Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben evlenmezdim..NETKizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan evlenmis ayrılmış olsa ve sirf bu yuzden aileniz istemese yinede onunla evlenir miydinız fikirlerinizi merak ediyorum![]()
Böyle aldatılan bir adam yüzde doksan dokuz evlendiği kadına da beni aldatacak gözüyle bakıp hayatını cehenneme çevirecektir. Erkekler kolay kolay aldatilmayi kaldıramıyor.Belki eski karısında problem vardı.benim çalıştığım yerde kadın eşi işteyken hep aldatıyomuş adam en sonunda basmış bunları ve kadın kocasına nafaka veriyo.adamın bu olayda hiç bir suçu günahı yok bencede adamın boşanma nedenlerine önce bakıp öyle karar vermek mantıklı.
Çocuğu varsa evlenmezdim. Birde ne kadar güveniyor olsam bile boşanmış olması beni bir düşündürür. Çünkü çevremde anlaşamadık diye boşanan erkeklerin çoğunda kadın haklıydı. Ailesine aşırı bağımlıydı veya sorumsuzdu vs sebepler yatıyordu anlaşamadık kelimesinin altında. Siz kaç yaşındasınız ?Kizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan evlenmis ayrılmış olsa ve sirf bu yuzden aileniz istemese yinede onunla evlenir miydinız fikirlerinizi merak ediyorum![]()
Kizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan evlenmis ayrılmış olsa ve sirf bu yuzden aileniz istemese yinede onunla evlenir miydinız fikirlerinizi merak ediyorum![]()
Dosyayı her bakmak isteyene gösteriyorlar mı ki? Sırf meraktan soruyorum yani yanlış anlamayın. Nasıl bakabilir konu sahibi dosyaya?Önemli olan boşanmış olması değil, neden boşandığı. Gidin boşanma dosyasına bakın. Benim kadın-erkek bu durumda olanlara ilk tavsiyem bu. Dosyaya bakın.
Kizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan evlenmis ayrılmış olsa ve sirf bu yuzden aileniz istemese yinede onunla evlenir miydinız fikirlerinizi merak ediyorum![]()
Ben belki yapardım amaBir kadın kolay kolay ayrılmıyor... Hemen her şeyi deniyor evliliğini kurtarmak için. Dolayısı ile tum bunları deneyipte yine de olmadı deyip çekip gitmiş bir kadının geride bıraktığı adamla yetinmeyin lütfen. Bir de erkekler ilk eşlerini gözden çıkarınca ikinciyi üçüncüyü çoookkk kolay gözden çıkarabiliyorlar