Cilt Bakımı Ürünleri Daha önce denediğimiz, tavsiye ettiğimiz ya da etmediğimiz ürünleri paylaşalım ...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Merhaba kızlar;
Ben de düşündüm ve kısa bir liste yaptım sadece en beğendiklerim ve hiç beğenmediğim kozmetik ve cilt bakım ürünlerini paylaşmak istiyorum .
Nemlendiricilerden başlayalım. Malum altı ayda bir nemlendiricilerimi değiştirmemiz gerekiyormuş. Ben de bu sebeple bir çok nemlendirici denemiş oldum ve işte listem
1.Nivea Visage Aqua Sensation Canlandırıcı Krem: Hem ucuz bir kaçış noktası sağlıyor hem de gerçekten anında canlandırıcı ve ferahlatıcı etkisi var. Bazı arkadaşlarımdan olumsuz yorum almama rağmen denedim ve karma cildime çok iyi geldi.
$images.jpg
2.the body shop yosun matlaştırıcı gündüz kremi: Nivea ya kıyasla daha da etkili ve cilde serinlik veren bir krem. Bu serinin ayrıca toniği ve yüz temizleme jelini de kullandım onlar da harikaydı. Fakat bir öğrenci olarak her zaman bunlara para harcamak pek mümkün olmadığından şu an kullanmıyorum:))
$imagesss.jpg
3. ve son olarak : borghese spf 15 koruyucu nemlendirici: Bu da kış için ayrı bir güzel geldi bana. strawbery de indirimdeydi aldom denedim bir aydır kullanıyorum ve çok memnun kaldım. Kışın güneş kremi sürmeyi unutma problemini de ortadan kaldırdım böylece:)) Kesinlikle tavsiye edebilirim. yağlı ve karma ciltler için çok uygun zira yağsız bir nemlendirici
$İçerik.jpg

offf çok yoruldum şimdilik benden bu kadar:KK5:. Bir de şunu farkettim de nemlendiricide hiç hayalkırıklığı yaşamamışım öneremeyeceğim bir ürün yok :)) Fakat yukarıda seçtiklerim top 3 tü ... Umarım bir katkım olmuştur bu başlığa

Kullandıgım sac bakım urunlerını daha once yazmıstım ama fotograflarını eklememıstım sımdı fotograflarını eklıyorum
sevgiler ...:KK34:

bende aktardan almıştım bu şampuanı ve çok iyi geldi saçlarıma..defneli olandan bahsediyorum.

garnier göz roll-on kullandım ve hiç memnun kalmadım. yağ bezesi yaptı bende.

Son düzenleme:
beğenmediklerim;

zamanında clean clearın sözde 4 saatte sivilceyi geciren jelini almıştım sivilcemi gecirmek yerine dahada şişirip kızartmıştı hala satılıyor mu bilmiyorum ama:63:

hobby kakao özlü nemlendirici kremi çok kötü kokuyor ve de ağır zamanında almıştım ama 1 kere bile kokusuna katlanıp süremedim:KK25:

:KK20::KK20:palettenin doğal sersindeki açık sarıya boyadım en son saçlarımı ben 4 senedir saçlarımı boyuyorum ama ilk defa bi saç boyası saç diplerimi bu kadar yaktı 10 gün oldu kafamdaki yaralar yeni geçti:KK58:

beğendiklerim:KK66:

bir çok rimel denedim bana göre flormarın spider lash rimeli ve maybelinenin pembe ve de yeşil rimeli çok güzel

ellerim kurudugunda kullandığım hiç bir nemlendirici kalıcı yumusaklık yapmıyordu ama avonun el kremi gercekten mükemmel

Tekrar merhabalar;
En beğendiğim yüz temizleyicilerini paylaşmak istiyorum şimdi de. Öncelikle bir uyarı yapiym şimdi aklıma geldi dahaa önce avonun bir kaç tane yüz temizleyicisini kullanmıştım ve hiç memnun kalmadım kesinlikle tavsiye etmiyorum. Murad nar özlü temizleme köpüğü şuan favorim her cilt tipine de uygun ve sağladığı canlandırıcılık hemen farkediliyor

Rimel de inanın çok pahalı olması da bir işe yaramıyormuş önemli olan size uygun olan ve topaklanmayan bir rimel bulmak. Geçen sene artık iyi daha iyi bir rimel alayım diyerek altmış lira bayıldım ve Tekin Acar dan elizabeth arden in rimelini ayrıca göz kalemini aldım . Hem de satış yapan bayan çok tavsiye etmişti fakat tam bir hayalkırıklığı....Hiç mi hiç memnun kalmadım ve kesinlikle tavsiye edemeyeceğim ne göz kalemini ne de rimelini. Fakat farı çok kaliteliydi ve çok kalıcıydı.
Şu an innova nın rimelini kullanıyorum hacim verici olanını ve ondan da çok memnunum. Ayrıca içeriği ne kadar zararlıdır bilmiyorum ama çok uygun ve iyi bir rimel diyorsanız da maybeline derim 10 tl sanırım ve o da iyi kullanım olarak.

