Daraldım

Yıllardır konularınızı okuyorum. İlk okumaya başladığımda üniversite öğrencisiydim. Aradan zaman geçti okulum bitti, işe girdim çalışıyorum. Bakın neler değişmiş. Bu kadar zaman sonra size bakıyorum eşinizde gram değişme yok hala aynı yerdesiniz. Dediklerimi yanlış anlamayın hayat geçiyor ama siz hayatınızı yanlış kişi ile harcıyorsunuz demek istiyorum. O kadar ılımlı bir insansınız ki. Umarım bir gün üstünüzdeki bu yükten kurtulabilirsiniz

Selam herkese.
Bu ara her şeyden çok daraldım. Her sene bir kaç kere yaşıyorum bu durumu zaten. Her şey üst üste geliyor.
Bu sene biraz sıkışık bir dönemdeyiz. Sıkışık dediysem kenara atacak bir paramız yok, hoş hiç olmadı zaten. Ev ve araba kredisi ödüyoruz. Eşimin bedelli borcu yeni bitti ki motor alacağım diye tutturdu. Ben de alsın ama en azından ortak ödeyip araba borcunu bitirelim (ben ödüyorum arabayı) sonra alsın kafasındayım çünkü iyi kötü bir motoru var. O da en yakın arkadaşımın istemeden hamile kalıp doğurmasından sonra değişti. Bizim başımıza da böyle bir şey gelirse hiç bir şey yapamam diye hayatını yaşama derdine düştü.

Her neyse gündemimiz buyken, planda olmayan ani bir ameliyatım gündeme geldi. Annem memlekette bir doktor bulmuş, hemen gel diyerek masrafları karşıladı. Eşim o sırada 2 günlüğüne şehir dışında tam 14 şubat günü gece gelecek, ben gündüz memlekete gidiyorum. Konu da sağlık olunca biraz kötü hissettim, 14 şubatta eşim yanımda yok diye üzüldüm, ufak bir hediye aldım not ile bırakıp geldim memlekete. Eşim ameliyat öncesi geldi, bir gece kalarak ertesi gün gitti. 1 ay raporluyum sürekli kontrole gidiyorum ama içimden geçen 1 hafta kadar sonra evime dönmekti. Eşim yardımcı olur diye düşündüm ama bana "rapor boyunca orada kal, gelirsen kavga ederiz. Sen iş yapamazsın, bana şu işleri yap dersin ben de acelesi yok derim, kendin yapmaya kalkarsın kavga çıkar" dedi. Bu durum benim biraz zoruma gitti, yani yatalak değilim sonuçta. Ben de ona hastalık vs geçirirse hiç bana güvenmemesini maddi manevi ailesinin yanına gitmesini söyledim. Söylesem de nuu durum çok zoruma gitti. Öğrencilerim sınıflara dağıtıldı zaten perişan, canım çok sıkkın ama inanın her gün biri yazıyor, sesli mesajlar, sevgi sözcükleri, özledimler... Veliler her ne kadar üzülseler de "hocam siz iyi olun her şey yoluna girer" diyorlar. Eşimin ise tek yaptığı" işe geldim, yemek yedim, ağrın sızın var mı, yattım, iyi geceler" tarzı manasız konuşmalar. Herhangi bir arkadaşımdan farksız hatta o kadsr bile değil.
Hal böyleyken 2 gün önce kayınvalidem aramidı. Eşimin doğum günü yaklaşıyor, sen doğum gününe gelecek misin diye soruyor. Her derdim bitti, doğum günü kutlamam kaldı benim de. Gelemeyeceğimi söyledim, oğlumla konuşayım da olmadı geldiğin zaman kutlarız dedi. Ben de eşime bildirdim, ben zaten doğum günü falan kalabalık kutlamak istemiyorum, ben yokken siz kutlayın biz de pasta keseriz gelince dedim, tamam dedi. Dün de aramış biz konuştuk annemle, sen gelince kutlayacağız diyor. Az çok eskiden tanıyanlar bilir, bu kutlamalardan bana zaten fenalık geldi, hele hastayken tek derdim buymuş gibi büyük planlar yapılması daha da battı.
Neye kızacağımı şaşırdım, eşimde ne bir manevi doyurma, yanş yanımda değilsin bana resmen gelme demişsin bari manevi olarak yanımda ol o da yok. Kayınvalidem oğluşunun doğum günü derdinde. Annem babam da nasıl maddi destek oluruz, nasıl yedirip içirip daha çabuk iyileştiririz derdinde.
Az önce annemle de tartıştım, bana kötü niyetli olduğumu söyledi. Adam çalışıyo sana nasıl baksın dedi (bakmak dediği yemek yapmak ve evi toparlamak, tek kolum komple sarılı hareket ettirmiyorum o kadar, saç bağlama, kıyafet düğmesi ilikleme ve yıkanma falan bunlar zor oluyor ama tek elle de yatalak değilim sonuçta), doğum günü için seni bekliyorlar fena mı, senden bişey beklemezler, git otur pastanı ye ağzını sil kalk dedi.
Şimdi ben düşüncelerimde kötü niyetli miyim, annem kavga çıkmasın diye mi böyle söylüyor anlamadım ve tavrım ne olsun şaşırdım.
Herkese cevap veremeyebilirim, uzun sürüyoe yazmam, görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.
Annen sirf arada sorun çıkmasın kavga olmasın diye öyle söylüyor büyükler böyle çünkü

