- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
Zaten iyi olsaydı ilk kadın boşamazdı toplumumuzda bir bayan kolay kolay yuvasını bozmaz erkek kurulmadığı surece
Hukum verdiniz hemen ama biraz da mantik kirintisi ariyor bu gozler hani.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten iyi olsaydı ilk kadın boşamazdı toplumumuzda bir bayan kolay kolay yuvasını bozmaz erkek kurulmadığı surece
Bu cümleyi bir erkek bayan için kullansaydı,Zaten iyi olsaydı ilk kadın boşamazdı toplumumuzda bir bayan kolay kolay yuvasını bozmaz erkek kurulmadığı surece
+1Sonuna kadar guvenmek mi?![]()
Yaşı 35 üzeri ise evet. Altı ise hayır.Kizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan evlenmis ayrılmış olsa ve sirf bu yuzden aileniz istemese yinede onunla evlenir miydinız fikirlerinizi merak ediyorum![]()
Önemli olan boşanmış olması değil, neden boşandığı. Gidin boşanma dosyasına bakın. Benim kadın-erkek bu durumda olanlara ilk tavsiyem bu. Dosyaya bakın.
Ailemi ikna edersem evlenirdim. Başka şeyler uygunsa evlenmiş boşanmış olması cok önemli değil bence.
Bu siteyi de anlamıyorum. Boşanmış bir kadın konu açsa, herkes topluma saydiriyor. Toplumun evlenmiş boşanmış kadın algisiyla ilgili. Ama konu boşanmış erkek olunca aynısını kendileri yapıyor. Defalarca gordum. Hmm neden boşanmış acaba, hiçbir kadın boşanmak istemez, kim bilir ne yaptı vs.
Evlenmezdim sanirimKizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan evlenmis ayrılmış olsa ve sirf bu yuzden aileniz istemese yinede onunla evlenir miydinız fikirlerinizi merak ediyorum![]()
Acikcasi hicbir kadin kolay kolay esini bosamiyor ne kadar kotu olsa da, bu sebeple evlenmezdim.
Bazen aileyi dinlemek lazim, ilk esiyle neden ayrilmislar, cocuk var mi? Yas farki vs. cok degisken bilmek lazim.
Gerci ben yine de evlenmezdim.
Bi bayan kolay kolay helede cocuk varsa esini bosamaz.hic evlenmemis isen hic evlenmemis birini tercih et derimKizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan evlenmis ayrılmış olsa ve sirf bu yuzden aileniz istemese yinede onunla evlenir miydinız fikirlerinizi merak ediyorum![]()
Önemli olan boşanmış olması değil, neden boşandığı. Gidin boşanma dosyasına bakın. Benim kadın-erkek bu durumda olanlara ilk tavsiyem bu. Dosyaya bakın.
Harika bir bakış açısı !! Çok doğru çok...İyi de toplumumuzun gerçeği bu ataerkillik ve sonucunda gelen dul kadın kavramı.
Burda boşanıyorum, yeni işyerimden durumu nasıl gizlerim, rahatsız edilmek istemiyorum diyen kadına kim "aaaa çok gerikafalısın böyle şeyler 1950lerde kaldı" yazabildi?? Flört etmek isteyen boşanmış kadınlara medeni durumunu hemen söyleme adamın niyeti belli olsun yazanlar var ya tek laf edemem haklılar.
Şimdi burda aşağılanan, değer görmeyen kadınlar evli olmasalar bile "çok emek verdim ... yıllık ilişki" yazmıyorlar mı? Bu kafada biri şiddet görse bile boşanır mı? Boşanmaz. Buraya açılan konuların %90ında adam ilgisiz, sevgisiz belli ama kadın ya çocuk için katlanıyor ya da adam kendisini sevsin diye kendini paralıyor. Afedersiniz ama toplumumuz kadınları gayet yapışkan. Beni istemeyeni ben hiç istemem diyen kadın çok çok az gördüm. Kaldı ki çocuk varsa kadın çok mücadele ediyor.
Toplumumuzu gerçekleri bunlar. İsveç'te Norveç'te yaşamıyoruz. Aksini iddia eden varsa alıntılasın lütfen.