedi ameliyat harici.

Hocam dört kardeşiz iki kiz iki erkek
Ablamgilde kaldım tüp bebek tedavisi için onun yaptığını ben ona yapamam.
Ben hatta diyorumki iki tane yapin bide bacisi olsun.
Abimde aynı sehirdeydi ama onun evine 1 kere gidemedim.
Annem bambaşka illa çocuk istemiyorum deyince onu anlatmak istedim.
Şimdi demiyorum zaten hassas bi zamandasiniz belli.
Sonrasi için.

Siz çocuğunuz gibi davranirsaniz; Öyle davranmaya devam eder. Sizi çok önceden beri biliyorum. Evliliğiniz için hep kırıldığınız yen içinde kaldığınız belli.. EVlilik terapistine gitmeyi hiç dusundunuz my?

Back