- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- 598
ağaç yaş iken eğilir bizim bahsettiğimiz tamda bu
O konuya aynen katiliyorum ama dedigim gibi cocuk yere tukurulmus salatalik doker silersin gider ama essek kadar herif annemin elleriyle yaptigi receli dokmeme neden oluyor, midem agzima geliyor, bu bakis acisiyla evimize sadece cocuklu degil, yetiskin misafir de kabul etmemeliyiz hic, onlar daha igrenc olabiliyorlar cunku.
Benim de 3.5 yasinda bir kizim var, 1. Derece ailem ve cok cok yakin bikac arkadasim disinda kimsenin evine gitmedim, gitmiyorum (abimin evine bile gitmemistim)
Mesela salatalik yiyormus ya cocuk, ben takarim iyi yikadi mi acaba, acaba bu kahvaltiliklar daha once ellendi mi, ekmek duzgun bir yerden mi alindi, sonra yemek saati olsa icme suyuyla mi yapti musluk suyuyla mi, elleri temiz miydi, malzemeleri iyi yikadi mi, yaparken kasikla tadina bakip icine daldirdi mi... cocugun cisi gelir tuvaleti pis mi temiz mi (yanimda aparatla dolasiyorum bu yuzden) yatma saati gelir carsaflar temiz mi derdi baslar bende... o yuzden hic gerek yok, sadece temizligine guvendigim insanlara gidiyorum onlar da bir elin parmaklarini gecmez.