Eşinizin tek bir hakli tarafı yok
Son derece bencil ve evliliğe uygun olmayan bir insan
Çok mu zor öğrencilerin yazdığı gibi seni özlüyorum mesaji atmak
Yada işten bir haftalığına izin alıp ameliyat olurken yada sonrasinda yaninda kalmasi
Söylediği sey su demek iyice iyileş ev işlerini yapacak hale gel benim başıma is çıkarma
Sorunlarin tamamiyla esinden kaynakli o degismeden yada boşanıp sen onu başkasıyla degistirmeden bitmeyecek

Yanlış anlamayın ama neden bilmiyorum en ufak şeyleri dahi kocaman sorun haline getiriyorsunuz diye düşünüyorum. Bu sadece bu konuda geçerli değil

Koalina Koalina ,
çok geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda iyileşirsin ve eski sağlıklı haline geri dönersin, ablacım evleneli 4 yıl kadar oldu değil mi? Evlendin evleneli eşin hep aynı neredeyse, eşindir severek de evlendin seni incitmek istemem ama 12 saatlik mesafe var aranızda ve sen 2 haftadır annendesin, üstelik ameliyatlısın, üstelik şurada taş çatlasın 4 yıllık evlisin, gülüm insanın eşi belki her an yanındayken balım, canım, aşkım demez ama araya km.lerce mesafe girince özler, bir tatlı söz söyler.

Çok uzak ben de istemezdim gelmesini diyorsun ama sen oraya keyfi gitmemişsin, bence Cuma akşamından yola çıksa, sabah yanında olur Pazar da dönerdi, insan böyle durumlarda eşi için km.lerin hesabını yapmaz, uykusuzluğu, yorgunluğu kafaya takmaz, sana diyor sabahları orada olsan da akşamları burada olsan diye, senden bekliyor, kendi yapmıyor.

Kusura bakma ama eşin seni ev arkadaşı, masrafları kırıştığı kankası gibi görüyor. Sen haklısın haklı olmasına da bu yorumu yazarak ben çok mu burnumu soktum bilemiyorum.

Koalina Koalina ,
çok geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda iyileşirsin ve eski sağlıklı haline geri dönersin, ablacım evleneli 4 yıl kadar oldu değil mi? Evlendin evleneli eşin hep aynı neredeyse, eşindir severek de evlendin seni incitmek istemem ama 12 saatlik mesafe var aranızda ve sen 2 haftadır annendesin, üstelik ameliyatlısın, üstelik şurada taş çatlasın 4 yıllık evlisin, gülüm insanın eşi belki her an yanındayken balım, canım, aşkım demez ama araya km.lerce mesafe girince özler, bir tatlı söz söyler.

Çok uzak ben de istemezdim gelmesini diyorsun ama sen oraya keyfi gitmemişsin, bence Cuma akşamından yola çıksa, sabah yanında olur Pazar da dönerdi, insan böyle durumlarda eşi için km.lerin hesabını yapmaz, uykusuzluğu, yorgunluğu kafaya takmaz, sana diyor sabahları orada olsan da akşamları burada olsan diye, senden bekliyor, kendi yapmıyor.

Kusura bakma ama eşin seni ev arkadaşı, masrafları kırıştığı kankası gibi görüyor. Sen haklısın haklı olmasına da bu yorumu yazarak ben çok mu burnumu soktum bilemiyorum.

