Gelinlik Modelleri dar gelinlik

simena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
59
1
96
Diğer
kızlar ekimde ablamın düğünü var hala gelinlik bulamadık malesef,onun istediklerini annem,annemin istediklerini de o beğenmiyor.dar gelinlik giymek istiyo ama anneme ikna ettiremedi çok abartı olduğunu düşünüyo.diktirmeyi düşündüğü gelinliği yükledim sizce havuz başı düğün için abartı mı gerçekten fikirlerinizi almak istiyo şimdiden teşekkürler

Gelin dediğin abartı olur zaten canım. istediği kadar abartmak hakkı. ve bence yüklediğin gelinlik çok güzel. boyu uzun fiziği düzgünse şahane durur..

bu modeli de fiziği düzgün diye bi moda evinde göstermişlerdi canım aslında kabarık istiyodu ama bunu görünce fikri tamamen değişti şimdi de hiç kabarık modellere bakmıyo kendi düğünü kendi karar vermeli bence de ama işte anneme dinletemedik kaynanası bile çok beğendi aslında

çok kibar bir model bence de ama duvakla abartı durabilir omuzundaki danteller
bir model görmüştüm çok hoşuma gitmişti dar gelinlik olarak

canım nasıl istiyorsa öyle giyinmeli annen bir kere gelin oldu ve gelinlik giydi sırasını savdı yani. ablanında fiziği uygunsa rahat yürüyebileceğini düşünüyorsa ki ben böylesi bir gelinlikle rahat edemem kısa boyum olmasına rağmen büyük adımlar atarım bu tür dar gelinlik benim rahat adım atmamı engeller. birde şu var gelinliğin kuyruğu oradaki gibi acık duramayacak yürürken oyanrken illaki toplanıcak ve gelinlik sönük durmayacak mı. her ihtimali düşünsün birde en beğendiğini hayalindekini giysin kimse karışmasın karışanı da dinlemesin. mutluluklar.

Eklediğiniz model sanırım Pronovias'ın, gözüme takılmıştı çünkü :) Eğer fiziği bu modele uygunsa gayet şık olur derim... Havuz başı konseptine de uyar bence... Aslında model de çok abartılı değil, fikrimce kullanılan kumaş ve alışılmamış bir gelinlik kesimi olduğu için abartılı bulunuyor...

çok kibar bir model bence de ama duvakla abartı durabilir omuzundaki danteller
bir model görmüştüm çok hoşuma gitmişti dar gelinlik olarak
Eki Görüntüle 492498

evet bu da farklıymış güzel ama ekimin 27sinde düğün o yüzden üzerindeki tüllü şey artık adı neyse bilmiyorum güzel olur diye düşünüyordu o da ama duvak konusu nasıl olur cidden benim de kafam karıstı su an :/

o tarz bi gelinlik yine denedi canım ya bacağındaki darlık kalçada bittiği için o kdar sorun yaratmıyor yürüme konusunda ama oynarken toplanmasına nasıl çözüm bulabiliriz bilmiyorum ne dertli işmiş şu gelinlik ya :44:

evet canım Pronoviasin bi modeli üzerinde çok işleme vs var dikiminin kötü yapılması herşeyi mahveder bu gelinlikte ama albenisi de var gelinliğin öyle bi durum işte :)

bence de ablanız kendi karar vermeli. annenize sizin de yardımınızla bunu anlatmalı. bir kere gelin olacak sonradan içinden keşke dememeli, etrafımda çok görüyorum böyle pişmanlıklar, kendi kararı olsun içinde kalmasın.

ben bu tür gelinlikleri pek sevmiyorum abiye elbise gibi duruyo ama tercih sizin

bu gelinlikte karar verdi ablam sonunda ama gelinliğin kendisinin duvağı yokmuş saçlarını sade bir topuz yaptırıcak nasıl bir duvak olur sizce bu gelinliğe üstündeki tülden dolayı soruyorum ona göre diktircez artık napalım :44:

Beğendiğiniz gelinliğin üstündeki parça sonradan giyilen, gelinlikten ayrı bir aksesuar. Duvağın şekline ondan bağımsız karar da verilebilir.

Şahsi fikrim bu gelinliğe duvak gitmez
Kullanacaksa ilerleyen saatlerde çıkarabilir :26:

bence havuzbaşı düğününe son derece yakışacak çok zevkli,farklı ve romantik bir model. böyle bir modele de bence duvak olmaz zaten üstündeki yetiyor kanımca duvak o tarz havayı ve gelinliğin farklılığını bozacak.. yine de ablanın fikri tabi ki ama eğer zevkine uygunsa şöyle bir şeyler düşünebilir bence
Eki Görüntüle 492826

Resimdeki de havuz iyi bakin bence olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…