• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Damat-Kız tarafı gerginlikler.. Yardım!!!

bir takım borçları erteleme imkanınız olursa takılardan karşılamayı düşünebilirsiniz aslında. çok taraftarı değilim sonuçta ilerde size yardımı dokunsun diye takılır takı dediğin ama aile gerginliği yaşayıp en güzel gününüzü rezil etmenize karşılık iyi bir alternatif gibi geldi...
bide evi kendiniz boyamayı düşünebilirsiniz. dubleks ev 3+1 ve boya badana işlerini eşimle birlikte yaptık 3 gündede bitti. (annem ve kız kardeşimde yardım etti) haa dersenki okadar büyük eve giriştiniz masraf nooldu üstüne boyacıya 100 lira verseydik yorulmamış olurduk iyide olurmuş :)) ama ev küçük olduğu için sanki daha karlı olur gibi geldi bana... bunuda bi düşünmekte fayda var.
ben bazen aileleri anlamakta zorlanıyorum açıkçası.. destek olmak yapıcı olmak varken neden zaten bu konuda deneyimi olmayan insanlara yada yardımın elzem olduğu durumlarda köstek olurlarki???
borç dediğin boyunu aşmamışsa işten değil dişten artırmak mantığıyla kemer sıkarak ödenir zamanla. parayı onu bunu düşünüp gününü kendine zehir etme... hep demişimdir düğün kadınındır, bir erkek için sana olduğundan kıymetli değildir. ihtişamlı düğün dernek demiyorum ama kendini en önemli özel hissedeceğin zamanda parayla boğuşup kendini darlatma. bırak herşey olurunda gitsin sen keyfine bak amaaaan yapılır bir şekilde de ve geç.
Güzin ablan :)))))

Canım benim çok tatlısın :)
Dün zor bela ocağı aldırdım.. Boyaları da aldırdım babamlarla gidip boyicaklar evi bugün.. geri kalan eksikleri de birazını şimdi yapıcak birazını haziranda yapıcakmış.. Kalanları da annemlerle birlikte yapıcaz.. Adam açık açık şunu söylüyo ya 'ben borcun altından kalkamam diye korkuyorum'! biz daha nişanlı değilken bile bana 'siz mutlu olun ben gerekirse arabamı satarım yine herşeyinizi dörtdörtlük yaparım' diyordu.. Nereye uçtu bütün bu laflar.. Benim ailem bile birsürü borcun harcın içinde bize destek oluyorlar.. Ama bu erkek tarafı çok sorun çıkartıyor.. Akışına bıraktım artık.. Geceleri uyuyamıyorum düşünmekten o değil sağlığıma zarar gelicek düğün üzeri.. Artık zamanla görücez neler olucak..

arkadaşlar 24 aydır nişanlıyım ve 4 hafta önce düğün tarihim belli oldu ama çok geç kalındığı için salon bulmakta sıkıntı çekiyoruz.. neyse bunlar çok şükür tamam ama kayınpederim çok sıkıntı çıkarıyo ilk başka salon konusuna sıcak bakmadılar ama şimdi onayladı ama şuan öyle garip şeyler oluyoki anlam veremiyorum ailem bu evlilikte çok isteksiz nişanlımın ailesinden dolayı tamamen ve bende arada kalıyorum nişanlımda aynı şekilde arada kalıyo ama elinden geleni yapmaya çalışıyo nişanlımın babası istiyoki hep benim dediğim olsun çok kırıcı sözler söylediler.. sineye çektim ama ortada bişey var ve göremiyorum ailem onlara güvenmiyo evlenince sana şöyle yapıcaklar böyle yapıcakalr üzerinde baskı kurucaklar ya kızlar gerçekten kafam çok karışık.. nişanlım öyle olmayacak diyo ve o güveni veriyo ama ailem çok huzursuz herkes 24 ayın üstüne olumsuz konuşuyo ben ne yapmalıyım bilmiyorum.. nişanlımın ailesi her konuda sıkıntı çıkarıyo kendi kendilerine kararlar alma çabasındalar yok erkek tarafı ne derse o olurmuş falan filan.. eşya alışverişinde benim ailem karışırlarmış herşeye ( ki alakası yok benim ailem hiç bişeye karışmaz) ama bunları söylerlerken asıl karışanlar kendileri eşyada bile onların dedikleri olucakmış.. off daha neler neler işte.. napıcam bilmiyorum

canım sızın bazı seylerı yaptığınızı gorduklerı ıcınde durumumuz yok dıyebılıo olabılırler.herkesın kendıne dusen gorevı yapması lazım.her paraya gore perde halı var pahalısıda var ucuzuda var.onlar alsın sende ılla en pahalısını beğencek değılsın bence;)

kayınvalıden resmen sacmalamıs gercı aranızdakı muhabbetı ben bılemem belkı cok sıkı fıkı oldunuz ordan buluodur bu yuzu ama sen gelınısın onun kalkıpta durumumuz yok dıye sana soylemesı zaten olmaz ha durumu gercekten kotu olsa bunu sen zaten bılırsın nısanlınla ıllakı konusosunuzdur aıle ıcı gecen durumları bence yapabıldıgınız kadar yapın alın taksıtle kımseye mınnet etmeyın takılarınızla taksıtlerı odersınız yavas yavas ama evlendıkten sonrada mesafenı koru bugun bunu dıcek yuzu bulan yarın sana evlendıkten sonra neler der yuz goz olma mesafe resmıyet en ıyısı uzak ol tatlı ol bosa dememısler

Back