Daha önce konu açmıştım eş ailesi

Yukarıda ki konumu biliyorsunuz hassas dönemden geçtiğim için bugun kv görümce fln benm ısrarımla söyledik eşimle daha iyi oldu dedim yalan söyler gibi. İşte üzülme demeler vs gayet iyi bir konusma geçti bende zaten moral bozukluğu var görümce ile konuşurken söyle bi konu geçti işte bebek tutunamadı vs görümcem bebek sağlıklıksız olduğu için tutunamadı fln dedi aynen öyle dedim her türlü tutunsaydı kabulümdü dedim tabi dedi her türlü kabulumuz dedi ne olursa olsun dedi bu cümle garibime gitti açıkçası yada hassas olduğum için herhlde sen kabul etsen ne etmesen ne olacak dedim içimden sonra tabi o an aklıma gelmedi bu . Sen kabul etmesen sanki durum değişecek yada bende alınganlık yapıyorum bir şey demedim ama şimdi düşününce garibime gitti tekrar aramadım ters bir şey söylemek istemedim ama keşke bi cvp verseydim dedim .. Siz olsanız ne yapardınız
Ay sana tahammül edemiyorum 🤦

Ay ben bu imanın altında kalacağıma taşın altında kalırdım daha iyi. Nasıl katlanıyorsunuz bu laf sokmalara, gizli göndermelere çok sabırlısınız çook.

Görümceniz fenaa, yılaan, kaynananız derseniz fena fillah fettaan. Çok üzüldüm halinize. Bence eşinize şikayet edin "Bana böyle böyle ne olursa olsun her türlü kabulümüz dediler, bana yılan dediler, yılanın yavrusu da olsa torundur yeğendir atamayız satamayız dediler ühüğ" deyin, sonra da görümceye telefon edin "Ne istediniz mutlu evliliiimden ha?!" diye çıkışın, ardından facebookta laf sokmalı paylaşım yapın.
Sus ciddiye alacak simdi:KK70:

Yukarıda ki konumu biliyorsunuz hassas dönemden geçtiğim için bugun kv görümce fln benm ısrarımla söyledik eşimle daha iyi oldu dedim yalan söyler gibi. İşte üzülme demeler vs gayet iyi bir konusma geçti bende zaten moral bozukluğu var görümce ile konuşurken söyle bi konu geçti işte bebek tutunamadı vs görümcem bebek sağlıklıksız olduğu için tutunamadı fln dedi aynen öyle dedim her türlü tutunsaydı kabulümdü dedim tabi dedi her türlü kabulumuz dedi ne olursa olsun dedi bu cümle garibime gitti açıkçası yada hassas olduğum için herhlde sen kabul etsen ne etmesen ne olacak dedim içimden sonra tabi o an aklıma gelmedi bu . Sen kabul etmesen sanki durum değişecek yada bende alınganlık yapıyorum bir şey demedim ama şimdi düşününce garibime gitti tekrar aramadım ters bir şey söylemek istemedim ama keşke bi cvp verseydim dedim .. Siz olsanız ne yapardınız

neyse ya ben bişey demek istemiyorum, sussam gönul razı değil, söylesem ban yerim.

kaybettiğiniz bebeğinizi neden sormadılar diye telefonda alınmanız bitti de kadının "her turlu kabulumuzdu" demesi mi zorunuza gitti bu defa da..
valla bazı hanımlarımıza eşleri fazla yuz veriyor heralde, benim eşim benim ailemin söylediği her şeye alınsa "ee saçmaladın artık" derim yani. eşleriniz sizi fazla ciddiye alıyor diye bu problemler sanırım.

Çocuk gibisiniz valla. Onu niye dedi bunu boyle dedi. Ne deseler suç

Gerçekten artık kafana takacak başka konu bul. Tamam hassas dönemdesin hepimiz anlıyoruz ailende anlıyordur ama biraz abartmıyormusun ?

Beyan başka ama eee kabul etmese ne olacak ki anlamadım o kabul etti diye mi oluyor. Onun bizi kabul edip etmemesi sorun değil benim eşim kabul ettikten sonra o kim ki
Orada sahiplenici bir kelime kullanmış kadın.Siz kabul etseniz de etmeseniz de çocuğunuzun yakınlarından biri olarak , sizi de kendisini de kastedederek kabulumuz demis.Siz konuyu çok yanlış anlamissiniz bence .Boş yere kendinizi doldurmuş ,sinir yapmissiniz .

Eşimin tarafı hep sizin gibi alınganlıkta çığır açan insanlar. Yapmayın lütfen çok yorucu çekilecek gibi değil. Ben önceleri severdim şimdi görüşmek dahi istemiyorum onlarla. Bu şekilde herkes uzaklaşır sizden. Nasıl bulup çıkarıp alınıyorsunuz anlamıyorum cidden. Kırk yıl düşünsem alınacak şey çıkaramam yazdıklarınızdan.

Back