Teşekkür ederim.
4 yıl oldu evet, ama ruhen 24 yıl diyebilirim. Beklediğim normalde de karı-koca ilişkisinden farklı değil ama gerçekten kankaya bağladık. İnsan normalde de eşine özledim, seviyorum demez mi?
Bir diğer durum da dediğim gibi yatalak konumda değilim ki büyük bir yük olayım. İnsan böyle zamanlarda kocasını yanında görmeyecekse ne zaman görecek? Ben gelecek için nasıl güvenebilirim yani en ufak durumda bilr ailem hariç kimseden hayır yok diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim.
4 yıl oldu evet, ama ruhen 24 yıl diyebilirim. Beklediğim normalde de karı-koca ilişkisinden farklı değil ama gerçekten kankaya bağladık. İnsan normalde de eşine özledim, seviyorum demez mi?
Bir diğer durum da dediğim gibi yatalak konumda değilim ki büyük bir yük olayım. İnsan böyle zamanlarda kocasını yanında görmeyecekse ne zaman görecek? Ben gelecek için nasıl güvenebilirim yani en ufak durumda bilr ailem hariç kimseden hayır yok diye düşünüyorum.

Der tabii seni seviyorum da der, seni özledim de der, sevmek budur zaten Koalina ama hadi diyelim ki erkekler bizden daha farklılar, her an sevgilerini dile getiremediklerini farz edelim, ki sevgiliyken senin için ölüyorum aşkım diyebilen erkekler evlenince de demeli bence ama neyse, diyelim ki her dakika diyemiyor, insan 12 saat uzaklıkta olan eşini 3 gün görmese hasretinden telefon kulağına yapışık uyur.

Kaldı ki dediğin gibi ameliyatın Allah muhafaza öyle seni yatak döşek yatıracak bir ameliyat değil, en fazla 1 hafta annende kalsan, 2. hafta eşinin gelip gel aşkım ben sana evde bebek gibi bakacağım, çok özledim sensiz olmuyor demesi lazım, evlilik, hayat arkadaşlığı hastalıkta sağlıkta değil midir?

Allah korusun tam tersi durum olsaydı, sen eşini annesine yollar mıydın? Asla yollamazdın, kendin bakar, hastanede refakatçisi, evde eli ayağı olurdun.

Bir kere daha örnek vermiştim, burada bir adamcağız var, Allah şifa versin felçli bir de karısı var, kadın konuşamıyor, eli ayağı tutmuyor, ağzını bile toplayamıyor garibim :KK43: her gördükçe içim parçalanıyor ama o adam var ya hergün eşini dışarı çıkarıyor, balkonda insanları seyrederek yemek yediriyor, ağzını siliyor, evin tüm işi adamda, o yüzden bana kimse kadın bakar ama erkek yapamaz, ne de olsa erkek işten anlamaz demesin, o adamın fotoğrafını çeker koyarım buraya ibret olsun diye.

Selam herkese.
Bu ara her şeyden çok daraldım. Her sene bir kaç kere yaşıyorum bu durumu zaten. Her şey üst üste geliyor.
Bu sene biraz sıkışık bir dönemdeyiz. Sıkışık dediysem kenara atacak bir paramız yok, hoş hiç olmadı zaten. Ev ve araba kredisi ödüyoruz. Eşimin bedelli borcu yeni bitti ki motor alacağım diye tutturdu. Ben de alsın ama en azından ortak ödeyip araba borcunu bitirelim (ben ödüyorum arabayı) sonra alsın kafasındayım çünkü iyi kötü bir motoru var. O da en yakın arkadaşımın istemeden hamile kalıp doğurmasından sonra değişti. Bizim başımıza da böyle bir şey gelirse hiç bir şey yapamam diye hayatını yaşama derdine düştü.

