- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
- Konu Sahibi sassyassyy
-
evet başlıkta da okuduğunuz gibi tabiri caizse dana gibi yiyorum.bendeki bu iştahın cidden sonu yok. etraftan utanıyorum artık.
millet "yassy çantanda yiyecek bişey yok mu ya,çıkar da yiyelim" diyor.
sürekli abur cubur bir şeyler atıştırıyorum. yemekte de çok yiyorum.
bir insan 4 lahmacun+2 porsiyon iskender yer mi? ben yiyorum. sevgilimin tabağında kalanları da yiyorum hatta.
yemekten sonra kotumun düğmesini falan açıyorum o derece şişmiş oluyorum.
sabahları evden 8 de çıkıyorum haftaiçi her gün. eve gelmem 11i falan buluyor. yani evde yemek yiyemiyorum hiç. çok sağlıksız besleniyorum cidden. çantamdan çikolata hatta küçük boy pringles eksik olmuyor cidden kendime hakim olamıyorum.
sabah kahvaltı yok,derse giderken kahve alıyorum o bile en kalorili olanından. aralarda sürekli abur cubur. öğle yemeğinde 2 kişilik yiyorum. dersten çıkıp proje grubuna giderken tekrar yiyorum. eve gelince bi daha yiyorum. ve hep sağlıksız cidden düşününce kendime çok zarar veriyorum.
Size sormak istediğim,aynı durumda olan var mı? nasıl baş edeceğim bu durumla? yanımda okula bir şeyler götürmek mantıklı olur mu ve bunun için ne yapabilirim yani sürekli de sandviç yiyemem sanırım.
okuyan herkese teşekkürler. sabote edilmemesi dileğiyle açılmış masum bir konudur. Sevgiler.
Senin diyetisyenlik bi durumun yok kuzumbabamla konuşcam da olmazsa hastaneye tekrar gidiyim önce diyetisyene baktım olmadı bir de psikoloğa giderim cidden şaka değil utanıyorum arkadaşlarımla yemek yerken falan
Senin diyetisyenlik bi durumun yok kuzum
Psikolojik destek alabilirsin bence
Yemek yeme ile mutlulugu bagdastirmissin
Aradaki baglantiyi koparman lazim
boy kilo kaç aşırı merak ettim
Senin diyetisyenlik bi durumun yok kuzumbabamla konuşcam da olmazsa hastaneye tekrar gidiyim önce diyetisyene baktım olmadı bir de psikoloğa giderim cidden şaka değil utanıyorum arkadaşlarımla yemek yerken falan
o kadar yemeye ben 120-130 kilo olurdum valla çok şanslısınız1.57-54
ciddiyim normalden biraz daha küçük lahmacunlardan 4 tane yedim bugün,15 dk ara verip 2 de iskender. mide bulandırıcı olduysa kusura bakmayın ama baya yiyorum yani. işin garip tarafı kilo almıyorum ama sağlıksız hissediyorum.
Haberdar et beni tahlilden sonrao zaman önce tekrar tahlil veriyim bi de babam mide kapakçıklarıyla ilgili bişey söyledi ona baktırıyim sonraki adım psikolog olsun
Ayniyim sizinle maalesef 30 dan sonra cikiyor acisiGençken bende yer ve almazdım, sporda yapıyordum ama 30 dan sonra hızla almaya başladım, metabolizman hep böyle kalmayacak son beş yıldır gayet sağlıklı beslenmeme rağmen 15 kilo fazlam var çünkü bünyem çok yemeye alışkın. Sana tavsiyem abur cuburu ve hazır içecekleri kes. Porsiyonlarını küçült ve ev yemeği yemeye çalış. Sabah evden çıkmadan bir bardak ılık limonlu su iç, yeşil çayı hayatına sok, şimdi önünü almazsan ileride benim gibi olursun
Ayniyim sizinle maalesef 30 dan sonra cikiyor acisi
Bu arada pringles ne?? Bir ben mi duymadım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?