Çok yararlı bir konu tebrikler..
Takip edeceğim...
topik çok güzel olmuş:)benimde bir sorum var:)saç bakım ürünlerini kullandınız mı hiç benim saçlarım kuru ve 2sene düzleştirdiğim için çok kırık kuaförlerden yana da bahtsız olduğum için 8aydırda gidip kırıklarını aldırmadım saçımı kurutma makinasıyla dahi kurutmuyorum evden çıkmadan 5saat önce yıkayıp havluyla kurutuyorum çok ilkelim şu anda:)kullanabileceğim ve gerçekten iyi yapan saç bakım ürünleri var mı?birde saç bakım ürünleri saçların yağlanmasını hızlandırıyor mu acaba?
tatlım merhaba , bugun gordum mesajını bıraz gec cevap verıyorum kusura bakma ...tatlım ben duzenlı olarak entele otu kullanıyorum ( saclarımı uzatmak ıcın ) hatta bununla ılgılı bır baslık acmıstım daha once hala sıtede mevcut .... sampuan olarak defne gar dıye bır sampuan kullanıyorum aktarlardan alıyorum zeytınyaglı bır sampuan ve ara sıra 12 cesıt yagın karısımı olan bır sey satılıyordu aktarda onuda aldım kullanıyorum ... bır de seyı denedım en son loreal ın durulanmayan sac bakım kremı ayrıca sekıl verırkende etkılı oluyor ... tatlım sımdılık benden bu kadar umarım faydalı olmusumdur
aklına takılan bır sey olursa seve seve cevaplar anlatırım
sevgiler .....
topik çok güzel olmuş:)benimde bir sorum var:)saç bakım ürünlerini kullandınız mı hiç benim saçlarım kuru ve 2sene düzleştirdiğim için çok kırık kuaförlerden yana da bahtsız olduğum için 8aydırda gidip kırıklarını aldırmadım saçımı kurutma makinasıyla dahi kurutmuyorum evden çıkmadan 5saat önce yıkayıp havluyla kurutuyorum çok ilkelim şu anda:)kullanabileceğim ve gerçekten iyi yapan saç bakım ürünleri var mı?birde saç bakım ürünleri saçların yağlanmasını hızlandırıyor mu acaba?
rica ederim geç olması önemli değil:)ne kadar çok şey kullanıyorsunuz ben hepsini kullanamam bunların içlerinde benim sorunuma en iyi gelcek olan hangisidir sizce?birde aktar mı yoksa kozmetik mi iyi yapar?
Konu sahibi arkadaş cnm ben vucut kremi arıyorum yoğun kokulu..Mesela vanilya,pudra,ne biliyim çicek kokulu vucut losyonu arıyorum.Kullandıklarımın dışında losyon keşfetmeye çalışıyorum=)Sizin örnekteki kreminizi gördüm ama sanırım bnm istediğim tarzda kokulu kremler değil...
merhaba arkadaşlarr..
ben 1,5 ay önce burun ameliyatı oldum ve burnumun üstünde siyah nokta baya fazla bunları normalde sıkarak temizlyordum ama ameliyat dolaysyla yapamıyorum ;önce niveanın burun bandını aldım hiç memnun kalmadım hiç bişe yapmadı sonra gittim diodermine burun bandı aldım oda eh peh..
ve bnun dışında yüzümde ufak ufak svilceler çkıyor + siyah nokta bunun içinde lorealin peeling ini aldım ama banmısın demiyorr ne olur bana ii bişe önerinde alayımmm bitsin bu sıkıntı istiyorummpeeling daha çok yayıyıo diyorlar kimiside ii diyo kafam karıştı nolur yardımmm:44:
Ceremino teşekkür ederim cnm.Çok incesin..Ürünü nette de inceleyeceğim bakalım bulabilirsem alayım..Denemekte yarar var!
cilt tipin karma ya da yağlıysa ''Acnecinamide Scrub'' öneririm cnm :) günlük yüz temizliğine yardımcı olur ayrıca siyah noktalarını temizler yani ayrıca bir yüz temizleme ürününe ihtiyacın kalmazmakyajını sil sonra bunla yıka ve sivilce oluşumunu engeller.Bi de aynı markanın tek kullanımlık cilt mendilleri var peeling etkisi yapıyo siyah noktayı ve sivilceyi engelliyor ek olarak. Ben sorunlu bi cilde sahiptm 2 aydır kullanıyorum.. Scruba ek olarak sivilce oluşumunu engelleyen kremlerini cildim ışıl ışıl oldu çok güzel oldu fondöten artık kaymak gibi duruyor :)cildim çok yağlıydı yağ falan yok artık :) ayrıca cildin sorunlu ve sivilceliyse siyah noktaların varsa ve cilt yüzeyin temiz değilse peeling yaptığında o sivilceler siyah noktalar yayılır
merhaba arkadaşlarr..
ben 1,5 ay önce burun ameliyatı oldum ve burnumun üstünde siyah nokta baya fazla bunları normalde sıkarak temizlyordum ama ameliyat dolaysyla yapamıyorum ;önce niveanın burun bandını aldım hiç memnun kalmadım hiç bişe yapmadı sonra gittim diodermine burun bandı aldım oda eh peh..
ve bnun dışında yüzümde ufak ufak svilceler çkıyor + siyah nokta bunun içinde lorealin peeling ini aldım ama banmısın demiyorr ne olur bana ii bişe önerinde alayımmm bitsin bu sıkıntı istiyorummpeeling daha çok yayıyıo diyorlar kimiside ii diyo kafam karıştı nolur yardımmm:44: