• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha önce evlenmis ayrılmış bir erkekle evlenir misiniz ?

Neden ayrildi...acaba eski karisi mi boşadi bunu manyagi var sapigi var git once arastir hic bir aile kizinin kotulugunu istemez...adamin gecmisini iyi arastr.

Öyle biriyle evliyim mutluyum bi sıkıntı yok ama şimdiki aklım olsa kendi yasitim ilklerini benimle beraber yaşayan biriyle evlenirim mutluda olsan bişeyler yetmiyor çünkü aynı şeyleri yasamaniz imkansiz bir adım önde oluyor size nekadar ayak uydurmaya calissada siz farkında oluyorsunuz cabaladiginin ve inandırıcı gelmiyo tavsiye etmem

Belki eski karısında problem vardı.benim çalıştığım yerde kadın eşi işteyken hep aldatıyomuş adam en sonunda basmış bunları ve kadın kocasına nafaka veriyo.adamın bu olayda hiç bir suçu günahı yok bencede adamın boşanma nedenlerine önce bakıp öyle karar vermek mantıklı.

Boşanma sebebi önemli değil ama boşanan bir erkek zaten yaşadığını yaşamış oluyor. Yani yorgun oluyor. Eğer siz de hiç evlenmediyseniz boşanmış bir erkek sizin romantizm beklentinizi karsilayamayabilir. Aileniz de istemiyorsa hiç düsünmeyin bence.

Belki eski karısında problem vardı.benim çalıştığım yerde kadın eşi işteyken hep aldatıyomuş adam en sonunda basmış bunları ve kadın kocasına nafaka veriyo.adamın bu olayda hiç bir suçu günahı yok bencede adamın boşanma nedenlerine önce bakıp öyle karar vermek mantıklı.
Böyle aldatılan bir adam yüzde doksan dokuz evlendiği kadına da beni aldatacak gözüyle bakıp hayatını cehenneme çevirecektir. Erkekler kolay kolay aldatilmayi kaldıramıyor.

Adam evlenmiş bir kızı bile olmuş.aynı yerde çalıştığımız için kızın aklı daha ilk eşindeymiş takip ediyomuş hala adamın hayatını pişmanmış kız.evlilik işi şans ya bence.

nıcın bosandıgını arastırın emın olun
benım abım evlendı bosandı
sahsen bır kadın kolay kolay evını yurdunu dagıtmak ıstemez bazı seyler erkekler ıcın daha kolay yapıları meselesı
ıstısnalar dısında tabıkı
mesela aldatılmıs buyuzden ayrılmıstır tamam buna benzer sebeplerse sorun yok
ama bır erkek anlasamadık dıyorsa altında kesın erkegın kendı sorumsuzlukları yatıyor
ornegın benım abım tamamen sorumsuzlugu yuzunden bosandı bıze geldı anlasamıyoruz dedı
ama ben karsı tarafı dınledıgımde yuzde yuz karsı tarafa hak verdım mevzu anlasmazdıktan cok daha fazlaydı hıc abımın yansıttıgı gıbı degıldı
oyuzden ıyı arastırın

Kizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan evlenmis ayrılmış olsa ve sirf bu yuzden aileniz istemese yinede onunla evlenir miydinız fikirlerinizi merak ediyorum:KK64:
Çocuğu varsa evlenmezdim. Birde ne kadar güveniyor olsam bile boşanmış olması beni bir düşündürür. Çünkü çevremde anlaşamadık diye boşanan erkeklerin çoğunda kadın haklıydı. Ailesine aşırı bağımlıydı veya sorumsuzdu vs sebepler yatıyordu anlaşamadık kelimesinin altında. Siz kaç yaşındasınız ?

Keşke evlenmiş bir kadının deneyimi, görmüş-geçirmişliği bir şekilde sana geçebilseydi. Çok güveniyorum demezdin o zaman. Deli aşk, sevgi, tutku ya da cinsel çekim ne dersen adına bu geçince hayattan ve eşten yana kendi beklentilerini asıl ihtiyacın olan şeyleri ve karşındakinde bunların olup olmadığını daha net görebilirdin. Şu an ki duygu seli içinde hangi noktadasın doğru açıdan bakabiliyor musun? emin olmak zor. Yoksa evlenip boşanmış biriyle evlenilir neden evlenilmesin. Ama risk!!! Büyük kumar!!! Çünkü büyü bozulunca yanında kalmak istemezsen artık çocuklu ve ailesinin yüzüne bakamayacak, muhtaç bir noktada olabilirsin. Ama tabi hayat senin. Doğru olanı seçebilirsin umarım. 🤞

Kendım de bosanmıs olursam olurdu. Ama ben bekarken bosanmıs bır erkegın herseyını sorgularım ama hatası vardır ama yoktur yıne de sorgularım. Neden ve ne sebeplerden bosandı. Ölüm harıcınde olan tum sebeplerı dıdıklerdım.

Kizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan evlenmis ayrılmış olsa ve sirf bu yuzden aileniz istemese yinede onunla evlenir miydinız fikirlerinizi merak ediyorum:KK64:

Sirf bu yüzden dediginiz sey aslinda cok ciddi bir konu.
Esinden niye ayrilmis, esimi ondan ayrilmis. Neden evliliklerine kurtaramamislar.
Bunlari karsinizdakinden nötr olarak ögrenemezsiniz.
Genelde karsisindakini suclayacak sekilde, kendi caba gösterdigini ama tek basina evliligi ürütemedigini veya esinin psikolojik sorunlari oldugunu söyler.
vs. vs.
bence cagimizdaki dul birini en iyi dul bir insan anlar.

Ailen ne diyorsa dogru diyordur.
Aile sözünden cikmama gerek.
En büyük felaketler insanlar ailelerine kulak vermedikleri icin oluyor.
Sonra pismanlik fayda etmiyor.

O yüzden sorunuza net bir sekilde, hayir evlenmezdim diyorum.

Aynen de oyle oldu. Simdi 4 senelik evliyim ikinci bebegime hamileyim ustelik ailem de benden cok seviyor su an esimi. Yaptigim en dogru seydi onla evlenmek. Bin omrum olsa binini de onla gecirmek isterim

Ben evlenip 3 ay sonra ayrılmış bir kadınım. Şuan hayatımda olan adam da hiç evlenmemiş. 3 ay olduğu için zaten beni de hiç evlenmemiş farz ediyor. Ayrılık sebebimi anlatmamı bile istemedi."Ben seni tanıdıkça anlarım zaten" dedi. Nitekim bana 2 kez teklif etti, ben kabul etmedim, daha uzuun zamana ihtiyacımız var. Ailesinin tutumunu bilmiyorum çünkü hiç görüşmekte tanışmakta istemedim, malum tecrübelerim var :-) Ben bekar halimle de hep söylerdim, eğer çocuğu yoksa ve evliliği çoook uzun bir süreç değilse, yanı yaşanmışlık yok gibiyse ve ailem de gördüğü bir rahatsızlık sonucu hayır demedikçe ben evlenirdim.

Aile gerçekten önemli. İlk evliliğime çok sıcak bakmadıkları halde evlenmiştim - ki eski eşimin de ilk evliliğiydi. Ama sonuç 3 ay. O yüzden , AİLE'nin fikri Önemli..

Malesef ben yaptım böyle bir hata eski eşiyle 3 ay evli kalmış ve kadının ailesinin yüzünden ayrıldığını söylemişti bana güven verdi ve evlendik sonra anladım ki meğer çok iyi rol yapan öfke kontrolü olmayan çok yalan söyleyen sürekli aldatan bir adammış 5 yıllık evliliğinden kazandığım tek şey kızım eğer sen daha önce evlenmediysen bu adamla evlenme senden önceki ile herşeyi yaşayıp yediği kazıkların hırsını senden alacak ona gösterdiği romantizm olmayacak ona harcadığı parayı sana harcarken eli titricek onunla yasadiklarini düşünüp bu sefer bunu yapmicam diye geçirecek kafasından yani kısaca erkeğin psikolojisi bir kere bozuldum mu sen ne yaparsan yap dikiş tutmayacak akıllı ol evlenmek çok kolay en zoru boşanmak

Ben ailemin istemediği biriyle asla evlenmezdim, size bir tavsiye kimseye sonuna kadar güvenme annen baban düşmanın değil malesef hep haklı çıkıyorlar. Hafiyelik yap neden boşanmış kadın mı bunu boşamış dayak mı var vs, neler okuyoruz burda hala sonuna kadar güvenmek diyorsunuz

Önemli olan boşanmış olması değil, neden boşandığı. Gidin boşanma dosyasına bakın. Benim kadın-erkek bu durumda olanlara ilk tavsiyem bu. Dosyaya bakın.
Dosyayı her bakmak isteyene gösteriyorlar mı ki? Sırf meraktan soruyorum yani yanlış anlamayın. Nasıl bakabilir konu sahibi dosyaya?

Bir kadın kolay kolay ayrılmıyor... Hemen her şeyi deniyor evliliğini kurtarmak için. Dolayısı ile tum bunları deneyipte yine de olmadı deyip çekip gitmiş bir kadının geride bıraktığı adamla yetinmeyin lütfen. Bir de erkekler ilk eşlerini gözden çıkarınca ikinciyi üçüncüyü çoookkk kolay gözden çıkarabiliyorlar

Bir kadın kolay kolay ayrılmıyor... Hemen her şeyi deniyor evliliğini kurtarmak için. Dolayısı ile tum bunları deneyipte yine de olmadı deyip çekip gitmiş bir kadının geride bıraktığı adamla yetinmeyin lütfen. Bir de erkekler ilk eşlerini gözden çıkarınca ikinciyi üçüncüyü çoookkk kolay gözden çıkarabiliyorlar
Ben belki yapardım ama pakeezah pakeezah a sanırım katılıyorum çok güzel bir izah olmuş bu... Hiç böyle düşünmemiştim.. Denenmişin denemesi olmaz. Ben her ne kadar boşanmış bir kadın da olsam bunu açık yüreklilikle söyleyebilirim. Ben bile kadın halimle ikinciyi birinciye kıyasla daha rahat boşayabilirim.. Heleki erkek..

Back
X