Damat kız kardeşimi dövmüş! Yol gösterin lütfen.

Oturduk konuştuk. Kardeşim anlattı biz dinledik.Sizlerin de çoğunun dediği gibi boşanmaya gider bu olay biz geldik, rapor alındı. Göze alıyorum dedi istemiyorum artık dedi. Olumlu olumsuz herşeyi olabilecekleri konuştuk. Herkes arkandayız dedi. Babam babasını aradı durumdan haberdar etti. Haberleri yokmuş. Yarım saat sonra aradı adam. İşte tek taraflı bakmamak lazım kolunu sıkmış sadece, büyütmeyelim, kendileri çözsün vs dedi. Babam da iş çığırından çıkmış arası kalmamış rapor da var deyince şaşırdı kapattı telefonu adam. Sabah nöbet çıkışı gelirse son kez konuşulacak. Zaten uzaklaştırma kararı çıkmış. Adam benim oğlum sinirli ama işte idare etmesi lazım bunlar küçük meseleler dedi özetle.

Keşke eşinden her şiddet gören kadının sizinki gibi ailesi olsa. Duyduğunuz gibi yola çıkıp gittiniz takdir ettim gerçekten.

Kardeşiniz boşanmaktan korkar diye düşünmüştüm ama yanılttı beni. Umarım bu süreci çabucak sorunsuz atlatırsınız.

Bu konuda koca bozuntusundan çok ablanıza sinirlendim. Amacın ne derdin ne , çok mu hoşuna gidiyor hakaret duymak , dayak yemek. Böyle hanzolara böyle pısırık kadınlar prim veriyor. Uğraşırsanız evi vermeyin defolsun gitsin evden, 2 çocuklu kadın evini terketmesin. Boşanma esnasında da evi alsın darp raporu var herşey mümkün. Ama bir akıl da böylesi deliyle hiç uğraşmayın alın ablanızı ayrılın evden diyor.allah yardımcınız olsun.

Oturduk konuştuk. Kardeşim anlattı biz dinledik.Sizlerin de çoğunun dediği gibi boşanmaya gider bu olay biz geldik, rapor alındı. Göze alıyorum dedi istemiyorum artık dedi. Olumlu olumsuz herşeyi olabilecekleri konuştuk. Herkes arkandayız dedi. Babam babasını aradı durumdan haberdar etti. Haberleri yokmuş. Yarım saat sonra aradı adam. İşte tek taraflı bakmamak lazım kolunu sıkmış sadece, büyütmeyelim, kendileri çözsün vs dedi. Babam da iş çığırından çıkmış arası kalmamış rapor da var deyince şaşırdı kapattı telefonu adam. Sabah nöbet çıkışı gelirse son kez konuşulacak. Zaten uzaklaştırma kararı çıkmış. Adam benim oğlum sinirli ama işte idare etmesi lazım bunlar küçük meseleler dedi özetle.

Ablanız umarım enişteniz pişman olup, gelip yalvardığında da kararından dönmez. Çünkü bu kişilikteki bir insanın değişebileceğini sanmıyorum. Bu arada, affedip barışırsa, tekrar boşanmak istediğinde bu darp raporunu kullanamaz, hukuken de affetmiş sayılır.

Son düzenleme:
Yaa kardeşim dr diyosun inanamıyorum. Bu pislik herifi ele güne rezilde edip aslan gibi hayatına baksın. Mis gibi mesleği varken tanımadan niye evlendi diycem ama bu modeller köprüyü geçene kadar zaten ipin altındada üstündede oynarlar. Umarım biran önce kurtulur.

Ya bi defolsun gitsin demek istiyorum adama.
Dayak yiyen kendi evladı olmayınca "idare etsin" demek ne kolay.
Oğlu sinirliyse, sorunluysa elin kızı idare etmek zorunda mı? Götürüp tedavi ettirselerdi zamanında.

