Peki sizin dekolte kısmınız nasıl duruyor? Üst kısımlar çok top gibi durmuyor mu? Normal doğal göğüs gibi mi duruyor? Bana da doktor 300cc yuvarlak kas altı önerdi. bir de dual planda iki silikon mu takılıyor aynı memeye? Nasıl oluyorKesinlikle yuvarlak öneririm. Benim meme dokum sıfırdı 300 cc mentor yuvarlak takıldı ve dual plan takıldı. Asla ama asla silikonun kenarları belli olmuyor aksine çok doğal duruyor. Ameliyattan önce görüştüğüm bir doktor damla taktıranların ilerde pişman olduğunu söylemişti. Ayrıca damla protezin içerde dönme riski de var. Yuvarlak protezin bir çok farklı modeli var. Siz istediğiniz şekli doktorunuza iletirseniz kendisi size yardımcı olur tabi işinin ehli bir doktor olmalı
Çok geçmiş olsun :) Hangi doktora ameliyat oldunuz, şu an nasılsınız, nasıl görünüyorlar biraz yazabilir misiniz?Kesinlikle yuvarlak damlanın dönme riski var. Motivanın ergonomixi var o aslında ikisine de hitap ediyor ayaktayken damla yatarken yuvarlak gibi. Ona da bakabilirsiniz. Ben de dün ameliyat oldum.
Zekeriya Kul’a oldum doktorumdan şuana kadar çok memnunumÇok geçmiş olsun :) Hangi doktora ameliyat oldunuz, şu an nasılsınız, nasıl görünüyorlar biraz yazabilir misiniz?
Yok artık ne iki silikonuPeki sizin dekolte kısmınız nasıl duruyor? Üst kısımlar çok top gibi durmuyor mu? Normal doğal göğüs gibi mi duruyor? Bana da doktor 300cc yuvarlak kas altı önerdi. bir de dual planda iki silikon mu takılıyor aynı memeye? Nasıl oluyor
peki kas üstüne koyduğu belli olmuyor mu? yani hissediliyor mu?Yok artık ne iki silikonudoğal bir geçiş olsun diye silikonun yarısı kas altına yarısı kas üstüne konuyor. Dual plan yazıp aratırsanız anlarsınız demek istediğimi. 49 kiloyum derimin inceliğine rağmen çok doğal durdu. Özelden fotoğraf atarım
Yuvarlak protez öneririm bendede 300cc yuvarlak hp var daha yeni oldum ama çok doğal gözüküyorlar gerçekten ödemlerimin neredeyse hepsi indi. Göğüs dokum hiç yoktu buna rağmen böyleler. Zaten zamanla yer çekimine karşı yuvarlak protezlerde çok hafif damlaya dönüşüyormuş. Ameliyattan 6 ay sonra doğal meme kıvamına zaten dönüyor. Çok büyük bir protez tercih etmeyeceğiniz için zamanla doğal duracaklar zaten sıkıntı etmeyin. Size uygun olmayan abartı büyüklükte protezler yapay durur zaten. Doktorunuza güveniyorsanız en iyisini onlar biliyorKızlar merhaba!
Kesinlikle meme buyutme ameliyatı olacağım fakat hangi protez daha iyi olur bir turlu karar veremedim.. Taktıranlar yorum yaparlarsa çok sevinirim :)
Şubat sonu gibi ameliyatı olmayı düşünüyorum, daha henüz ameliyat günü almadım. Şu ana kadar iki doktor ile görüştüm, iki doktorla daha görüşeceğim ve son kararımı vereceğim.. fakat damla mı daha guzel olur yoksa yuvarlak mı bir türlü karar veremedim.. ikisinin de avantajları ve dezavantajları var. Yuvarlak silikon destekli sütyen takmış gibi duruyor fakat resimleri incelediğimde de acaba çok mu yapay duruyor diye düşünüyorum sonuçta memenin kendi yapısı o kadar yuvarlak ve bombeli durmuyor. Damla protez de doğala çok yakın fakat acaba bi süre sonra sarkık meme gibi mi duruyor? Damla silikon taktıranların bir kısmı da keşke yuvarlak taktırsaydım, memenin üst kısmı çok boş duruyor diye yorumlar paylaşmışlar.. İnanın çok kararsız kaldım ve yanlış karar verme şansım yok. Meme dokum biraz var, gittiğim iki doktor da 300cc sana olur dedi. Biri damla da olur yuvarlak da sana olur dedi, diğeri ise sana kas altı yuvarlak daha iyi olur dedi. Her ne kadar kasımın kesilmesini istemesem de kas aldı hem kapsül oluşması bakımından hem de daha doğal durması bakımından en iyi seçenek gibi geliyor. Damla protezi de kas altı yaptıranlar var.. Deneyimli arkadaşlar bana fikir verebilirse çok sevinirim. Ayrıca taktıranlar her iki seçenek için de öncesi ve sonrası resim paylaşabilir mi? Bana simülasyondan nasıl görüneceğini yaptılar fakat neredeyse hiç bir fark yoktu damla ile yuvarlak arasında, dolayısıyla o görüntüye çok güvenemiyorum. İnternetteki resimlerde de hiç belirtilmemiş ne tur silikon takıldığı..
