Damla Protez mi Yuvarlak Protez mi?

Kesinlikle yuvarlak öneririm. Benim meme dokum sıfırdı 300 cc mentor yuvarlak takıldı ve dual plan takıldı. Asla ama asla silikonun kenarları belli olmuyor aksine çok doğal duruyor. Ameliyattan önce görüştüğüm bir doktor damla taktıranların ilerde pişman olduğunu söylemişti. Ayrıca damla protezin içerde dönme riski de var. Yuvarlak protezin bir çok farklı modeli var. Siz istediğiniz şekli doktorunuza iletirseniz kendisi size yardımcı olur tabi işinin ehli bir doktor olmalı
Merhaba, 2 hafta önce ben de dual plan oldum. Şekli şu an çok yapay geliyor üstü alta göre daga şiş normal mi bu Durum, silikonlar haka yukarıda geliyor bana aşağı inmesi ne kadar sürdü sizin

Merhaba, 2 hafta önce ben de dual plan oldum. Şekli şu an çok yapay geliyor üstü alta göre daga şiş normal mi bu Durum, silikonlar haka yukarıda geliyor bana aşağı inmesi ne kadar sürdü sizin
Normal ya da değil diyemem ama benim de ilk zamanlar üst kısımlarım dolgundu. 3. Haftadan sonra ödemler gidince indi o şişlik. Yani ödemlerden dolayı öyle hissediyor olabilirsiniz

Merhaba, benimde 2 hafta oldu, çok yukarıdaydı, dual plan özelliği bu, yarısı meme de kas altında, diğer yarısı dolgunluk versin diye üstte, kas üstüne gelecek şekilde konuyor, endişe etmeyin, köprücük kemiğime yakın, eşimle sürekli dr'un verdiği masajı yaptık, hemen peşine verilen göğüs bandını sıkıca sardık, zaten gecede onunla yatıyorum, 2 tık indi, bugün her ameliyatımda kullandığım infrared masaj aleti aklıma geldi, önce meme altımda ki çentiğe tuttum, epey ısındı, 20 dakika sonra çentik şeklinde içe gömük kısım düzeldi, 30 dakika kadar da memelerin üst şiş, inmeyen kısmına yaptım ve hemen bandajladım, ağrılar ve batmalar yok oldu, meme de sanki biraz indi gibi, burada okuduğum kadarıyla herkesin 2 aydan önce belirgin şekilde inmemiş, korkmayın, iner, inmezse de Dr'lar ufak bir kesi ile indiriyor muayenede. Geçmiş olsun 🌸🌿🌿

Eklentiler

• 1617975910475155165905627476785.jpg
    1617975910475155165905627476785.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 268
Merhaba, benimde 2 hafta oldu, çok yukarıdaydı, dual plan özelliği bu, yarısı meme de kas altında, diğer yarısı dolgunluk versin diye üstte, kas üstüne gelecek şekilde konuyor, endişe etmeyin, köprücük kemiğime yakın, eşimle sürekli dr'un verdiği masajı yaptık, hemen peşine verilen göğüs bandını sıkıca sardık, zaten gecede onunla yatıyorum, 2 tık indi, bugün her ameliyatımda kullandığım infrared masaj aleti aklıma geldi, önce meme altımda ki çentiğe tuttum, epey ısındı, 20 dakika sonra çentik şeklinde içe gömük kısım düzeldi, 30 dakika kadar da memelerin üst şiş, inmeyen kısmına yaptım ve hemen bandajladım, ağrılar ve batmalar yok oldu, meme de sanki biraz indi gibi, burada okuduğum kadarıyla herkesin 2 aydan önce belirgin şekilde inmemiş, korkmayın, iner, inmezse de Dr'lar ufak bir kesi ile indiriyor muayenede. Geçmiş olsun 🌸🌿🌿
Bana doktor masaj da bantta tavsiye etmedi ama çoğu kişide duyuyorum kontrole gittiğimde mutlaka sorucam 🙄 dual planda damla gibi olması için üstü kas altında alt kısım kas üstü diye biliyorum ama benim şu an tam tersi 🤦🏻‍♀️ biraz zaman geçse birazcık şekillense başka bi şey istemiyorum. Bir de sizin de göğüsleriniz kaşınıyor muydu? Ben dün gece uyuyamadım en sonunda kaşıntı kremi sürdüm 🤦🏻‍♀️

Bana doktor masaj da bantta tavsiye etmedi ama çoğu kişide duyuyorum kontrole gittiğimde mutlaka sorucam 🙄 dual planda damla gibi olması için üstü kas altında alt kısım kas üstü diye biliyorum ama benim şu an tam tersi 🤦🏻‍♀️ biraz zaman geçse birazcık şekillense başka bi şey istemiyorum. Bir de sizin de göğüsleriniz kaşınıyor muydu? Ben dün gece uyuyamadım en sonunda kaşıntı kremi sürdüm 🤦🏻‍♀️
Merhaba dual plan, yuvarlak oluyor ama zamanla damla şeklini alıyor, bence damladan daha iyi, benim dikişler kaşınıyor, bir de moraran yerler, birazda duş almamamın etkisi var, ilaçlar, kremler birikip kaşıntı yapıyor, ben 1 ay dolana kadar duş almayı düşünmüyorum. İz kalıyor bende.