Kardeşiniz doğru kararı verir umarım.
Çoğu kişiye göre çok şanslı bir kadın. Hem mesleği, işi var hem ailesi yanında.
Şimdiye kadar hakarete susmak şiddeti getirmiş. Bu kez susmaz umarım.

Son düzenleme:
Benim demek istediğim eşine şiddet gösteren cahil kesim okumayan kesim sanılıyor.. Ama durum öyle değil.. Tabii ki kişi önce kendini geliştirecek.. Adam olacak insan olacak.. 😇 Kıymet bilecek.. Merhametli olacak.. Mühim olan bu..

Ben sizin demek istediğinizi anladım. O yüzden tepki gösterdim zaten.
Nedense "en çok okumuş kadınlar şiddet görüyor, en çok okumuş erkekler şiddet uyguluyor" şeklinde bir algı var.

Sadece eğitimsiz insanlar konuşmak yerine kas gücünü kullanır. Bunun okumuş olmakla ya da olmamakla alakası yok.
Sizin de söylediğiniz gibi bir insan merhametsizse, konuşarak anlaşmayı da bilmiyorsa o kişiden her şey beklenir.

Bu adam uzlaşmaz. Hastalandigimizda falan, Kimlere emanetiz yarabbim..

Darp raporu alin ablaniz sikayetçi olsun, meslegindende insallah uzaklastirilir.

Bu adam uzlaşmaz. Hastalandigimizda falan, Kimlere emanetiz yarabbim..

Darp raporu alin ablaniz sikayetçi olsun, meslegindende insallah uzaklastirilir.

böyle tipler hastanede kuzu gibi dolanıyorlar merak etmeyin. o sosyal ortamlarda bi beyfendi bi kibar olurlar şaşırırsınız.

hastanede despot olanlar da karılarına karşı çok iyiler genelde. tabi istisnalar vardır.

Konu sahibine bi uyarım olacak. Kız kardeşi ve damat hakkında çok detay var. Meslekler, yaşadıkları yer, ikiz çocuklar...
bi tanıyan çıkarsa damat rezil oldum diye kızkardeşinize zarar verebilir diye çekindim. O ayrıntıları silseniz daha uygun olur kanaatindeyim.
KENDINELERININ ANKARADA OLDUKLARINI BELIRTTI KONU SAHIBI, SADECE,OKUZ ALTINDA BUZAGI ARAMAK DENIR BUNA KONUYU SAPTIRMAYIN!!!!!

Kız kardeşim 33 yaşında 2 çocuğu var. Kendi hekim. Kocası dr o da 36 yaşında.Kendi evleri birer araçları var. Kendileri tanıştı çok kısa bir tanışma evresi sonucu 4 ay içinde evlendiler. Kocasının narşist olduğunu düşünüyorum bu zamana kadar yaşadıklarından.
Bebekler tüp bebekle oldu.Kızkardeşim çok hizmet eden, çeşit çeşit sofralar kuran, iç çamaşırlarına kadar ütü yapan kadınlardan. Çok yapma dememe rağmen dinlemedi. Çok kıymet verdi. Çocukların bakımında da gece gündüz hiç bir yardımı olmadı adamın. Evde olduğu sürece yatıp uyudu. Hizmet bekledi.Kardeşim yapamadıkça kavgalar arttı. Ücretsiz izin bitince işe döndü kardeşim. Bunun kavgasını da aylardır yapıyorlardı. Çalışmasını istemiyor beyfendi. Çalışınca dili uzamış, buna cevap vermeye başlamış falan.
Hakaret ve aşağılamalara alışmışım diyor kardeşim.
Dün akşam diyette olduğundan 2 köfte koydum tabağına, neden 2 tane diye bağırıp küfür etmeye başladı çocukların yanında diyor.Kardeşim tencerede var koyarım demesine rağmen bağırışlar bitmeyince oturma odasına geçmiş çocukları alıp. Arkasından terlikle koşmuş çocuk kucağımdaydı onu korumak için kolumu yüzüne tuttum. Terlik koluma geldi sonra kolumu tırmaladı. Ardından iki eliyle kolumu çekip çevirdi nereyse kırılacaktı diyor topuğuyla kalçasına tekme atmış ora da morarmış.
Ben gece annemlere gidip anlattım konuştuk babam gideyim ben bir görüşelim dedi.
Sabah aradım. Gece odasının kapısını kilitlemiş sabah nöbete gitti kapıları çarpa çarpa dedi.
Hiç bir özür, pişmanlık imaresi yok.. Hoş olsa da değişen birşey olmaz.
Biz annem abim babam yola çıktık kardeşim şuan acilde darp raporu alıyor. Şikayetçi olacak.
Damat bey boşanmak istemiyor. Öncesinde defalarca teklif etti kardeşim. Çocuklarıma üvey babamı getirecen edepsiz bilmem ne diye saydırmış.
Babam uzlaşmacı olalım konuşalım diyor. Ben alıp gelelim tayin çıkar darp raporu var diyorum. Evi ona bırakmayalım diyor babam. Kendi gitsin biz suçlu oluruz diyor.
Siz ne dersiniz ne yapalım.
Şerefsiz adam.Bacım darp raporunu alın.Uzaklaştırma çıkarım.O aradada bacın düşünsün.Çocuklara yazık .