Benden bu kadar kızlar. Pek makyaj yapmadığım için diğer ürünler hakkında hiçbir fikrim yok. aMA son olarak şimdi kullandığım allık max factor mineral allık. Bu üründen memnunum ama bir kıyaslama yapamıyorum kullandığım ilk allık markası. Cildim de hiçbir etkiye neden olmadı bazıları sivilcelenmeye sebep olabiliyormuş.
:KK1: Yine çok konuşmuşum yav :KK66: Umarım bir faydası olur paylaştıklarımın:KK64:

bende aktardan almıştım bu şampuanı ve çok iyi geldi saçlarıma..defneli olandan bahsediyorum.

garnier göz roll-on kullandım ve hiç memnun kalmadım. yağ bezesi yaptı bende.

goz altı ıcın kesınlıkle estee onerıyorum ...
yanı goz cok hassas ve bence ıyı bır urun kullanmak gerekıyor
fıyatı bıraz pahalı ama sonucta ıcıme sıne sıne kullanıyorum ve cok memnunum :KK34:

Yillar icinde bircok urunu denedim ve cogunlukla vaad ettiklerini gercelestirmedikleri icin 5 yil once topunun yalnizca ruhuma iyi geldigine inandim ve kozmetiklerden uzaklastim. Bugun bu topigi okurken yalnizca iki urunden ne pahasina olursa olsun vazgecemedigimi fark ettim:)
1- Kerastase Bain Divalent - Yagli sac dipleri ve kuru uclar icin sampuan
2- Christian Dior - Capture R 60/80 Yeux

Cebimdeki son parami Kerastase'e vermisligim coktur:)

Capture aninda etki gostermesi ise benim encok hosuma giden ozelligi.

Bu iki urun pahali olmalarina ragmen bence bedellerini hak ediyorlar

dfngarlı şu anki şampuanım bende tavsiye ederim:)
ve makyaja geçersek harcadığım paranın haddi hesabı yoktur çoğu şeyi denedim rimelde maybelline hem ucuz hem de çok iyi pembe tombik olan reklamları da var hatta takma kirpik etkisi maybelline falsies diye gereçkten reklamının hakkını veren bir rimel.. Makyaj malzemelerinde avon ürünleri berbat özellikle fondötenler.. Colortrend ürünleri zaten çok dandik kusura bakmasınlar.. Avonun sadece rujlarını beğendim bi de aldığım bronzlaştırıcı top allık fena değildi ama o paraya dha iyi ürünler var :KK34:
fondötenim loreal true match harika bir fondöten bi ara beyu kullandım o da çok iyiydi :KK76::KK76:Cilt temizliğimi acnecinamide ürünleriyle sağlıyorum yağlanmayı engellediği için cildim parlamıyo şu an sadece cildime uygun nemlendirici arayışındayım:KK49: nivea demeyin tüylenmek istemiyorum çünkü jojoba yağı içeriyor çoğu nemlendiricisi:KK53:

Tekrar merhabalar;
En beğendiğim yüz temizleyicilerini paylaşmak istiyorum şimdi de. Öncelikle bir uyarı yapiym şimdi aklıma geldi dahaa önce avonun bir kaç tane yüz temizleyicisini kullanmıştım ve hiç memnun kalmadım kesinlikle tavsiye etmiyorum. Murad nar özlü temizleme köpüğü şuan favorim her cilt tipine de uygun ve sağladığı canlandırıcılık hemen farkediliyor

ürünü merak ettim ama avon ürünlerinin iğrençliğinden ben de muzdaripim sadece rujlarını beğenirim

merhaba kızlar. bende beğendiğim ve beğenmediğim ürünleri yazarak deneyimlerimi paylaşmak istedim.
öncelikle beğendiklerim:
1- cilt bakımı
la roche toleriane krem
nuxe hassas ciltler için peeling (exfoliant aromatique)
nuxe maske (güzellik maskesi de deniyormuş:KK70:) masque frais hydratant
nuxe gözaltı kremi (nirvanesque contour des yeux)
nuxe ilk kırşıklıklar için gündüz kremi ( creme nirvanesque)
nuxe aydınlatıcı gündüz kremi (brightening program) yeni başladım
bionike proxera( cildim çok kuru olduğundan vücuduma ve bacaklarıma sürüyorum ellerde de mükemmel sonuç)
2- makyaj
rimel(l'oreal telescopic carbon)
ruj ( l'oreal glam shine) 6 saat kalıcı süper..
ayrıca kış aylarında dudakların çok çatlayıp kuruyordu. onada blistex ile çözüm buldum. bütün ürünlerini kullandım hala kullanıyorum çok memnunum.
allık ( flormar'ın terracota ikili allığını kullanıyorum ayrıca purda olarak ta kullanılıyor)
göz kalemi flormarın kalemlerini kullanıyorum.
3- saç
organix cherry blossom ginseng şampuan ve saç kremi gerçekten mükemmel
4-el ve tırnaklar
sally hansen oje çok renk seçeneği yok ama çok iyi.. fırçası kalın ve kolay sürüş sağlıyor.(ben uzun zamandır flormar ojelerini kullanıyordum ama tırnak yüzeyinde çukurlar oluştu)
sally hansen tırnak kalınlaştırıcı (tırnağımdaki çukurları yok etti)
sally hansen oje çıkarıcı (tırnaklarınız benim gibi hassaslaştıysa kesinlikle normal aseton kullanmayın)babe el kremi
bunlar beğenerek kullandığım ve memnun kaldığım ürünler.