6. Aydayım silikonlarım hala sertYuvarlak protez öneririm bendede 300cc yuvarlak hp var daha yeni oldum ama çok doğal gözüküyorlar gerçekten ödemlerimin neredeyse hepsi indi. Göğüs dokum hiç yoktu buna rağmen böyleler. Zaten zamanla yer çekimine karşı yuvarlak protezlerde çok hafif damlaya dönüşüyormuş. Ameliyattan 6 ay sonra doğal meme kıvamına zaten dönüyor. Çok büyük bir protez tercih etmeyeceğiniz için zamanla doğal duracaklar zaten sıkıntı etmeyin. Size uygun olmayan abartı büyüklükte protezler yapay durur zaten. Doktorunuza güveniyorsanız en iyisini onlar biliyor
merhaba ben haziran 2020 de oldum ameliyatımı. Dual plan damla takıldı mentor. Bir göüğüsüm diğerinden farklı olduğu için bir taraf 255cc diğer taraf 225cc. Ben göğğüslerimden aşırı memnunum. Dönme konusuna gelince doktorum tamamen şehir efsanesinden ibaret olduğunu söyledi. Ancak sanırım şöyle bir durum var damla daha sert oluyor gibi bir duyumlar aldım net emin değilim bunu zamanla göreceğiz :) Bu arada gögüslerim aşırı doğal duruyor. zayıf olduğum için doktorum bana yuvarlak önermemişti.Kızlar merhaba!
Kesinlikle meme buyutme ameliyatı olacağım fakat hangi protez daha iyi olur bir turlu karar veremedim.. Taktıranlar yorum yaparlarsa çok sevinirim :)
Şubat sonu gibi ameliyatı olmayı düşünüyorum, daha henüz ameliyat günü almadım. Şu ana kadar iki doktor ile görüştüm, iki doktorla daha görüşeceğim ve son kararımı vereceğim.. fakat damla mı daha guzel olur yoksa yuvarlak mı bir türlü karar veremedim.. ikisinin de avantajları ve dezavantajları var. Yuvarlak silikon destekli sütyen takmış gibi duruyor fakat resimleri incelediğimde de acaba çok mu yapay duruyor diye düşünüyorum sonuçta memenin kendi yapısı o kadar yuvarlak ve bombeli durmuyor. Damla protez de doğala çok yakın fakat acaba bi süre sonra sarkık meme gibi mi duruyor? Damla silikon taktıranların bir kısmı da keşke yuvarlak taktırsaydım, memenin üst kısmı çok boş duruyor diye yorumlar paylaşmışlar.. İnanın çok kararsız kaldım ve yanlış karar verme şansım yok. Meme dokum biraz var, gittiğim iki doktor da 300cc sana olur dedi. Biri damla da olur yuvarlak da sana olur dedi, diğeri ise sana kas altı yuvarlak daha iyi olur dedi. Her ne kadar kasımın kesilmesini istemesem de kas aldı hem kapsül oluşması bakımından hem de daha doğal durması bakımından en iyi seçenek gibi geliyor. Damla protezi de kas altı yaptıranlar var.. Deneyimli arkadaşlar bana fikir verebilirse çok sevinirim. Ayrıca taktıranlar her iki seçenek için de öncesi ve sonrası resim paylaşabilir mi? Bana simülasyondan nasıl görüneceğini yaptılar fakat neredeyse hiç bir fark yoktu damla ile yuvarlak arasında, dolayısıyla o görüntüye çok güvenemiyorum. İnternetteki resimlerde de hiç belirtilmemiş ne tur silikon takıldığı..
