canım the body shop magazalarından bulabılırsın
ayrıca orada tester urunlerı deneme sansın var boylece daha ıyı fıkır edınmıs olursun hatta orada farklı aromalarda vucut kremlerı var onlarıda denemıs olursun
sevgiler...
bende clean and clear siyah nokta temizliyici peeligini kullanıyoru cokta memnunum
cilt tipin karma ya da yağlıysa ''Acnecinamide Scrub'' öneririm cnm :) günlük yüz temizliğine yardımcı olur ayrıca siyah noktalarını temizler yani ayrıca bir yüz temizleme ürününe ihtiyacın kalmazmakyajını sil sonra bunla yıka ve sivilce oluşumunu engeller.Bi de aynı markanın tek kullanımlık cilt mendilleri var peeling etkisi yapıyo siyah noktayı ve sivilceyi engelliyor ek olarak. Ben sorunlu bi cilde sahiptm 2 aydır kullanıyorum.. Scruba ek olarak sivilce oluşumunu engelleyen kremlerini cildim ışıl ışıl oldu çok güzel oldu fondöten artık kaymak gibi duruyor :)cildim çok yağlıydı yağ falan yok artık :) ayrıca cildin sorunlu ve sivilceliyse siyah noktaların varsa ve cilt yüzeyin temiz değilse peeling yaptığında o sivilceler siyah noktalar yayılır
Merhaba..Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım..
Bu sebeple konu Cilt Bakım Ürünleri başlığına taşınmıştır.
Kullandıgım sac bakım urunlerını daha once yazmıstım ama fotograflarını eklememıstım sımdı fotograflarını eklıyorum
sevgiler ...
slm arkadaşlar ben dün yazmıştım ama cevap veren olmamış malesefff
Merhaba arkadaşlar.Ben cildim için dermokozmetik bi ürün arıyorum.Daha doğrusu yüz temizleme jeli, peeling, ve güzel bir nemlendirici.Aynı marka olması şart değil.Cildim hassas ve t bölgesi yağlı.Bu yüzden kullandığım hiç bir üründen memnun kalmadım.Bana ne önerirsiniz??????
ne demek canım ama düzenli kullan etkisini görceksin mutlaka o ışıltıyı farketceksin:) eczanelere sorabilirsin cnm tavsiye ettikleri bi ürün umarım faydasını görürsün :)canm çok tşk ederim verdiğin bilgiler için öncelikle peeling kullanmcam bunu anladım :))
bve verdiğin temizleyici ismini araştrıp alacağım çok sağol
merhaba , ben bu urunu kullanmadım ama ınternetten arastırdıgım kadarıyla okudugum bılgılerı sızlerle paylasıyorum ;
Acnecinamide Scrub (Peeling)
Acnecinamide Scrub içerdiği salisilik asit ve mikro boncuklar ile
• Tüm akne tiplerinde etkilidir.
• Aşırı yağ yapımını azaltır.
• Gözenekleri derinlemesine temizler ve siyah noktaları uzaklaştırır.
• Aktif akne lezyonlarının sayısını ve görüntüsünü azaltır.
• Kızarıklık ve pürüzleri giderir.
• Cildin yağını uzaklaştırarak parlamayı önler
• Karma ve yağlı ciltler için sık kullanıma uygundur.
• Cildi yeniler ve tazeler
ben de biotherm kullanıyorum ve cok memnunum
:) evet cnm söylediğim ürün bayağı iyi bir ürün biothermden fayda gören arkadaşlarım var fayda görmene sevindim
ayrıca makyaj temizleyici olarak bebak acıbadem sütünü kullanuyorum,göz ve yüz için.memnunum