Her neyse gündemimiz buyken, planda olmayan ani bir ameliyatım gündeme geldi. Annem memlekette bir doktor bulmuş, hemen gel diyerek masrafları karşıladı. Eşim o sırada 2 günlüğüne şehir dışında tam 14 şubat günü gece gelecek, ben gündüz memlekete gidiyorum. Konu da sağlık olunca biraz kötü hissettim, 14 şubatta eşim yanımda yok diye üzüldüm, ufak bir hediye aldım not ile bırakıp geldim memlekete. Eşim ameliyat öncesi geldi, bir gece kalarak ertesi gün gitti. 1 ay raporluyum sürekli kontrole gidiyorum ama içimden geçen 1 hafta kadar sonra evime dönmekti. Eşim yardımcı olur diye düşündüm ama bana "rapor boyunca orada kal, gelirsen kavga ederiz. Sen iş yapamazsın, bana şu işleri yap dersin ben de acelesi yok derim, kendin yapmaya kalkarsın kavga çıkar" dedi. Bu durum benim biraz zoruma gitti, yani yatalak değilim sonuçta. Ben de ona hastalık vs geçirirse hiç bana güvenmemesini maddi manevi ailesinin yanına gitmesini söyledim. Söylesem de nuu durum çok zoruma gitti. Öğrencilerim sınıflara dağıtıldı zaten perişan, canım çok sıkkın ama inanın her gün biri yazıyor, sesli mesajlar, sevgi sözcükleri, özledimler... Veliler her ne kadar üzülseler de "hocam siz iyi olun her şey yoluna girer" diyorlar. Eşimin ise tek yaptığı" işe geldim, yemek yedim, ağrın sızın var mı, yattım, iyi geceler" tarzı manasız konuşmalar. Herhangi bir arkadaşımdan farksız hatta o kadsr bile değil.
Hal böyleyken 2 gün önce kayınvalidem aramidı. Eşimin doğum günü yaklaşıyor, sen doğum gününe gelecek misin diye soruyor. Her derdim bitti, doğum günü kutlamam kaldı benim de. Gelemeyeceğimi söyledim, oğlumla konuşayım da olmadı geldiğin zaman kutlarız dedi. Ben de eşime bildirdim, ben zaten doğum günü falan kalabalık kutlamak istemiyorum, ben yokken siz kutlayın biz de pasta keseriz gelince dedim, tamam dedi. Dün de aramış biz konuştuk annemle, sen gelince kutlayacağız diyor. Az çok eskiden tanıyanlar bilir, bu kutlamalardan bana zaten fenalık geldi, hele hastayken tek derdim buymuş gibi büyük planlar yapılması daha da battı.
Neye kızacağımı şaşırdım, eşimde ne bir manevi doyurma, yanş yanımda değilsin bana resmen gelme demişsin bari manevi olarak yanımda ol o da yok. Kayınvalidem oğluşunun doğum günü derdinde. Annem babam da nasıl maddi destek oluruz, nasıl yedirip içirip daha çabuk iyileştiririz derdinde.
Az önce annemle de tartıştım, bana kötü niyetli olduğumu söyledi. Adam çalışıyo sana nasıl baksın dedi (bakmak dediği yemek yapmak ve evi toparlamak, tek kolum komple sarılı hareket ettirmiyorum o kadar, saç bağlama, kıyafet düğmesi ilikleme ve yıkanma falan bunlar zor oluyor ama tek elle de yatalak değilim sonuçta), doğum günü için seni bekliyorlar fena mı, senden bişey beklemezler, git otur pastanı ye ağzını sil kalk dedi.
Şimdi ben düşüncelerimde kötü niyetli miyim, annem kavga çıkmasın diye mi böyle söylüyor anlamadım ve tavrım ne olsun şaşırdım.
Herkese cevap veremeyebilirim, uzun sürüyoe yazmam, görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.
Eşin fazla acık sözlü
Eşine kırılmakta haklısın ama kv iyi niyetle aramıs sana danısmıs

Annenizi sevdim.. ne tatli kadın..
Maddi manevi olayları çözüyor..
Doktoru bul kizini yanina al kızına bak iyilestir en iyi şekilde ve ne var canım ye pastanı ağzını sil kalk :))) bayıldım bu lafa..

Şu an gerginsiniz.. hasta olup evde kalmak öğrencilerden ayrı vs bildiğim bi duygu.. eşinizden de ayrisiniz.. o da daha iyi bakilmanizi düşünmüş bence.. kendi kapasitesini de biliyor..

Biraz tatli dil ve ilgi istiyorsunuz haklısınız bu acıdan..

Kv de kötü bişey dememiş hatta sizi beklemek istemiş kızmayın bu kadar..

Geçmiş olsun
.

Oncelikle çok geçmiş olsun.
Ins iyi huyludur tümör bir daha ameliyat olmanıza gerek kalmaz.
Ben önceki konularınizi bilmiyorum hocam
Anne olmayı neden istemiyosunuz??

