Benim tübüler ve neredeyse hiç yoktu tabikide her şekilde eskisinden iyiMerhaba kızlar bende düşünüyorum yaptırmayı ama korkuyorum sizde nasıl duruyor eski hali ile yeni hali memnunmusunuz yardımcı olur musunuz yaptıranlar yardımcı olsun görünüm felan nasıl kararsızım ya.
merhaba fotoğraf atamam ama üst kısım benimde dolgun değil. Ben zaten doğal dursun diye böyle istemiştim o yüzden memnunummerhaba bende de 390 cc damla mentoır var ve ben hiç mutlu değilim. 3. ayım bitecek. üst dekolte bomboş hiç mutlu etmedi beni bunlar. sizin memeleri merak ettim. özelden resim yollarsanız kendimle karşılaştırma yapacam.
merhaba ben çok memnunum hiç göğüsüm yoktu iyiki yaptırmışım diyorum. artık daha seksi hissediyorum kendimiMerhaba kızlar bende düşünüyorum yaptırmayı ama korkuyorum sizde nasıl duruyor eski hali ile yeni hali memnunmusunuz yardımcı olur musunuz yaptıranlar yardımcı olsun görünüm felan nasıl kararsızım ya.
merhaba evet memnunumMerhabalar damla taktırmışsınız memnunmusunuz?
merhaba bence evet yumuşaklıkta artış oluyor. yer çekimi var deri esniyor kilo alıp veriyoruz bu etkenlerden dolayı ben zaman geçtikçe daha da yumuşayacağını ve gerçek meme gibi olacağını düşünüyorumBiliyorum ama 5.aydan sonra normal meme kıvamına gelmese bile yumuşaklıkta artış devam ediyor mu onu merak ettim. Yani mesela 6. aya kadar son hali mi yoksa yine ufak da olsa bir gelişme oluyor mu yumuşaklıkta. Bir de sizinki damla protezdi diye hatırlıyorum damla yuvarlağa göre bi tık daha sertmiş edindiğim bilgiye göre. Bende motiva ergonomix var biraz daha yumuşak tüm protezlere nazaran ama kas altı olduğu için ele gelen şey protez değil kasımız oluyor bundan dolayı da protezin yumuşaklığı çok etkili olmuyor kas altı olduğunda. Kas üstü ve kas zarı altında daha yumuşak oluyormuş.
merhaba ben çok memnunum hiç göğüsüm yoktu iyiki yaptırmışım diyorum. artık daha seksi hissediyorum kend
Benimde küçükler ama kafam karışık görüntüsü felan nasıl sonradan tekrar eskisi gibi olur mu acaba.merhaba ben çok memnunum hiç göğüsüm yoktu iyiki yaptırmışım diyorum. artık daha seksi hissediyorum kendimi
eskisi gibi olmaz asla silikonlar olduğu gibi kalır küçülmez hatta kilo aldıkça meme büyümeye devam ederBenimde küçükler ama kafam karışık görüntüsü felan nasıl sonradan tekrar eskisi gibi olur mu acaba.
Merhaba rica etsem foto atar misiniz??Birde memnun musunuz??Yok artık ne iki silikonudoğal bir geçiş olsun diye silikonun yarısı kas altına yarısı kas üstüne konuyor. Dual plan yazıp aratırsanız anlarsınız demek istediğimi. 49 kiloyum derimin inceliğine rağmen çok doğal durdu. Özelden fotoğraf atarım
Merhaba meme operasyonunuzdan memnun musunuz??Zekeriya Kul’a oldum doktorumdan şuana kadar çok memnunum
Şuan çok şiş ve sert ama en yumuşak protezlerden biri ergonomix, zamanla aşağı inip yumuşayınca daha sağlıklı yorum yapabilirim korse sütyen takılı şimdi zaten..
Değilim maalesef animasyon deformitesi oluştuğu için tekrar ameliyat olacağım. Kas altından kas üstüne geçiş yapılıcak. Boyut olarak da değiştireceğim olmuşken.Merhaba meme operasyonunuzdan memnun musunuz??
Hayır yan etki olmadı. Motiva ergonomixe de güveniyordum ben nanotexture yüzeyinden dolayı 6.nesil implant vücuda uyumluydu. Sadece kas altı daha rahatsız kas üstüne göre. Kas üstü daha konforlu onu belirteyim. Ama tabi ikisinin de avantaj ve dezavantajları var.Silikonun başka yan etkileri oldu mu vücudunuzda?? Bir kesim var hiç önermiyor , diğer bir kesim çıkarttiriyor.4 gün sonra kas alti olacak benimde.dikleştirme toparlama büyütme.Çok kararsızım
Benim dokum olmadığı için kas altı denildi.Zaten çok fazla büyük istemiyorum.Sizin kesiler ne şekilde oldu .Birde 1 yılı doldurdunuz mu??? Ben karın gerdirmede yaptircam ayni anda.çok okudukça çok kafam karışıyor.bu arada benim silikon markam mentorHayır yan etki olmadı. Motiva ergonomixe de güveniyordum ben nanotexture yüzeyinden dolayı 6.nesil implant vücuda uyumluydu. Sadece kas altı daha rahatsız kas üstüne göre. Kas üstü daha konforlu onu belirteyim. Ama tabi ikisinin de avantaj ve dezavantajları var.
merhaba, ameliyatınızı kime oldunuz acaba ?Kesinlikle yuvarlak öneririm. Benim meme dokum sıfırdı 300 cc mentor yuvarlak takıldı ve dual plan takıldı. Asla ama asla silikonun kenarları belli olmuyor aksine çok doğal duruyor. Ameliyattan önce görüştüğüm bir doktor damla taktıranların ilerde pişman olduğunu söylemişti. Ayrıca damla protezin içerde dönme riski de var. Yuvarlak protezin bir çok farklı modeli var. Siz istediğiniz şekli doktorunuza iletirseniz kendisi size yardımcı olur tabi işinin ehli bir doktor olmalı
animasyon deformitesi ne oluyor acaba ?Değilim maalesef animasyon deformitesi oluştuğu için tekrar ameliyat olacağım. Kas altından kas üstüne geçiş yapılıcak. Boyut olarak da değiştireceğim olmuşken.
Özelden yaziyim size.animasyon deformitesi ne oluyor acaba ?
Bir de doktorunuz kim
özgür sunaymerhaba, ameliyatınızı kime oldunuz acaba ?