bir takım borçları erteleme imkanınız olursa takılardan karşılamayı düşünebilirsiniz aslında. çok taraftarı değilim sonuçta ilerde size yardımı dokunsun diye takılır takı dediğin ama aile gerginliği yaşayıp en güzel gününüzü rezil etmenize karşılık iyi bir alternatif gibi geldi...
bide evi kendiniz boyamayı düşünebilirsiniz. dubleks ev 3+1 ve boya badana işlerini eşimle birlikte yaptık 3 gündede bitti. (annem ve kız kardeşimde yardım etti) haa dersenki okadar büyük eve giriştiniz masraf nooldu üstüne boyacıya 100 lira verseydik yorulmamış olurduk iyide olurmuş :)) ama ev küçük olduğu için sanki daha karlı olur gibi geldi bana... bunuda bi düşünmekte fayda var.
ben bazen aileleri anlamakta zorlanıyorum açıkçası.. destek olmak yapıcı olmak varken neden zaten bu konuda deneyimi olmayan insanlara yada yardımın elzem olduğu durumlarda köstek olurlarki???
borç dediğin boyunu aşmamışsa işten değil dişten artırmak mantığıyla kemer sıkarak ödenir zamanla. parayı onu bunu düşünüp gününü kendine zehir etme... hep demişimdir düğün kadınındır, bir erkek için sana olduğundan kıymetli değildir. ihtişamlı düğün dernek demiyorum ama kendini en önemli özel hissedeceğin zamanda parayla boğuşup kendini darlatma. bırak herşey olurunda gitsin sen keyfine bak amaaaan yapılır bir şekilde de ve geç.
Güzin ablan :)))))