- 27 Ekim 2008
- 3.348
- 3
12 yıllık evliyim 11 yaşında çocuğum var diye başlamışsınız konuya. bende tek çocuk var sandım. sonra o tatlımı tatlı ikizleri görünce kafam karıştı :) anladımki yeğenlerinizmiş. sonra baktımki birde bebişiniz varmış :) Allahım çocuklarızla ve tüm sevdiklerinizle mutlu ve huzurlu oturmayı nasip etsin. eviniz çok güzelmiş. kitaplığınız bi ayrı güzel, bebişinse dahada bi ayrı güzel. maşallah. iyi günlerde daha nice 12 yıllar dilerim.
salon koltugun cok begendim
zavalli oglun fotoyu zorla cekinmis gibi duruyor
o yaninda ki kizlarada 41 kere masallah
canim evin cok güzel cok begendim huzur icinde oturun insallah..bisey sorcam ya kardesin bülent hangi dizi veya film de oynuyodu canim..... bi türlü aklima gelmdi
cnm hrsey gusel ama oglunun yatak ortusune bıttım hehe kaydirigubbakcemile3
oresimdekiler tiyatrocu ve biride bayan olan ..aşkı memnudaki neydi o kızın adı .
o işte..hah Beren saatçi o kıs ...birde anlamdım bitane oğlum var dedin sonra kzım var dedin sonra
kardeşiminde bir kızmı var dedin hiç bişi anlamadım..
bende anlamadım arkadaşım beren saat napıo sizin resminizde bide şeyy yaa o küçüğk melekler kardeşinizin kızlarımı çookk tatlılaarrr
hihoyyytpiril piril tertemiz cok guzel evin var mutlulukla saglikla oturun insallah
Teşekkürler arkadaşlar.Biz kitaba ve okumaya çok önem veririrz.Bu yüzden benim için en önemli eşya kitaplığımdır.Geliştirmeye çalışıyorum.
Tiyatro sanatçısı olan Bülent ,eşim değil kardeşim.Aramızda 1 yaş var ama .Onun da bir prensesi var.Kızımız var bir tane.Bu da prensesimizin resmi.Oğluşumun yanında ben de varım ama kestim..
Bu da dayımızın evi İstanbul'da.Bu odayı biz kullanmıştık ondan bu kadar dağınık. :))
Son sayfalarda çok soran olduğu için bu sayfayı öne aldım.
Prensesim ,küçük kuzucuğumun odası.
[/QUO
eviniz çok güzel, ferah ve sıcak bir ortamı var iyi günlerde huzurla oturun. birde fotoğraftaki bayan Beren Saat değil mi hani şu hatırla sevgili ve aşkı memnu dizilerinde oynayan.
Çok zevkli döşenmiş bir ev. Mutfağa sarı renk çok yakışmış.Cıvıl cıvıl.Ne güzel...Allah huzurunuzu bozmasın. Güle güle oturun. alkisalkisalkis