Merhaba dual plan, yuvarlak oluyor ama zamanla damla şeklini alıyor, bence damladan daha iyi, benim dikişler kaşınıyor, bir de moraran yerler, birazda duş almamamın etkisi var, ilaçlar, kremler birikip kaşıntı yapıyor, ben 1 ay dolana kadar duş almayı düşünmüyorum. İz kalıyor bende.
Duş almak nasıl iz bırakıyor anlamadım? Ben de dün duş almıştım bandajlarımda duruyor hala kurutma makinesiyle iyice kurutmamı söyledi doktor belki de o yüzden kaşıntı yapmış olabilir

Duş almak nasıl iz bırakıyor anlamadım? Ben de dün duş almıştım bandajlarımda duruyor hala kurutma makinesiyle iyice kurutmamı söyledi doktor belki de o yüzden kaşıntı yapmış olabilir
Duş yada su değmesi bana özel bir durum, ameliyatlarımı olduktan sonra, erken evrede su değerse benim cildimde iz yapıyor, bana özel bir durum. O yüzden 1 ay duş almıyorum daha doğrusu yarama su değdirmiyorum, bu son halim, yeni çektim

Eklentiler

• PhotoGrid_1617986122807.jpg
    PhotoGrid_1617986122807.jpg
    589,6 KB · Görüntüleme: 318
Duş yada su değmesi bana özel bir durum, ameliyatlarımı olduktan sonra, erken evrede su değerse benim cildimde iz yapıyor, bana özel bir durum. O yüzden 1 ay duş almıyorum daha doğrusu yarama su değdirmiyorum, bu son halim, yeni çektim
Çok geçmiş olsun tekrardan 🙏🏻 göğüsleriniz çok güzel duruyor 😊 benimkilerden biraz daha aşağıda inşallah benim de istediğim gibi olur en kısa zamanda 🙏🏻

Kızlar, bugün göz kapağı estetiği ameliyatı oldum hazır pandemi varken aradan çıktı. Konu açtım resimli

Kızlar merhaba!

Kesinlikle meme buyutme ameliyatı olacağım fakat hangi protez daha iyi olur bir turlu karar veremedim.. Taktıranlar yorum yaparlarsa çok sevinirim :)
Şubat sonu gibi ameliyatı olmayı düşünüyorum, daha henüz ameliyat günü almadım. Şu ana kadar iki doktor ile görüştüm, iki doktorla daha görüşeceğim ve son kararımı vereceğim.. fakat damla mı daha guzel olur yoksa yuvarlak mı bir türlü karar veremedim.. ikisinin de avantajları ve dezavantajları var. Yuvarlak silikon destekli sütyen takmış gibi duruyor fakat resimleri incelediğimde de acaba çok mu yapay duruyor diye düşünüyorum sonuçta memenin kendi yapısı o kadar yuvarlak ve bombeli durmuyor. Damla protez de doğala çok yakın fakat acaba bi süre sonra sarkık meme gibi mi duruyor? Damla silikon taktıranların bir kısmı da keşke yuvarlak taktırsaydım, memenin üst kısmı çok boş duruyor diye yorumlar paylaşmışlar.. İnanın çok kararsız kaldım ve yanlış karar verme şansım yok. Meme dokum biraz var, gittiğim iki doktor da 300cc sana olur dedi. Biri damla da olur yuvarlak da sana olur dedi, diğeri ise sana kas altı yuvarlak daha iyi olur dedi. Her ne kadar kasımın kesilmesini istemesem de kas aldı hem kapsül oluşması bakımından hem de daha doğal durması bakımından en iyi seçenek gibi geliyor. Damla protezi de kas altı yaptıranlar var.. Deneyimli arkadaşlar bana fikir verebilirse çok sevinirim. Ayrıca taktıranlar her iki seçenek için de öncesi ve sonrası resim paylaşabilir mi? Bana simülasyondan nasıl görüneceğini yaptılar fakat neredeyse hiç bir fark yoktu damla ile yuvarlak arasında, dolayısıyla o görüntüye çok güvenemiyorum. İnternetteki resimlerde de hiç belirtilmemiş ne tur silikon takıldığı..
Canım ben taktirmadan önce 3 ayrı doktorla görüştüm ve biri de çok yakın akrabamdı. Ortak önerileri yuvarlak protezdi ama bunu benim vücut yapıma göre söylemiş olabilirler tabi. Sonuçta kas altına yuvarlak takıldı. 300 cc olacaktı göğüs yapım elverişli degilmis 275 cc takilmis. Ilk birkaç ay çok komikti. Düz duvara iki yuvarlak top yapıştırılmış gibiydi ve acayip moralim bozuktu. Ama birkaç ay içinde aşağı doğru yavaş yavaş indi ve şu an gayet doğal ve iyi görünüyor. Ameliyat sonrası uyandığım andan itibaren benim için dehset agriliydi. Aylarca yarım nefes yaşadım. Çektiğim ağrılardan hayat neşem sönmüştü. Ama herkesin böyle olmuyormuş. Fakat şu an hiçbir sorun yok ve memnunum. Inşallah senin için çok daha kolay olur. Sigara içiyorsan olabildiğince erken bırak derim. Ameliyat sonrası çok zorluyor çünkü:)

