Dans Ederek Kilo Verme Deneyimlerimiz

Karışık çoğunlukla 3 parça oryantal 2 parça horon gibi oynak tarz lar :) 64 kiloydum başlarken suan 55 kiloyum 55 günde verdim göbek kismimdan 10 cm kalcadan 10 cm belden 5 cm inceldim
Harikasın gerçekten. .. bende 64 kiloyum ve 55 olmak istiyorum. .. Bu kadar olur :KK28::KK12::KK3::KK3:senden gaza geldim canım. .. peki hergün mü dans ediyorsun...ve 1 saat mi canım. Benim hedefim hergün 1 saat yürüme ama havalar soğuk olduğu için dans etmeyi tercih ettim. Daha yeni başladım. Yuruyusten daha etkili olur heralde. ...

Harikasın gerçekten. .. bende 64 kiloyum ve 55 olmak istiyorum. .. Bu kadar olur :KK28::KK12::KK3::KK3:senden gaza geldim canım. .. peki hergün mü dans ediyorsun...ve 1 saat mi canım. Benim hedefim hergün 1 saat yürüme ama havalar soğuk olduğu için dans etmeyi tercih ettim. Daha yeni başladım. Yuruyusten daha etkili olur heralde. ...
Doktorumda yürüyüşü fazla önermedi dans ederek hem eğlenir hem daha çok kilo verirsin dedi .... ben sadece haftada 3 gün dans ettim oda yarım saat 10 dk falanda dans ettikten sonra Hayır vücud ısınmışken düz mekik yan mekik çektim 10 ar adet ...

Doktorumda yürüyüşü fazla önermedi dans ederek hem eğlenir hem daha çok kilo verirsin dedi .... ben sadece haftada 3 gün dans ettim oda yarım saat 10 dk falanda dans ettikten sonra Hayır vücud ısınmışken düz mekik yan mekik çektim 10 ar adet ...
süpermiş yaa ben de kalçamı eritebilmeyi çok istiyorum bu süreçte diyet yaptınız mı ve dans ettiğiniz videoları söyleyebilir misinizz çok sevinirimm

süpermiş yaa ben de kalçamı eritebilmeyi çok istiyorum bu süreçte diyet yaptınız mı ve dans ettiğiniz videoları söyleyebilir misinizz çok sevinirimm
Tabiki diyetisyen eşliğinde diyet yaptım dans ettiğim videolar horon mezdeke ve roman havalarıydı.

yani videodaki hareketleri illaki yapmak zorunda değilsin yapabildiğin kadar ben birebir aynılarını yapmadım vücudunu salla ısınsın yeter

benimle başlamak isteyen var mı 66 yim 52 olmak istiyorum İNŞALLAH 82 idim verdim 4 kilocuk daha kaldi benimle vermek isteyenler olursa mesaj atsin lutfen :))

bende dün başladım. 56 kiloyum boyum 158 :KK43: kilom resmen belli olmaya başladı. işten dönünce 40 dakika dans ettim mekik çektim en sonda. dansın dışında ekstra hareket yapan varmı ? bacak inceltmek için vs. çünkü bacaklarım kalınlaştı baya. ve selülit oluştu gözle görülür şekilde :KK43:(

benimle başlamak isteyen var mı 66 yim 52 olmak istiyorum İNŞALLAH 82 idim verdim 4 kilocuk daha kaldi benimle vermek isteyenler olursa mesaj atsin lutfen :))
Nasıl verdin peki kiloyu ? Bende vermek istiyorum daa

Kesinlikle dans etmek çok etkili oluyor. İki yıl önce günde 2 saat dans ederek 3 ayda 15 kilo verdim. Üstelik ne diyet yaptım ne de yediklerimden kıstım.
ama hiphop tarzı dans ediyorum ve şu anda da profesyonel olarak dansçıyım zaten. Dans etmeyi ok seviyorum. Ama bunun için illaki bir kursa gitmene gerek yok. Number One çok etkili olur :KK45: orda çalan müziklerle ritme uygun dans et ama her yerini hareket ettirmelisin. Ayrıca dansı sırf kilo vermek için yapma o zaman daha etkili olur :))):KK56: zaten çok eğlenceli bir yöntem. Dans ederken sanki dünyadaki en iyi dansçıymışssın gibi düşün ve hareketlerini aklında canlandır o zaman daha çok zevk alırsın yada bir aynanın karşısında dans edebilirsin

