dana gibi yiyorum

4 lahmacun 2 iskender mi, ay okurken yemiş gibi fena oldum, duygusal yiyici değilsen mutlaka fiziksel bi sorun olmalı hormonal falan, my 600 -lb life ı izle bence, belki faydası olur

babamla konuşcam da olmazsa hastaneye tekrar gidiyim önce diyetisyene baktım olmadı bir de psikoloğa giderim cidden şaka değil utanıyorum arkadaşlarımla yemek yerken falan
Senin diyetisyenlik bi durumun yok kuzum
Psikolojik destek alabilirsin bence
Yemek yeme ile mutlulugu bagdastirmissin
Aradaki baglantiyi koparman lazim

o zaman önce tekrar tahlil veriyim bi de babam mide kapakçıklarıyla ilgili bişey söyledi ona baktırıyim sonraki adım psikolog olsun

babamla konuşcam da olmazsa hastaneye tekrar gidiyim önce diyetisyene baktım olmadı bir de psikoloğa giderim cidden şaka değil utanıyorum arkadaşlarımla yemek yerken falan

Allahim duy sesimi şu istahin çeyreğinden istiyorum bende.
Vaktin varsa sporla dengelemeye calis tahlillerde bir şey çıkmazsa bence :) hem sağlıksız hissetme durumu azda olsa ortadan kalkar :)

Bence sorun kahvaltı yapmadan evden cikman.
Çünkü ben de kahvaltı yapmadığım zamanlar gün içinde aşırı yiyorum akşam falan asla doymuyorum.
Sabahları 2 tane haşlanmış yumurta ye bakalım gün içinde asla bu kadar yiyemezsin birgün dene bunu mutlaka farkı göreceksin.
Kahvaltı yapmadan gidip bir de bol kalorili kahve iciyorsun haliyle metabolizma kan şekeri filan zipliyor dengesini şaşıyor hep ondan.
Ayrıca öğlen istediğini ye ama akşam az yemeye çalış.
Mesela öğlen et tavuk türü ye akşam sebze balık yemeye çalış.

Kiloyu geçtim cok yemekten Reflü diye bir illete yakalandım ki artık istediğim gbi yiyemiyorum anlıyacagın sen dur demezsen vücudun sana dur diyecek...
Bu yediklerinle 20li yaşlarda kilo olmasan da 30lara gel bakalım metabolizma nasıl yavaslıyor

Gençken bende yer ve almazdım, sporda yapıyordum ama 30 dan sonra hızla almaya başladım, metabolizman hep böyle kalmayacak son beş yıldır gayet sağlıklı beslenmeme rağmen 15 kilo fazlam var çünkü bünyem çok yemeye alışkın. Sana tavsiyem abur cuburu ve hazır içecekleri kes. Porsiyonlarını küçült ve ev yemeği yemeye çalış. Sabah evden çıkmadan bir bardak ılık limonlu su iç, yeşil çayı hayatına sok, şimdi önünü almazsan ileride benim gibi olursun

Ayniyim sizinle maalesef 30 dan sonra cikiyor acisi

Eheuehe
Derdin en güzeli
Ben de hastalandım bu ara üst solunum yolu enf
Malesef hastayım diye bol bol yeme hakkını kendimde bulmayı da eksik etmiyorum :)
Bakalım nolacak sonum.

İşe önce bi kan değerlerine baktırarak başlamalısın bence, şeker,insilün direnci, Demir eksikliği...
Sonra çantandaki abur cuburları çıkarıp ,aZar azar
Meyve
Kuru yemiş ,
Bol su koymalısın .
Acıktıkça su içmelisin.
Ve evden sağlam bir kahvaltı yapmadan çıkmamalısın.
Yeşil çayı da hayatına yerleştir
Ve bir de limonlu su..

Şeker çikolata yedikçe daha çok acıkırsın.
Bunun için de bir litre ılık suya bi tane çubuk tarçın atıp içmeli bittikçe doldurmalısın.
Bi de küçük not defterin olsun.
Yedikçe yediğin şeyleri not et.
Gün sonun dA bakınca ne kadar çok yediğini görmeni ve vazgeçmeni sağlar.
Herşeyden önce sağlığını düşün .

Kk nün forumlarda zayıflama takımları var haftalık tartılıyoruz yediklerimizi yazıyoruz.
İstersen oralara bi göz at. Güzel motive ediyor..
Allah kolaylıklar versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…