Oncelikle çok geçmiş olsun.
Ins iyi huyludur tümör bir daha ameliyat olmanıza gerek kalmaz.
Ben önceki konularınizi bilmiyorum hocam
Anne olmayı neden istemiyosunuz??
Teşekkürler.
Bakımı ve varlığıyla zor geliyor bana çocuk fikri, hiç sahip olmak istemedim ve istemiyorum.

siz sevgililer gününe fazla anlam yüklemişsiniz ama eşinize özel olan doğumgünü pek umurunuzda olmamış.Anlaşılan eşinizde sizi sevgili gibi görmüyor ve o günü önemsemiyor.Zaten size karşı olan tavrından belli.Seven adam ameliyat olmuş eşine eve gelme kavga ederiz demez.Neden evleniliyor hastalıkta ve sağlıkta iyi günde kötü günde birlikte olmak için.Ama eşiniz malesef iyi gün dostu.Ekonomik anlamda da sizden dolayı rahat.
Belki yazdıklarıma çok ağır diyeceksiniz ama konularınızı okuyunca bunlar anlaşılıyor.
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede saglığınıza kavuşur güzel yürekli öğrencilerinizede kavuşursunuz.

arkadaşımın istemeden hamile kalıp doğurmasından sonra değişti. Bizim başımıza da böyle bir şey gelirse hiç bir şey yapamam diye hayatını yaşama derdine düştü.

Bu nasıl bir rahatına aşıklıktır, sorumluluktan korkuştur böyle... Allah sabır versin sana Koalina.

bana yapılanın karşılığı bu. Evlilik ennufak sıkıntıda eşini başından atmak demek değil. Eşim de iş yapamayan biri değil, geçen mantar çorbası falan yaptığını söyledi. Perde yıkamıl, çamaşır yıkamış, evi silip süpürmüşr, dolap kapaklarını silmiş. Ee bunları yapmış olması bana da yeterdi, varlığım fazla oldu demek ki.

Eski konularınızdan bahsetmisler onları okumadım bu konuyu baz alırsak kaş yapayım derken göz çıkarmış. Kötü niyetle size öyle dediğini düşünmüyorum ama kaba şekilde söylemiş .

Sizin de doğal olarak hassas bi döneminiz ve eşinizden ilgi görmek istemeniz çok doğal .

Bu temizlik işlerini yaptıysa siz geleceğiniz içindir gelince yorulmayın diye algıladım ben . Yoksa bir erkek niye o kadar ince temizlik yapsın yalnızken .

Bence de anneniz haklı biraz olumlu tarafından bakmalısınız gibi geldi bana .

Eski konularınızdan bahsetmisler onları okumadım bu konuyu baz alırsak kaş yapayım derken göz çıkarmış. Kötü niyetle size öyle dediğini düşünmüyorum ama kaba şekilde söylemiş .

Sizin de doğal olarak hassas bi döneminiz ve eşinizden ilgi görmek istemeniz çok doğal .

Bu temizlik işlerini yaptıysa siz geleceğiniz içindir gelince yorulmayın diye algıladım ben . Yoksa bir erkek niye o kadar ince temizlik yapsın yalnızken .

Bence de anneniz haklı biraz olumlu tarafından bakmalısınız gibi geldi bana .
Eski konularım 5-6 yılı kapsıyor ben bile unuttum ama benzer sorunlar hep oldu işte...
Benim gelmeme çok var benim için yapmıyor onları yapabildiği için yapıyor. Noormalde de cam falan siler, temizlik yapar ama son zamanlarda pek yapmıyordu.
Bana tabi ki git başımdan baabında söylemedi. Onun bu ara fazla işi var, video montaj ve site işleri, malum o,zamanlar sabahlıyor genelde. Hem sen iyi bakılırsın, annen sana engel olur hem de ben işlerimi yaparım dedi.
durum hoşuma gittmese de mantıklı yön bulmaya çalıştım ama insan hiç güzel şey duymayınca altında bir şey arıyor.

Teşekkürler.
Bakımı ve varlığıyla zor geliyor bana çocuk fikri, hiç sahip olmak istemedim ve istemiyorum.

Evet bakımı ve varlığı cidden çok zor....
Ama esinizden beklediğiniz sıcak sevgi varya oda ne oluyor evlat sevgisinin yanında bi saçını sallayarak anne diyor ya
Hayat değişiyor.

Hocam ben eşimle ilgili bi sorunum olsa sadece anneme anlatırım.
Annem hayırlısi kızım deyip beni yatıştırır.
(Anneniz olgun davranmis yeni ameliyat olmuşsunuz sizi iyicemi kışkırtsaydi daha mi iyiydi??)

Şöyle ki nerdeyse 3 yıldır annemde ara ara evde kaliyorum.
Bebeklerim çok zor oldu tüp bebek ve yatarak gecirmek zorunda kaldım.
Annemden bin kere allah razı olsun.
Sizin annenizdende.