Keşke eşinden her şiddet gören kadının sizinki gibi ailesi olsa. Duyduğunuz gibi yola çıkıp gittiniz takdir ettim gerçekten.

Kardeşiniz boşanmaktan korkar diye düşünmüştüm ama yanılttı beni. Umarım bu süreci çabucak sorunsuz atlatırsınız.
Şiddetten öte kardeşim bıkmış usanmış vaziyette çocuklara sürekli bağıran, bencil, hiçbir şeyden zevk almayan bir adam diyor. Bu dünyayla kavga etmeye gelmiş diyor. Hiç arkadaşı yok diyor. İş yerinde de kavgalıymış.aslında psikolojik şiddet epeydir var. Ettiği hakaretleri söyleyince şaşırdık kaldık. Çocukların yanında ediyor. O gidince arkasından çocuklar babaya söylüyor diyor.

Benim anlayamadığım 30 yaş üstü, güzel bir meslek sahibi ve bir anne olan ablanızın boşanıp boşanmama meselesi neden aileler tarafından konuşuluyor? Bu saydığınız özelliklerle ablanızın şu zamana kadar kendi ayakları üstünde durabilen, kararlarını verebilen, güçlü bir kadın profili çizmesi gerekiyordu. Ben dayak yiyeceğim, ne münasebet kayınpeder arayıp bu şekilde konuşarak normalleştirmeye çalışacak. Babanız da annenizi döver miydi, bir şekilde ailece çok sakinsiniz, sanki olayı normalleştirmeye çok yatkınsınız gibi duruyor dışarıdan. Yanılıyor olabilirim lütfen yanlış anlamayın.

Benim anlayamadığım 30 yaş üstü, güzel bir meslek sahibi ve bir anne olan ablanızın boşanıp boşanmama meselesi neden aileler tarafından konuşuluyor? Bu saydığınız özelliklerle ablanızın şu zamana kadar kendi ayakları üstünde durabilen, kararlarını verebilen, güçlü bir kadın profili çizmesi gerekiyordu. Ben dayak yiyeceğim, ne münasebet kayınpeder arayıp bu şekilde konuşarak normalleştirmeye çalışacak. Babanız da annenizi döver miydi, bir şekilde ailece çok sakinsiniz, sanki olayı normalleştirmeye çok yatkınsınız gibi duruyor dışarıdan. Yanılıyor olabilirim lütfen yanlış anlamayın.
Kardeşimin de hataları oldu hep alttan aldı, evlilik böyle olur sandı, susunca düzelir iyi oluruz diye düşündü, bizim uyarılarımızı dikkate almadı. Alttan aldıkça paspas oldu adamın ayağına.Ufak bir örnek vereyim. Kv sinin kullanmadığı halıları varmış. Getiriyim boş yerlere ser fayansları, parkeleri iyice kapat üşümesin çocukların ayakları demiş. Bizimki de tamam demiş. Getirip sermişler. Bir kavga sırasında kocası sen eskiyi seversin yeniden ne anlarsın eskiye layıksın falan demiş. Kaldırıp atman lazımdı o zaman diyorum. Sessiz kalıyor. Yapı meselesi biraz da o hep böyleydi. İnsanlara çok değer verir çok hizmet ederdi bekarken de. Ben öyle değilim mesela eşim de bu cümleleri bana kuramaz.

