Daha önce konu açmıştım eş ailesi

Ay sana tahammül edemiyorum

Sus ciddiye alacak simdi

neyse ya ben bişey demek istemiyorum, sussam gönul razı değil, söylesem ban yerim.

kaybettiğiniz bebeğinizi neden sormadılar diye telefonda alınmanız bitti de kadının "her turlu kabulumuzdu" demesi mi zorunuza gitti bu defa da..
valla bazı hanımlarımıza eşleri fazla yuz veriyor heralde, benim eşim benim ailemin söylediği her şeye alınsa "ee saçmaladın artık" derim yani. eşleriniz sizi fazla ciddiye alıyor diye bu problemler sanırım.

Çocuk gibisiniz valla. Onu niye dedi bunu boyle dedi. Ne deseler suç

Gerçekten artık kafana takacak başka konu bul. Tamam hassas dönemdesin hepimiz anlıyoruz ailende anlıyordur ama biraz abartmıyormusun ?

Beyan başka ama eee kabul etmese ne olacak ki anlamadım o kabul etti diye mi oluyor. Onun bizi kabul edip etmemesi sorun değil benim eşim kabul ettikten sonra o kim ki
Orada sahiplenici bir kelime kullanmış kadın.Siz kabul etseniz de etmeseniz de çocuğunuzun yakınlarından biri olarak , sizi de kendisini de kastedederek kabulumuz demis.Siz konuyu çok yanlış anlamissiniz bence .Boş yere kendinizi doldurmuş ,sinir yapmissiniz .

Eşimin tarafı hep sizin gibi alınganlıkta çığır açan insanlar. Yapmayın lütfen çok yorucu çekilecek gibi değil. Ben önceleri severdim şimdi görüşmek dahi istemiyorum onlarla. Bu şekilde herkes uzaklaşır sizden. Nasıl bulup çıkarıp alınıyorsunuz anlamıyorum cidden. Kırk yıl düşünsem alınacak şey çıkaramam yazdıklarınızdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…