Daha önce konu açmıştım eş ailesi

Aman Allahım bu kadar da herşeyden anlam çıkarılmaz ki. Kadın sussa cevap vermese bu sefer de bak bak çocuğun bir kusuru olsa istemeyecekti halası diyecektiniz. Sizin çevrenizde biri olsam sizinle aynı ortamda bulunmak istemem , bulunmak zorunda olsam da tek çift laf etmem. Ömür torpusu gibisiniz

Eşinizin ailesi belli ki iyi insanlar ama siz değilsiniz. Hassas dönemim bahanesine saklanıp arayı bozma derdindesiniz. Yarın bir gün hamile kalınca da hormonları bahane edeceksiniz. Siz eşinizi kendi tarafınıza çekip ailesine duvar kovuğu muamelesi yapmak istiyorsunuz ama umarım eşiniz bu oyuna gelmez. Çünkü ortada taraf yok. Onlar ailesi. Onlardan kopamaz. Bunu kabul edin ufak şeyleri mesele yapmayın. Hayatımda bundan daha saçma bahane görmemişimdir. Kabulumuz demiş de o kim oluyormuş, geçen gün de sormadı diye sorun yapmıştınız. Ne yapsa kabahat yani... 😏

Sizin yeğenleriniz var mı yok mu bilmiyorum da. Benim yeğenlerim çocuğum gibi kıymetliler. Ve bir çok insan içinde böyledir diye düşünüyorum. Görümceniz gayette insani birşey söylemiş. Neden altında birşey arıyorsunuz. Şu an size çok kızdım.

Yukarıda ki konumu biliyorsunuz hassas dönemden geçtiğim için bugun kv görümce fln benm ısrarımla söyledik eşimle daha iyi oldu dedim yalan söyler gibi. İşte üzülme demeler vs gayet iyi bir konusma geçti bende zaten moral bozukluğu var görümce ile konuşurken söyle bi konu geçti işte bebek tutunamadı vs görümcem bebek sağlıklıksız olduğu için tutunamadı fln dedi aynen öyle dedim her türlü tutunsaydı kabulümdü dedim tabi dedi her türlü kabulumuz dedi ne olursa olsun dedi bu cümle garibime gitti açıkçası yada hassas olduğum için herhlde sen kabul etsen ne etmesen ne olacak dedim içimden sonra tabi o an aklıma gelmedi bu . Sen kabul etmesen sanki durum değişecek yada bende alınganlık yapıyorum bir şey demedim ama şimdi düşününce garibime gitti tekrar aramadım ters bir şey söylemek istemedim ama keşke bi cvp verseydim dedim .. Siz olsanız ne yapardınız
Ruh halinizden kaynaklı sanırım abartıyorsunuz. Ortada hiç olumsuz bir şey yok. Görümceniz de kötü herhangi bir şey söylememiş. Biraz sakin olun 🥰

en yakın zamanda sağlıkla tekrar hamile kalırsınız inşallah 🙏🥰

Bir düşük yaşadım sonra Allah nasip etti hamile kalıp doğum yaptım. Ama bu kadar nazlanmadım ya hemde neler yaşadım neler.
Allah kv kp görümce ve eşine sabır versin.

Beyan başka ama eee kabul etmese ne olacak ki anlamadım o kabul etti diye mi oluyor. Onun bizi kabul edip etmemesi sorun değil benim eşim kabul ettikten sonra o kim ki
Eee bebeğiniz olduğunda inşallah halası yüzüne bakmaz, öyle sevmez belki de bir hediye almazsa neler söylersiniz neler siz bu öküz altında buzağı arama konusunda ustaliginiz ile. Diğer konunuzda da zaten nasip sormazlar bebek nasıl diye telde konuşurken demissiniz. O kim ki sorsun bebek nasıl diye ne haddi? O zaman niye bozulmuştunuz?

Eee bebeğiniz olduğunda inşallah halası yüzüne bakmaz, öyle sevmez belki de bir hediye almazsa neler söylersiniz neler siz bu öküz altında buzağı arama konusunda ustaliginiz ile. Diğer konunuzda da zaten nasip sormazlar bebek nasıl diye telde konuşurken demissiniz. O kim ki sorsun bebek nasıl diye ne haddi? O zaman niye bozulmuştunuz?
Inşallah derken halası inşallah yüzüne bakmaz demişim gibi olmuş. Öyle demek istemedim inşallah bebeğiniz olduğunda demek istedim o kısımda.

Yukarıda ki konumu biliyorsunuz hassas dönemden geçtiğim için bugun kv görümce fln benm ısrarımla söyledik eşimle daha iyi oldu dedim yalan söyler gibi. İşte üzülme demeler vs gayet iyi bir konusma geçti bende zaten moral bozukluğu var görümce ile konuşurken söyle bi konu geçti işte bebek tutunamadı vs görümcem bebek sağlıklıksız olduğu için tutunamadı fln dedi aynen öyle dedim her türlü tutunsaydı kabulümdü dedim tabi dedi her türlü kabulumuz dedi ne olursa olsun dedi bu cümle garibime gitti açıkçası yada hassas olduğum için herhlde sen kabul etsen ne etmesen ne olacak dedim içimden sonra tabi o an aklıma gelmedi bu . Sen kabul etmesen sanki durum değişecek yada bende alınganlık yapıyorum bir şey demedim ama şimdi düşününce garibime gitti tekrar aramadım ters bir şey söylemek istemedim ama keşke bi cvp verseydim dedim .. Siz olsanız ne yapardınız
ultra alınganlık levelı bu

Bence öküz altında buzağı arıyorsunuz.

Sizinle hayat geçmez .Dönün kendinize bir bakın derim.Tum jinekologlar aynı şeyi soyler zaten.. sağlıksızdi tutunamadı derler. İnsanlari rahat birakin.Daha ne diyecekler size .

Kaybınız için üzüldüm ama İnsanların size bir şey dediği yaptığı yok lütfen abartmayın .

sağlıksız demek ki ondan tutunamamış demiş, siz de her türlü tutunsaydı kabulümdü demişsiniz. zaten sağlıksız dediği de bebek gelişmediği için, muhtemelen gebeliğin de ilk haftaları. hastaydı zaten dememiş görümceniz siz öyle anlayıp her türlü tutunsaydı diyorsunuz o da sizi desteklemek için tabi canım her türlü kabulümüzdü demiş. buradaki çoğul eki bebeğin halası olacağından kaynaklı. ay nasıl anlatırım size bilmiyorum. boşverin en iyisi

Hassas bir dönemden geçtiğiniz için alınmışsınız. Ama alınmanızın normal olmadığını bilin. öyle hissetmişsiniz ama insanlar kötü niyetli bir şey söylememiş. Bunu bilin ki ailenizle aranızı bozmayın.

Back