Daphnis'in 12 yıllık evini gezmek ister misniz?

12 yıllık evliyim 11 yaşında çocuğum var diye başlamışsınız konuya. bende tek çocuk var sandım. sonra o tatlımı tatlı ikizleri görünce kafam karıştı :) anladımki yeğenlerinizmiş. sonra baktımki birde bebişiniz varmış :) Allahım çocuklarızla ve tüm sevdiklerinizle mutlu ve huzurlu oturmayı nasip etsin. eviniz çok güzelmiş. kitaplığınız bi ayrı güzel, bebişinse dahada bi ayrı güzel. maşallah. iyi günlerde daha nice 12 yıllar dilerim.

Canım çok teşekkür ederim.

canim evin cok güzel cok begendim huzur icinde oturun insallah..bisey sorcam ya kardesin bülent hangi dizi veya film de oynuyodu canim..... bi türlü aklima gelmdi

salon koltugun cok begendim
zavalli oglun fotoyu zorla cekinmis gibi duruyor
o yaninda ki kizlarada 41 kere masallah

canim evin cok güzel cok begendim huzur icinde oturun insallah..bisey sorcam ya kardesin bülent hangi dizi veya film de oynuyodu canim..... bi türlü aklima gelmdi

Çok teşekkür ederim canım. Bir çok dizide oynadı. Çemberimde Gül Oya, Misi, Sev Kardeşim, Babam Adam Olacak,Bebeğim,Köpek

oresimdekiler tiyatrocu ve biride bayan olan ..aşkı memnudaki neydi o kızın adı .
o işte..hah Beren saatçi o kıs ...birde anlamdım bitane oğlum var dedin sonra kzım var dedin sonra
kardeşiminde bir kızmı var dedin hiç bişi anlamadım..

bende anlamadım arkadaşım beren saat napıo sizin resminizde bide şeyy yaa o küçüğk melekler kardeşinizin kızlarımı çookk tatlılaarrr

Canım beninm bir oğlum var.İkizler kızkardeşim kızları,diğer küçük olan bebiş de erkek kardeşimin kızı.Anlatmıştım ama sanırım karıştı.Üç tane kız yeğenim bir de oğlum var.Resimdeki tiyatrocu dediğin de benim erkek kardeşim.

bende anlamadım arkadaşım beren saat napıo sizin resminizde bide şeyy yaa o küçüğk melekler kardeşinizin kızlarımı çookk tatlılaarrr

Canım Beren ,kardeşim Bülent ve eşinin çok samimi arkadaşıdır.O yüzden resimde.Merak edenler olmuştu onun için koymuştum.

Çok zevkli döşenmiş bir ev. Mutfağa sarı renk çok yakışmış.Cıvıl cıvıl.Ne güzel...Allah huzurunuzu bozmasın. Güle güle oturun. alkisalkisalkis

eviniz çok güzel, ferah ve sıcak bir ortamı var iyi günlerde huzurla oturun. birde fotoğraftaki bayan Beren Saat değil mi hani şu hatırla sevgili ve aşkı memnu dizilerinde oynayan.[/QUOTE]

Evet canım, o bayan Beren Saat.

çok çok güzel bi eviniz var
gerçekten çok beğendim
rabbim huzurla oturmayı nasip etsinn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…