Kullandıgım sac bakım urunlerını daha once yazmıstım ama fotograflarını eklememıstım sımdı fotograflarını eklıyorum
sevgiler ...
bende aktardan almıştım bu şampuanı ve çok iyi geldi saçlarıma..defneli olandan bahsediyorum.
garnier göz roll-on kullandım ve hiç memnun kalmadım. yağ bezesi yaptı bende.
Tekrar merhabalar;
En beğendiğim yüz temizleyicilerini paylaşmak istiyorum şimdi de. Öncelikle bir uyarı yapiym şimdi aklıma geldi dahaa önce avonun bir kaç tane yüz temizleyicisini kullanmıştım ve hiç memnun kalmadım kesinlikle tavsiye etmiyorum. Murad nar özlü temizleme köpüğü şuan favorim her cilt tipine de uygun ve sağladığı canlandırıcılık hemen farkediliyor
acı badem içeren ürünler tüylenme yapmaz tatlı badem yağı içeren ürünler tüylenme yaparacıbadem sutunu ne zamandır kullanıyorsun
ben tug cıkardıgını duymustum ....
merhaba kızlar. bende beğendiğim ve beğenmediğim ürünleri yazarak deneyimlerimi paylaşmak istedim.
öncelikle beğendiklerim:
1- cilt bakımı
la roche toleriane krem
nuxe hassas ciltler için peeling (exfoliant aromatique)
nuxe maske (güzellik maskesi de deniyormuş) masque frais hydratant
nuxe gözaltı kremi (nirvanesque contour des yeux)
nuxe ilk kırşıklıklar için gündüz kremi ( creme nirvanesque)
nuxe aydınlatıcı gündüz kremi (brightening program) yeni başladım
bionike proxera( cildim çok kuru olduğundan vücuduma ve bacaklarıma sürüyorum ellerde de mükemmel sonuç)
2- makyaj
rimel(l'oreal telescopic carbon)
ruj ( l'oreal glam shine) 6 saat kalıcı süper..
ayrıca kış aylarında dudakların çok çatlayıp kuruyordu. onada blistex ile çözüm buldum. bütün ürünlerini kullandım hala kullanıyorum çok memnunum.
allık ( flormar'ın terracota ikili allığını kullanıyorum ayrıca purda olarak ta kullanılıyor)
göz kalemi flormarın kalemlerini kullanıyorum.
3- saç
organix cherry blossom ginseng şampuan ve saç kremi gerçekten mükemmel
4-el ve tırnaklar
sally hansen oje çok renk seçeneği yok ama çok iyi.. fırçası kalın ve kolay sürüş sağlıyor.(ben uzun zamandır flormar ojelerini kullanıyordum ama tırnak yüzeyinde çukurlar oluştu)
sally hansen tırnak kalınlaştırıcı (tırnağımdaki çukurları yok etti)
sally hansen oje çıkarıcı (tırnaklarınız benim gibi hassaslaştıysa kesinlikle normal aseton kullanmayın)babe el kremi
bunlar beğenerek kullandığım ve memnun kaldığım ürünler.
beğenmediklerim:
1- cilt bakımı
olay gündüz kremi kesinlikle berbat hiç memnun kalmadım
benim cildim çok kuru ve hassas olduğundan kozmetik cilt bakım ürünleri kullanamıyorum
deracine gündüz kremi serum ve göz altı kremi ihtiyacımı karşılamadı
avon'un hiç bir kreminden memnun kalmadım ama makyaj ürünleri fena değil.
2-makyaj
rimmel markasının pudra ve buronzlaştırıcı pudrasından hiç memnun kalmadım cildimi kuruttu.
şimdilik bu kadar kızlar, umarım bir faydam dokunur
aklıma gelen ürün olursa tekrar yazarım, sağlıklı günler....
cnm kimyasal şampuan kullanma bence aktardan al hem uzamaya yardımcı olur sağlıklı olurlaR hem de yumuş yumuş olurlarşu an kafamı kaşıdığım ve saçım oldukça kepeklendiği için ve bu başlığı gördüğüm için direkt yazmak istedim
-KERASTASE her türlü şampuanından nefret ediyorum artıkkuaförüm 2 kez kandırdı beni,o kadar para bayıldım, 2 farklı ürününü denedim, kafam şu an kepek içinde, her iki seferde de aynı şey oldu
Yarın saçlarımı direkt Pantene ile yıkayacağım, harika bir şampuan..
kesinlikle o rimeli kullan derim canım, kirpikler yelpaze gibi oluyor valla.
merhaba kızlar. bende beğendiğim ve beğenmediğim ürünleri yazarak deneyimlerimi paylaşmak istedim.
öncelikle beğendiklerim:
1- cilt bakımı
la roche toleriane krem
nuxe hassas ciltler için peeling (exfoliant aromatique)
nuxe maske (güzellik maskesi de deniyormuş) masque frais hydratant
nuxe gözaltı kremi (nirvanesque contour des yeux)
nuxe ilk kırşıklıklar için gündüz kremi ( creme nirvanesque)
nuxe aydınlatıcı gündüz kremi (brightening program) yeni başladım
bionike proxera( cildim çok kuru olduğundan vücuduma ve bacaklarıma sürüyorum ellerde de mükemmel sonuç)
2- makyaj
rimel(l'oreal telescopic carbon)
ruj ( l'oreal glam shine) 6 saat kalıcı süper..
ayrıca kış aylarında dudakların çok çatlayıp kuruyordu. onada blistex ile çözüm buldum. bütün
ürünlerini kullandım hala kullanıyorum çok memnunum.
allık ( flormar'ın terracota ikili allığını kullanıyorum ayrıca purda olarak ta kullanılıyor)
göz kalemi flormarın kalemlerini kullanıyorum.
3- saç
organix cherry blossom ginseng şampuan ve saç kremi gerçekten mükemmel
4-el ve tırnaklar
sally hansen oje çok renk seçeneği yok ama çok iyi.. fırçası kalın ve kolay sürüş sağlıyor.(ben uzun zamandır flormar ojelerini kullanıyordum ama tırnak yüzeyinde çukurlar oluştu)
sally hansen tırnak kalınlaştırıcı (tırnağımdaki çukurları yok etti)
sally hansen oje çıkarıcı (tırnaklarınız benim gibi hassaslaştıysa kesinlikle normal aseton kullanmayın)babe el kremi
bunlar beğenerek kullandığım ve memnun kaldığım ürünler.
beğenmediklerim:
1- cilt bakımı
olay gündüz kremi kesinlikle berbat hiç memnun kalmadım
benim cildim çok kuru ve hassas olduğundan kozmetik cilt bakım ürünleri kullanamıyorum
deracine gündüz kremi serum ve göz altı kremi ihtiyacımı karşılamadı
avon'un hiç bir kreminden memnun kalmadım ama makyaj ürünleri fena değil.
2-makyaj
rimmel markasının pudra ve buronzlaştırıcı pudrasından hiç memnun kalmadım cildimi kuruttu.
şimdilik bu kadar kızlar, umarım bir faydam dokunur
aklıma gelen ürün olursa tekrar yazarım, sağlıklı günler....