Nasıl insanlıktan uzak hareketler bunlar. Hemen şikayetçi olun. Uzlaşma mı olur o pislik adamla?

Şiddetten öte kardeşim bıkmış usanmış vaziyette çocuklara sürekli bağıran, bencil, hiçbir şeyden zevk almayan bir adam diyor. Bu dünyayla kavga etmeye gelmiş diyor. Hiç arkadaşı yok diyor. İş yerinde de kavgalıymış.aslında psikolojik şiddet epeydir var. Ettiği hakaretleri söyleyince şaşırdık kaldık. Çocukların yanında ediyor. O gidince arkasından çocuklar babaya söylüyor diyor.
kardeşinize çok üzüldüm. Mis gibi mesleği var. Sizlere yakın bi yerde kendine evlatlarıyla düzen kursun. Huzurlu düzenli fıstık gibi hayatları olur, çocuklar sevgiyle büyürler. Siz de yardımcı olursunuz, teyze dayı dede kuzen sevgisini yaşarlar. O şerefsiz kayınpederine de yazıklar olsun. Haysiyetsiz herifin kızına el kaldırsınlar eziyet etsinler de idare ediyo mu görelim bakalım. Hem her evlilikte şiddet olmuyor.

Kardeşinizin düşüncesi nedir?

Kardeşimin de hataları oldu hep alttan aldı, evlilik böyle olur sandı, susunca düzelir iyi oluruz diye düşündü, bizim uyarılarımızı dikkate almadı. Alttan aldıkça paspas oldu adamın ayağına.Ufak bir örnek vereyim. Kv sinin kullanmadığı halıları varmış. Getiriyim boş yerlere ser fayansları, parkeleri iyice kapat üşümesin çocukların ayakları demiş. Bizimki de tamam demiş. Getirip sermişler. Bir kavga sırasında kocası sen eskiyi seversin yeniden ne anlarsın eskiye layıksın falan demiş. Kaldırıp atman lazımdı o zaman diyorum. Sessiz kalıyor. Yapı meselesi biraz da o hep böyleydi. İnsanlara çok değer verir çok hizmet ederdi bekarken de. Ben öyle değilim mesela eşim de bu cümleleri bana kuramaz.
aaahhh ahhh inşallah kendi denginde kıymetini bilen insan çıkarsın Rabbim karşısına.. Böyle kadınlar öyle adamlara düşüyor ya ne denir ki..

Kardesinizin naif olmasinin karsiligi ruh hastasi bir es tarafindan hirpalanmasi degildir. Bazilari hakaret karsisinda pisar kalir bazisi eline gecenle savasir. Genelde de kardesler bir birinin zitti yapidadir. Cok gecmis olsun. Cocuklari ve kendisi hirpalanan bir anne var olayda. Uzman psikolog ve avukat destegi almanizi oneririm.

Ev yerin dibine bata, kardeşinizin yok olmasına izin vermeyin.. bi kardeşim olsaydı ve eşinden dayak yeseydi o herife dünyayı dar ederdim .. siz doğru olanı düşünüyorsunuz getirin bacınızı ve yeğenlerinizi.. O şerefsiz de yalnızlığında boğulsun...

Back
X