selam, ben şuan 18 yaşındayım 2 yıl önce 70 kiloydum 1 yıl boyunca saaadece kilo vermekle ilgili araştırmalar yaptım internetten ama hiçbirini uygulayamıyordum:KK43: sonra bir arkadaşım kilo vermek istedi ve bütün bilgilerimi onunla paylaştım o kilo verdi bambaşka biri oldu ben de gaza gelerek kilo vermeye karar verdim. aramaya taramaya devam ettim ben tabii. sonra bu sayfaya denk geldim 2 yıl önce buraya kim ne yazmışsa hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. yediklerimi kontrol etmeye başladım ama diyet değil. günde 1 saat mezdeke yapmaya başladım sucuk gibi terliyordum. gunde 2.5 litre su içmeye başladım tabi yeşil çay da tüketiyordum iki fincan. ilk hafta bunlarla 3 kilo verdiğimi görünce iyice heveslendim. 1 ay boyunca yaptım bu mezdekeyi. toplam 6 kilo verebildim çünkü gittikçe kilo vermek yavaşlıyor. okul açıldı o zaman lisedeydim okulda yediklerinize dikkat etmek takdir edersiniz ki zor oluyor. ben de beslenmeme dikkat etmeyi de mezdekeyi de bıraktım. o zamanlar karam yeni çıkmıştı çok seviyordum her gün yemeye başladım günde 2 tane yediğim bile oldu. ki 500 kaloriydi sanırım tanesi. ama metabolizmam nasıl hızlanmışsa kilo almak yerine 4 kg daha verdim. tabiki her seyi bıraktım ama su içmeyi bırakmadım. 1 seme boyunca kilom sabit kaldı 10 kg vermiştim ve cok formdaydım. 60 kgyle formda olunur mu demeyin 1.71 boyum :KK66: sonra son sınıfa geçtim. ders çalıştığım için ne yediklerime dikkat edebildim ne hareket edebildim. sürekli masa başında gece saat 2lerde makarna yediğim koca ekmek sandvicler yediğim paket paket bisküvi bitirdiğim zamanlardı. gündüz her gün en büyük boy cipslerden bir paket 5 adet browni 1 paket bisküviyi tek seferde yiyordum yediğim ekmekler yemekler de cabası. birde benim yıllardır geçmeyen kansızlığım var o sene ders çalışmaya takatim olsun diye kan tedavisi görüyordum günde bir şişe şurup bir kase kuru üzüm. dolayısıyla kilo almam iyice kaçınılmaz oldu. 10 kg aldım. eğer bu son sınıf olmasaydı çok eminimki kilo verdiğimdeki halimde kalacaktım. 1 sene caba göstermememe rağmen kilo almayıp üstüne verdiysem demekki normal yemeye devam etseydim yine kilo almayacaktım. anlayacağınız son sınıf yaktı beni. şimdi 4 kg verebildim ama kaldı öyle. hem cok yiyorum hem hareketsizim. bir şekilde tekrar kilo verme psikolojisine girmem lazım. buraya da az önce üye oldum. iki yıl önce buradakilerin yazdıklarını okuyarak kilo vermiştim şimdi yine tek umudum sizsiniz:KK42: çünkü En Büyük KK

Ben de 3 ay önce doğum yaptım. Doğum ve sonraki hafta toplamda 10 kilo gitti. 3 ayda da 2 kilo verebildim :KK43: tahmin edersiniz ki sütüm kesilmesinin diye yemek zorundayım :emir_bebek:. Şimdi 4 kilo fazlam var. İki aydır plates yapiyorum çok kilo verdirmedi ama çok sıkılaştirdigi bi gerçek. En azından 38 beden kiyafetlerim oluyor artık. Bugün itibariyle ben de başlıyorum dans etmeye. Hatta youtube da harika bi kanal buldum. Hem dans öğrenmiş olacağım hem de zayıflayacağım. Her danstan sonra platesimi de yaptım mi dadundan yenmez :KK49: sonuçları da buraya yazarım. :21::21:

Dansa başlayalı bir hafta oldu. Kilo vermemi hızlandırdı. Yarım saat dansın ardından bi kaç egzersiz yapıyorum. 80 kg dan 73 e düştüm. Ama vücudum 73 gibi değil sikilasti. Yaz aylarında olduğumuz için inanılmaz terletiyor. Resmen Bacağım bile terliyor. Hem de müthiş eğlenceli.

X