iz durumunuz nasıl? hangi kremi kullanıyorsunuz6. Aydayım silikonlarım hala sert
İz durumum ilk 4 ay kötüydü hatta doktorumda izlerinin iyileşmesi kötü demişti. Yarın 6. Ayım olacak. 4. Aydan sonra deri kendi rengine dönmeye başladı şu an tek sorun dikiş yerim buruş buruş yani dokunduğunda kabarık duruyor. İlk ay hyperinol kullandım 2. Ay Art de Huile’nin skar yağını ve silikon bant kullandım. 3. Aydan sonra scarex kullanmaya başladım doktor bantı tak diyor ama ben üşeniyorum. Scarex kullanabilirseniz içlerinden en iyi oydu. Hyperinol’de ameliyattan sonra ki ilk 2 ay için çok iyi bir kremiz durumunuz nasıl? hangi kremi kullanıyorsunuz
Benim 23 gün oldu yumuşamaya başladılar kişiden kişiye göre değişiyordur illaki masajlarınızı düzenli yaptınız mı6. Aydayım silikonlarım hala sert
benim de 6. ay bitmek üzere ve ilk aydan beri scarex i düzenli sabah akşam kullandım yine de fayda ettiğini düşünmüyorum nasıl içlerinden en iyisi o anlamadımİz durumum ilk 4 ay kötüydü hatta doktorumda izlerinin iyileşmesi kötü demişti. Yarın 6. Ayım olacak. 4. Aydan sonra deri kendi rengine dönmeye başladı şu an tek sorun dikiş yerim buruş buruş yani dokunduğunda kabarık duruyor. İlk ay hyperinol kullandım 2. Ay Art de Huile’nin skar yağını ve silikon bant kullandım. 3. Aydan sonra scarex kullanmaya başladım doktor bantı tak diyor ama ben üşeniyorum. Scarex kullanabilirseniz içlerinden en iyi oydu. Hyperinol’de ameliyattan sonra ki ilk 2 ay için çok iyi bir krem
Saydığım üçü içinden etkisini bir nebze gördüğüm o oldubenim de 6. ay bitmek üzere ve ilk aydan beri scarex i düzenli sabah akşam kullandım yine de fayda ettiğini düşünmüyorum nasıl içlerinden en iyisi o anlamadımkantaron yağı öneren var onu deneyeceğim bir de
merhabalar, özelden size yazamadım rica etsem bana da gönderebilirmisiniz. Bende 5 şubatta olacağım sanırım , çalışıyorsanız işe ne kadar sürede döndünüz?Yuvarlak protez öneririm bendede 300cc yuvarlak hp var daha yeni oldum ama çok doğal gözüküyorlar gerçekten ödemlerimin neredeyse hepsi indi. Göğüs dokum hiç yoktu buna rağmen böyleler. Zaten zamanla yer çekimine karşı yuvarlak protezlerde çok hafif damlaya dönüşüyormuş. Ameliyattan 6 ay sonra doğal meme kıvamına zaten dönüyor. Çok büyük bir protez tercih etmeyeceğiniz için zamanla doğal duracaklar zaten sıkıntı etmeyin. Size uygun olmayan abartı büyüklükte protezler yapay durur zaten. Doktorunuza güveniyorsanız en iyisini onlar biliyor
Ben okuyorum baskı hissi vardı bende birde yatıp kalkarken sıkıntıydı.1buçuk hafta kadar devam etti baskı hissi rahatsız eden tek şey oydu ben biraz ağrısız atlattım perşembe yada Çarşamba olursanız pazartesi işe gidebileceğinizi düşünüyorum. Kişiden kişiye göre değişiyor tabi. Ben 3. Gün kendi yemeğimi yaptım fazla zorlamadanmerhabalar, özelden size yazamadım rica etsem bana da gönderebilirmisiniz. Bende 5 şubatta olacağım sanırım , çalışıyorsanız işe ne kadar sürede döndünüz?
yumuşama ne durumda şuan sertliğimerhaba ben haziran 2020 de oldum ameliyatımı. Dual plan damla takıldı mentor. Bir göüğüsüm diğerinden farklı olduğu için bir taraf 255cc diğer taraf 225cc. Ben göğğüslerimden aşırı memnunum. Dönme konusuna gelince doktorum tamamen şehir efsanesinden ibaret olduğunu söyledi. Ancak sanırım şöyle bir durum var damla daha sert oluyor gibi bir duyumlar aldım net emin değilim bunu zamanla göreceğiz :) Bu arada gögüslerim aşırı doğal duruyor. zayıf olduğum için doktorum bana yuvarlak önermemişti.