Kaynanamda ayni şehirde ama bizi kabul etmedi 3 cocukla ama sorsan ondan iyisi yok.

9 yıldır kiradayiz biraz birikimimiz vardı eşim market açtı. Hiç beni dinlemedi.
Bende şu an calismiyorum.
Motorun parası ödenir.

Demem oki zamanla herşey düzelir.
Bidaha kendinize bi sorun anne olsam nasıl olur?? (Şimdi biraz sinirlisiniz birazda kırgın iyilesince bi daha düşünün)

Hayırlı geceler Allah a emanet olun.

siz sevgililer gününe fazla anlam yüklemişsiniz ama eşinize özel olan doğumgünü pek umurunuzda olmamış.Anlaşılan eşinizde sizi sevgili gibi görmüyor ve o günü önemsemiyor.Zaten size karşı olan tavrından belli.Seven adam ameliyat olmuş eşine eve gelme kavga ederiz demez.Neden evleniliyor hastalıkta ve sağlıkta iyi günde kötü günde birlikte olmak için.Ama eşiniz malesef iyi gün dostu.Ekonomik anlamda da sizden dolayı rahat.
Belki yazdıklarıma çok ağır diyeceksiniz ama konularınızı okuyunca bunlar anlaşılıyor.
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede saglığınıza kavuşur güzel yürekli öğrencilerinizede kavuşursunuz.
normalde anlam yüklemem ama eşim şehir dışındayken ameliyat için acilen yola çıkmam gerekince anlamlı oldu benim için. Hoş başka bir gün olsa da aynı şeyleri hissederdim. En azından görüp, sarılıp gitmek isterdim. Doğum günü ikimize özel bir şey değil, ailesiyle de kutlayabilir benden önce yaptıkları gibi, zaten ben o tarihte olmayacağım. Haftalarca beni beklemeleri de anlamsız geliyor. Ben dönünce ufak bir pasta alırım ek kutlama olarak.
Maddi olarak evet,çalıştığım için rahat haliyle. Alabiliriz bunu durumunda evet alabiliriznde ama o kadar sıkışmasak iyi olur diye düşünüyoeum.

Evet bakımı ve varlığı cidden çok zor....
Ama esinizden beklediğiniz sıcak sevgi varya oda ne oluyor evlat sevgisinin yanında bi saçını sallayarak anne diyor ya
Hayat değişiyor.

Hocam ben eşimle ilgili bi sorunum olsa sadece anneme anlatırım.
Annem hayırlısi kızım deyip beni yatıştırır.
(Anneniz olgun davranmis yeni ameliyat olmuşsunuz sizi iyicemi kışkırtsaydi daha mi iyiydi??)

Şöyle ki nerdeyse 3 yıldır annemde ara ara evde kaliyorum.
Bebeklerim çok zor oldu tüp bebek ve yatarak gecirmek zorunda kaldım.
Annemden bin kere allah razı olsun.
Sizin annenizdende.

Kaynanamda ayni şehirde ama bizi kabul etmedi 3 cocukla ama sorsan ondan iyisi yok.

9 yıldır kiradayiz biraz birikimimiz vardı eşim market açtı. Hiç beni dinlemedi.
Bende şu an calismiyorum.
Motorun parası ödenir.

Demem oki zamanla herşey düzelir.
Bidaha kendinize bi sorun anne olsam nasıl olur?? (Şimdi biraz sinirlisiniz birazda kırgın iyilesince bi daha düşünün)

Hayırlı geceler Allah a emanet olun.
Açıkçası ben anne olsam iyi bir anne olurum, eşim de benden bağımsız olarak iyi bir baba olur ama biz ortak bir noktada buluşamayız ve evliliğimize büyük bir darbe olur buna eminim. Ben evin en büyük çocuğuyum, sabırlı, vefakar ve sorumluluk sahibi bir insanım. Eşim ise evin en küçük tek oğlu, şımarık, düştüğünde kaldırılmış ve istediği yapılmış. Şimdi aynı rolleri evliliğimize de taşıdık. Büyük bir sıkıntı çeksek eşim hemen yıkılır, ben hem kendimi telkin edip hem problemle boğuşup hem de onu yatıştırmakla mükellef olurum. Rollerin böyle olacağına eminken istwsem dahi çocuk düşünemem ama bu dönemde anladım ki anne baba ve kardeşten ötesi yalanmış.

Back