- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.836
- 348
Ruh halinizden kaynaklı sanırım abartıyorsunuz. Ortada hiç olumsuz bir şey yok. Görümceniz de kötü herhangi bir şey söylememiş. Biraz sakin olunYukarıda ki konumu biliyorsunuz hassas dönemden geçtiğim için bugun kv görümce fln benm ısrarımla söyledik eşimle daha iyi oldu dedim yalan söyler gibi. İşte üzülme demeler vs gayet iyi bir konusma geçti bende zaten moral bozukluğu var görümce ile konuşurken söyle bi konu geçti işte bebek tutunamadı vs görümcem bebek sağlıklıksız olduğu için tutunamadı fln dedi aynen öyle dedim her türlü tutunsaydı kabulümdü dedim tabi dedi her türlü kabulumuz dedi ne olursa olsun dedi bu cümle garibime gitti açıkçası yada hassas olduğum için herhlde sen kabul etsen ne etmesen ne olacak dedim içimden sonra tabi o an aklıma gelmedi bu . Sen kabul etmesen sanki durum değişecek yada bende alınganlık yapıyorum bir şey demedim ama şimdi düşününce garibime gitti tekrar aramadım ters bir şey söylemek istemedim ama keşke bi cvp verseydim dedim .. Siz olsanız ne yapardınız
Eee bebeğiniz olduğunda inşallah halası yüzüne bakmaz, öyle sevmez belki de bir hediye almazsa neler söylersiniz neler siz bu öküz altında buzağı arama konusunda ustaliginiz ile. Diğer konunuzda da zaten nasip sormazlar bebek nasıl diye telde konuşurken demissiniz. O kim ki sorsun bebek nasıl diye ne haddi? O zaman niye bozulmuştunuz?Beyan başka ama eee kabul etmese ne olacak ki anlamadım o kabul etti diye mi oluyor. Onun bizi kabul edip etmemesi sorun değil benim eşim kabul ettikten sonra o kim ki
Inşallah derken halası inşallah yüzüne bakmaz demişim gibi olmuş. Öyle demek istemedim inşallah bebeğiniz olduğunda demek istedim o kısımda.Eee bebeğiniz olduğunda inşallah halası yüzüne bakmaz, öyle sevmez belki de bir hediye almazsa neler söylersiniz neler siz bu öküz altında buzağı arama konusunda ustaliginiz ile. Diğer konunuzda da zaten nasip sormazlar bebek nasıl diye telde konuşurken demissiniz. O kim ki sorsun bebek nasıl diye ne haddi? O zaman niye bozulmuştunuz?
ultra alınganlık levelı buYukarıda ki konumu biliyorsunuz hassas dönemden geçtiğim için bugun kv görümce fln benm ısrarımla söyledik eşimle daha iyi oldu dedim yalan söyler gibi. İşte üzülme demeler vs gayet iyi bir konusma geçti bende zaten moral bozukluğu var görümce ile konuşurken söyle bi konu geçti işte bebek tutunamadı vs görümcem bebek sağlıklıksız olduğu için tutunamadı fln dedi aynen öyle dedim her türlü tutunsaydı kabulümdü dedim tabi dedi her türlü kabulumuz dedi ne olursa olsun dedi bu cümle garibime gitti açıkçası yada hassas olduğum için herhlde sen kabul etsen ne etmesen ne olacak dedim içimden sonra tabi o an aklıma gelmedi bu . Sen kabul etmesen sanki durum değişecek yada bende alınganlık yapıyorum bir şey demedim ama şimdi düşününce garibime gitti tekrar aramadım ters bir şey söylemek istemedim ama keşke bi cvp verseydim dedim .. Siz olsanız ne yapardınız
Bence öküz altında buzağı arıyorsunuz.Yukarıda ki konumu biliyorsunuz hassas dönemden geçtiğim için bugun kv görümce fln benm ısrarımla söyledik eşimle daha iyi oldu dedim yalan söyler gibi. İşte üzülme demeler vs gayet iyi bir konusma geçti bende zaten moral bozukluğu var görümce ile konuşurken söyle bi konu geçti işte bebek tutunamadı vs görümcem bebek sağlıklıksız olduğu için tutunamadı fln dedi aynen öyle dedim her türlü tutunsaydı kabulümdü dedim tabi dedi her türlü kabulumuz dedi ne olursa olsun dedi bu cümle garibime gitti açıkçası yada hassas olduğum için herhlde sen kabul etsen ne etmesen ne olacak dedim içimden sonra tabi o an aklıma gelmedi bu . Sen kabul etmesen sanki durum değişecek yada bende alınganlık yapıyorum bir şey demedim ama şimdi düşününce garibime gitti tekrar aramadım ters bir şey söylemek istemedim ama keşke bi cvp verseydim dedim .. Siz olsanız ne yapardınız
Sizinle hayat geçmez .Dönün kendinize bir bakın derim.Tum jinekologlar aynı şeyi soyler zaten.. sağlıksızdi tutunamadı derler. İnsanlari rahat birakin.Daha ne diyecekler size .Yukarıda ki konumu biliyorsunuz hassas dönemden geçtiğim için bugun kv görümce fln benm ısrarımla söyledik eşimle daha iyi oldu dedim yalan söyler gibi. İşte üzülme demeler vs gayet iyi bir konusma geçti bende zaten moral bozukluğu var görümce ile konuşurken söyle bi konu geçti işte bebek tutunamadı vs görümcem bebek sağlıklıksız olduğu için tutunamadı fln dedi aynen öyle dedim her türlü tutunsaydı kabulümdü dedim tabi dedi her türlü kabulumuz dedi ne olursa olsun dedi bu cümle garibime gitti açıkçası yada hassas olduğum için herhlde sen kabul etsen ne etmesen ne olacak dedim içimden sonra tabi o an aklıma gelmedi bu . Sen kabul etmesen sanki durum değişecek yada bende alınganlık yapıyorum bir şey demedim ama şimdi düşününce garibime gitti tekrar aramadım ters bir şey söylemek istemedim ama keşke bi cvp verseydim dedim .. Siz olsanız ne yapardınız
Karşı tarafa Allah bolca sabır versin zira çekilicek çile değilsiniz üzgünümBeyan başka ama eee kabul etmese ne olacak ki anlamadım o kabul etti diye mi oluyor. Onun bizi kabul edip etmemesi sorun değil benim eşim kabul ettikten sonra o kim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?