Canım ben taktirmadan önce 3 ayrı doktorla görüştüm ve biri de çok yakın akrabamdı. Ortak önerileri yuvarlak protezdi ama bunu benim vücut yapıma göre söylemiş olabilirler tabi. Sonuçta kas altına yuvarlak takıldı. 300 cc olacaktı göğüs yapım elverişli degilmis 275 cc takilmis. Ilk birkaç ay çok komikti. Düz duvara iki yuvarlak top yapıştırılmış gibiydi ve acayip moralim bozuktu. Ama birkaç ay içinde aşağı doğru yavaş yavaş indi ve şu an gayet doğal ve iyi görünüyor. Ameliyat sonrası uyandığım andan itibaren benim için dehset agriliydi. Aylarca yarım nefes yaşadım. Çektiğim ağrılardan hayat neşem sönmüştü. Ama herkesin böyle olmuyormuş. Fakat şu an hiçbir sorun yok ve memnunum. Inşallah senin için çok daha kolay olur. Sigara içiyorsan olabildiğince erken bırak derim. Ameliyat sonrası çok zorluyor çünkü:)
Merhaba oncesi ve sonrasi sutyen olculeriniz nasil oldu? Bende yarim nefesim ve duzeltemiyorum ne kadar surede duzeldi sizde?

bir de boy kilo sorabilir miyim? ☺️

Merhaba, benimde 3 hafta oldu ameliyat olalı dediğiniz gibi çok yapay bşr görüntü var böyle mi kalır diye endişelenmeden edemiyorum 🙄 ne kadar sürede normal şeklini aldı?

Günaydın kızlar, bu sabah canım sıkkın, meme dikleştirmeden memnunum ama kol germe ameliyatım beni mutsuz ediyor, korseyi çıkardığımda, kollarımın altında deriler sallanıyor, hiç sıkı değil, özellikle sol kolum beni çok üzüyor, el sallama yapınca dalga dalga sallanıyor, daha 20 gün oldu, sarktı desem sarkmaz, kilo verdim desem, büyük bir kilo kaybı gerekir. Niye böyle oldu bilmiyorum 😭, çok mutsuzum. Şişler indi, liposuction da yapıldı yani. Ödem fazla yok. Sağ kolumda tek dikiş yerinden seroma akıntısı devsm ediyor, ne zaman biter bilmiyorum. Bunları yaşayan var mı? Yarın Dr kontrolüm var, ona göstereceğim. Bir daha ameliyatı maddi olarak zaten kaldıramam gerçi Dr, ücretsiz revizyon sözü vermişti ama şu anda şokta gibiyim, yapar mı, sözünde durur mu bilmiyorum. Korseyi takıyorum hala. Offff, moralim sıfır.

Merhaba oncesi ve sonrasi sutyen olculeriniz nasil oldu? Bende yarim nefesim ve duzeltemiyorum ne kadar surede duzeldi sizde?

bir de boy kilo sorabilir miyim? ☺️
Öncesinde 0 bedendi :) Zaten dolgulu sutyenler alıyordum. Daha doğrusu yok gibi bişeydi bedeni bile yoktu galiba. Şu an 80 C cup ideal oluyor. Boy 169 kilo 53

İlk ay böyle olması normal midir acaba size de ilk başlarda yapay ya da yukarıda geliyor muydu?
Kesinlikle. Hep diyorum sanki düz duvara iki top yapıştırılmış gibi çok komik duruyordu. Zamanla indi aşağı doğal duruyor şimdi. Ama elleyince sert tabi. Yani görüntü doğal gibi ama hissiyat o kadar doğal değil. Bakmalik, ellemelik değil :))

Kesinlikle. Hep diyorum sanki düz duvara iki top yapıştırılmış gibi çok komik duruyordu. Zamanla indi aşağı doğal duruyor şimdi. Ama elleyince sert tabi. Yani görüntü doğal gibi ama hissiyat o kadar doğal değil. Bakmalik, ellemelik değil :))
Kendi göğsünüz gibi yumuşaması bi kaç sene sonra olur belki öyle olduğunu söyleyenler de var. İnşallah en kısa sürede benimkilerde iner sağ sanki indi de sol daha şiş ve yukarıda gibi 🤦🏻‍♀️🙄

X