çok kibar bir model bence de ama duvakla abartı durabilir omuzundaki danteller
bir model görmüştüm çok hoşuma gitmişti dar gelinlik olarak
Eki Görüntüle 492498
canım nasıl istiyorsa öyle giyinmeli annen bir kere gelin oldu ve gelinlik giydi sırasını savdı yani. ablanında fiziği uygunsa rahat yürüyebileceğini düşünüyorsa ki ben böylesi bir gelinlikle rahat edemem kısa boyum olmasına rağmen büyük adımlar atarım bu tür dar gelinlik benim rahat adım atmamı engeller. birde şu var gelinliğin kuyruğu oradaki gibi acık duramayacak yürürken oyanrken illaki toplanıcak ve gelinlik sönük durmayacak mı. her ihtimali düşünsün birde en beğendiğini hayalindekini giysin kimse karışmasın karışanı da dinlemesin. mutluluklar.
Eklediğiniz model sanırım Pronovias'ın, gözüme takılmıştı çünkü :) Eğer fiziği bu modele uygunsa gayet şık olur derim... Havuz başı konseptine de uyar bence... Aslında model de çok abartılı değil, fikrimce kullanılan kumaş ve alışılmamış bir gelinlik kesimi olduğu için abartılı bulunuyor...
canım nasıl istiyorsa öyle giyinmeli annen bir kere gelin oldu ve gelinlik giydi sırasını savdı yani. ablanında fiziği uygunsa rahat yürüyebileceğini düşünüyorsa ki ben böylesi bir gelinlikle rahat edemem kısa boyum olmasına rağmen büyük adımlar atarım bu tür dar gelinlik benim rahat adım atmamı engeller. birde şu var gelinliğin kuyruğu oradaki gibi acık duramayacak yürürken oyanrken illaki toplanıcak ve gelinlik sönük durmayacak mı. her ihtimali düşünsün birde en beğendiğini hayalindekini giysin kimse karışmasın karışanı da dinlemesin. mutluluklar.
çok kibar bir model bence de ama duvakla abartı durabilir omuzundaki danteller
bir model görmüştüm çok hoşuma gitmişti dar gelinlik olarak
Eki Görüntüle 492498
kızlar ekimde ablamın düğünü var hala gelinlik bulamadık malesef,onun istediklerini annem,annemin istediklerini de o beğenmiyor.dar gelinlik giymek istiyo ama anneme ikna ettiremedi çok abartı olduğunu düşünüyo.diktirmeyi düşündüğü gelinliği yükledim sizce havuz başı düğün için abartı mı gerçekten fikirlerinizi almak istiyo şimdiden teşekkürler
Eki Görüntüle 492490
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?