Cilt Bakımı Ürünleri Daha önce denediğimiz, tavsiye ettiğimiz ya da etmediğimiz ürünleri paylaşalım ...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Güzel bir peeling arıyorum daha doğrusu şöyle diyeyim benim cildim kuru hatta baya fazlaca kuru peelingi sadece siyah noktalar için burun üzeri ve kenarlarına uyguluyorum.
Uzun zamandır Avon'un şeker özlü peelingini kullanıyordum ama satıştan kalktı ve katalogta peeling falan yok.
Benimde peelingim bitmek üzere internette şöyle bi peelinglere bakındım ama hangisi alayım diye kararsız kaldım.
Arkadaşlar cildi normal veya kuru olup kullandığı peelingten memnun kalmış olan varsa önerebileceğiniz markalar nelerdir.

Son düzenleme:

Kokulu ürünler konusunda kesinlikle body shop ı öneriyorum ben de. Hele vanilyalı ürünleri bir harika kokuyo. Eğer kokusundan da hoşlanarak almak istediğiniz bir ürün varsa mutlaka body shop tan alın derim

bende clean and clear siyah nokta temizliyici peeligini kullanıyoru cokta memnunum

Ben de clean and clear ın ürünlerini kullanmıştım bi ara. Ben pek memnun kalmamıştım. Hiç bi değişim yoktu sanki. Siyah noktalardan açılmışken laf bi bilgi paylaşim bilmiyorum ne kadar doğru ama ben de en kısa zamanda denicem bunu. Forumda bi arkadaş önerdi burundaki siyah noktalar için burnuna sir ağda yapıyomuş Bembeyaz oluyo pamuk gibi diyo ben mutlaka denicem

canm çok tşk ederim verdiğin bilgiler için öncelikle peeling kullanmcam bunu anladım :))
bve verdiğin temizleyici ismini araştrıp alacağım çok sağol

Merhaba..Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım..

Bu sebeple konu Cilt Bakım Ürünleri başlığına taşınmıştır.

merhaba . konuyu acarken ( eger ılk sayfada yazdıgımız yorumları okuduysanız ) kullandıgımız ve memnun kaldıgımız her turlu urunu paylasabıırz acıklamasıyla actıgım ıcın burayı uygun gormustum ... sımdı ben ılerleyen gunlerde cılt urunlerınden bır sey degılde baska bır urunu paylasırsam ne olacak ?
sevgiler ....

Kullandıgım sac bakım urunlerını daha once yazmıstım ama fotograflarını eklememıstım sımdı fotograflarını eklıyorum
sevgiler ...

Eklentiler

• $en_ucuz_Loreal_Sac_Bakimi_Loreal_Studio_Sac_Spreyi_Fix&Shine_Ultra_Guclu_Sabitleme_200_ML__ELKOZ.jpg
    12 KB · Görüntüleme: 65
  • $Resim_1281354233[1].jpg
    17 KB · Görüntüleme: 75
  • $g%C3%B6rsel%20i%C3%A7(2)[1].jpg
    90 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba arkadaşlar.Ben cildim için dermokozmetik bi ürün arıyorum.Daha doğrusu yüz temizleme jeli, peeling, ve güzel bir nemlendirici.Aynı marka olması şart değil.Cildim hassas ve t bölgesi yağlı.Bu yüzden kullandığım hiç bir üründen memnun kalmadım.Bana ne önerirsiniz??????

arkadaşlar hepiniz farklı bir şeyden bahsetmişsiniz ama ben genel olarak memnun kaldığım ürünleri yazayım bari dedim umarım işinizi görür:)

yüz temizleme benim için kesinlikle cliniquetir. cliniquein 3lü seti vardır sıvı sabunu (yüz temizleyici), toniği ve kremi set halinde de satılılr en bilindik ürünüdür. bana hep çok ii gelmiştir ben tavsiye ederim. peeling için derseniz yine clinique derim. dermokozmetik ürün derseniz de avene in nemlendiricisi çok ii gelmiştir. hiç bir yağlı hissi bırakmıyor. bir de avenein diacnéal die bi ürürnü var o da siviilce lekeleri için yeni başladım şimdilik bi iyileşme seziyorum ama göreceğiz bakalım. body lotion isterseniz de arkadaş bahsetmiş body shopun vanilyalısına hastayım buram buram kokuyo. hele daha geçtiğimiz hafta sonu aldım yenisini kampanyadaydı body mistini de bedavaya getirdim buram buram vanilya kokuyorum
göz makyajı temizleyicisine gelince çoook ürün kullandım ama hala "budur" dediğim pek bişi çıkartamadım. araştırmalara devam ediyorum başka sorularınız olursa da cevaplarım şimdilik aklıma gelenler bunlar

bu arada cildim biraz yağlı... t ve çene bölgesi özellikle... yanaklarım normal

Slm arkadaşlar ben dün yazmıştım ama cevap veren olmamış malesefff

biotherm kullanıyorum cok memnnunum ...

canm çok tşk ederim verdiğin bilgiler için öncelikle peeling kullanmcam bunu anladım :))
bve verdiğin temizleyici ismini araştrıp alacağım çok sağol
ne demek canım ama düzenli kullan etkisini görceksin mutlaka o ışıltıyı farketceksin:) eczanelere sorabilirsin cnm tavsiye ettikleri bi ürün umarım faydasını görürsün :)

:) evet cnm söylediğim ürün bayağı iyi bir ürün biothermden fayda gören arkadaşlarım var fayda görmene sevindim

Son düzenleme:
memnun kalmadığım ürünler öncelikle olay'in göz makyaj temizleyicisi gözlerimi acaip göz yakıyodu ve çok sık göz makyajı yapmama rağmen göz çevrem kırıştı;avonun makyaj ürünleri gayet iyiyse de cilt bakım ürünleri beklentimi karşılamadı;sebamed bence iyi bi marka,toniğinden memnun kaldım,şimdi nemlendirici jelini kullanıyorum ondan da memnunum,göz kremim body shop ondan da memnun kaldım,sonracığıma vücut için arkonun meyveli serisini kullanıyorum,hem fiyatı uygun hem de çok etkili;gözenekler için de dermokil maske.şimdilik aklıma gelenler bunlar

ayrıca makyaj temizleyici olarak bebak acıbadem sütünü kullanuyorum,göz ve yüz için.memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…