beğenmediklerim:

1- cilt bakımı
olay gündüz kremi kesinlikle berbat hiç memnun kalmadım
benim cildim çok kuru ve hassas olduğundan kozmetik cilt bakım ürünleri kullanamıyorum

deracine gündüz kremi serum ve göz altı kremi ihtiyacımı karşılamadı

avon'un hiç bir kreminden memnun kalmadım ama makyaj ürünleri fena değil.
2-makyaj
rimmel markasının pudra ve buronzlaştırıcı pudrasından hiç memnun kalmadım cildimi kuruttu.

şimdilik bu kadar kızlar, umarım bir faydam dokunur
aklıma gelen ürün olursa tekrar yazarım, sağlıklı günler....:KK8:

merhaba kızlar. bende beğendiğim ve beğenmediğim ürünleri yazarak deneyimlerimi paylaşmak istedim.
öncelikle beğendiklerim:
1- cilt bakımı
la roche toleriane krem
bionike proxera( cildim çok kuru olduğundan vücuduma ve bacaklarıma sürüyorum ellerde de mükemmel sonuç)
2- makyaj
ayrıca kış aylarında dudakların çok çatlayıp kuruyordu. onada blistex ile çözüm buldum. bütün ürünlerini kullandım hala kullanıyorum çok memnunum.
allık ( flormar'ın terracota ikili allığını kullanıyorum ayrıca purda olarak ta kullanılıyor)
3- saç
4-el ve tırnaklar
sally hansen oje çok renk seçeneği yok ama çok iyi.. fırçası kalın ve kolay sürüş sağlıyor.(ben uzun zamandır flormar ojelerini kullanıyordum ama tırnak yüzeyinde çukurlar oluştu)
sally hansen oje çıkarıcı (tırnaklarınız benim gibi hassaslaştıysa kesinlikle normal aseton kullanmayın)babe el kremi

beğenmediklerim:

1- cilt bakımı
benim cildim çok kuru ve hassas olduğundan kozmetik cilt bakım ürünleri kullanamıyorum

2-makyaj
rimmel markasının pudra ve buronzlaştırıcı pudrasından hiç memnun kalmadım cildimi kuruttu.

avon hakkındaki görüşlerine katılıyorum cnm :KK34:
ben de bu ara l'orealin telescopic rimelini çok duyuyorum onu denicem sanırım :KK54:

şu an kafamı kaşıdığım ve saçım oldukça kepeklendiği için ve bu başlığı gördüğüm için direkt yazmak istedim

-KERASTASE her türlü şampuanından nefret ediyorum artık :KK47: kuaförüm 2 kez kandırdı beni,o kadar para bayıldım, 2 farklı ürününü denedim, kafam şu an kepek içinde, her iki seferde de aynı şey oldu :KK47:

Yarın saçlarımı direkt Pantene ile yıkayacağım, harika bir şampuan..

şu an kafamı kaşıdığım ve saçım oldukça kepeklendiği için ve bu başlığı gördüğüm için direkt yazmak istedim

-KERASTASE her türlü şampuanından nefret ediyorum artık :KK47: kuaförüm 2 kez kandırdı beni,o kadar para bayıldım, 2 farklı ürününü denedim, kafam şu an kepek içinde, her iki seferde de aynı şey oldu :KK47:

Yarın saçlarımı direkt Pantene ile yıkayacağım, harika bir şampuan..
cnm kimyasal şampuan kullanma bence aktardan al hem uzamaya yardımcı olur sağlıklı olurlaR hem de yumuş yumuş olurlar:KK66::KK66::KK66:

öncelikle beğendiklerim:
1- cilt bakımı
la roche toleriane krem
2- makyaj
ayrıca kış aylarında dudakların çok çatlayıp kuruyordu. onada blistex ile çözüm buldum. bütün

ürünlerini kullandım hala kullanıyorum çok memnunum.

3- saç
4-el ve tırnaklar

beğenmediklerim:

1- cilt bakımı

2-makyaj

merhaba canım uzun uzun yazmıssın tesekkurler :KK34: sampuanım bıttıkten sonra onerdıgın sampuanı alıp deneyecegım
tekrar tesekkurler
sevgiler...:KK34:

olayın toniğinden çok memnun kaldım ucuz diye adidir ve memnun kalmam diye düşünmüştüm ama gayet memnunum

beğendiklerim Volume Express Lift Up Rimel-Siyah Maybelline,göz kalemi olarak avon kullanıyorum ,
el kremi olarak cireaseptine yada dalan(marketlerde satılan küçük 75kuruşluk olan:) ) kullanıyorum eğer elleriniz soğuktan çatlıyor ise bu kremleri öneririrm pamuk gibi yapıyor elleri

dcl wash off cleansing lotion bu ürünü düşünüyorum yüz temizliği için kullanıp da memnun olan var mı

X