Damla Protez mi Yuvarlak Protez mi?

Kendi göğsünüz gibi yumuşaması bi kaç sene sonra olur belki öyle olduğunu söyleyenler de var. İnşallah en kısa sürede benimkilerde iner sağ sanki indi de sol daha şiş ve yukarıda gibi
Yok canım 2 sene geçti nerdeyse bunun yumuşaması mümkün değil, benimkinin yani. Çünkü yerleştirilen malzemenin sertliği o. Protez zamanla yumusayacak değil ki. Ben bunu böyle kabullendim artık. Beklentim olmadığı için sorun yaşamıyorum ))

Oo baya olmuş sizim evet ben orayı atlamışım olsun mutlusunuz doğal görünüyor diyorsunuz en önemli olan bu

Damla protez .efsane

Merhaba merak ettim de yumuşadılar mı ?? Ben de damla taktırdım da 1 hafta önce,

Öncesinde 0 bedendi :) Zaten dolgulu sutyenler alıyordum. Daha doğrusu yok gibi bişeydi bedeni bile yoktu galiba. Şu an 80 C cup ideal oluyor. Boy 169 kilo 53
waoooww 275cc ve 80C çok iyi! ayyy ne güel güle güle kullanın :))) Gözünüzü dolduruyordur eminim

Acaba benimkiler de boyle olur mu?? Bana 325 takıldı 168 boyum 50 kiloyum, omzum geniş olduğu için ben daha buyuk takılsın istiyordum. Şimdi de acaba çok mu küçük oldular diye kendi kendimi yiyorum. İnşallah benimkiler de bu ameliyatı yaptırdığıma değer.

Merhaba bende çok merak ediyorum ve damla önerdi özelden foto rica edebilir miym

Evet, dual plan damla 390 cc. haftaya 1 ay olucak sizin iyileşmeniz tam ne zaman oldu ve yumuşama ne zaman başlad
Aynı boyutlarda damla önerdi ama sarkıl durcak diye korkuyorum nasıl durdugunu anlatabilir misiniz

Bende 380 CC yuvarlak kas üstü protez var. Doğum emzirme kilo al ver derken sarkma oldu, Ağustos ayında toparlama yaptıracağım bir de daha küçük bir protez koydurmak istiyorum, tercihim yine yuvarlak olacak, damla sevmiyorum, sarkık gibi duruyor.

Aynı boyutlarda damla önerdi ama sarkıl durcak diye korkuyorum nasıl durdugunu anlatabilir misiniz
Başlarda top gibi yusyuvarlak duruyordu öyle kalır diye çok korktum ama şimdi ödemler gitti o top görüntü yok yine de dimdik duruyor. Damla protezi olan arkadaşlarım vardı 6-7 sene önce taktırmış onları referans alarak yaptırdım çok doğal duruyor diye. Ben onu sarkma olarak görmüyorum aksine hafif kendini salınca doğallaşıyor meme. Şuanki görüntüsünden memnunum ama biraz daha aşağı inerse efsane olur O da zamanla artık şuan çok yeni.

5.aydan sonra yumuşama artıyor mu?
benim 5 ay doldu ama şuanki yumuşaklık tam tatmin edici düzeyde değil
asla normal meme yumusaklığında olmayacak zaten beklentinizi çok yükseltmeyin derim bu konuda. şuanki haliyle 1. aydaki halini kıyaslayın ve kendinizi o şekilde tatmin edin :)

asla normal meme yumusaklığında olmayacak zaten beklentinizi çok yükseltmeyin derim bu konuda. şuanki haliyle 1. aydaki halini kıyaslayın ve kendinizi o şekilde tatmin edin :)
Biliyorum ama 5.aydan sonra normal meme kıvamına gelmese bile yumuşaklıkta artış devam ediyor mu onu merak ettim. Yani mesela 6. aya kadar son hali mi yoksa yine ufak da olsa bir gelişme oluyor mu yumuşaklıkta. Bir de sizinki damla protezdi diye hatırlıyorum damla yuvarlağa göre bi tık daha sertmiş edindiğim bilgiye göre. Bende motiva ergonomix var biraz daha yumuşak tüm protezlere nazaran ama kas altı olduğu için ele gelen şey protez değil kasımız oluyor bundan dolayı da protezin yumuşaklığı çok etkili olmuyor kas altı olduğunda. Kas üstü ve kas zarı altında daha yumuşak oluyormuş.

Merhabalar damla taktırmışsınız memnunmusunuz?

merhaba resim yollarmısınız. kendimle karşılaştırma yapacağım.

merhaba bende de 390 cc damla mentoır var ve ben hiç mutlu değilim. 3. ayım bitecek. üst dekolte bomboş hiç mutlu etmedi beni bunlar. sizin memeleri merak ettim. özelden resim yollarsanız kendimle karşılaştırma yapacam.

Merhaba kızlar bende düşünüyorum yaptırmayı ama korkuyorum sizde nasıl duruyor eski hali ile yeni hali memnunmusunuz yardımcı olur musunuz yaptıranlar yardımcı olsun görünüm felan nasıl kararsızım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…