Cilt Bakımı Ürünleri Daha önce denediğimiz, tavsiye ettiğimiz ya da etmediğimiz ürünleri paylaşalım ...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben de cok severek kullanıyorum ama gunluk kullanım ıcın uygun olmadıgını dusunuyorum aslında bırazda beklentılerle alakalı sanırım yanı cok ıyı kapatıcı ozellıgı oldıgu ıcın gunluk makyajımda bıraz abartı gıbı gelıyor daha cok gecelerı kullanıyorum ve harıka bır goruntu oluyor porselen gorunumunde bır yuz :KK34:

topik çok güzel olmuş:)benimde bir sorum var:)saç bakım ürünlerini kullandınız mı hiç benim saçlarım kuru ve 2sene düzleştirdiğim için çok kırık kuaförlerden yana da bahtsız olduğum için 8aydırda gidip kırıklarını aldırmadım saçımı kurutma makinasıyla dahi kurutmuyorum evden çıkmadan 5saat önce yıkayıp havluyla kurutuyorum çok ilkelim şu anda:)kullanabileceğim ve gerçekten iyi yapan saç bakım ürünleri var mı?birde saç bakım ürünleri saçların yağlanmasını hızlandırıyor mu acaba?

topik çok güzel olmuş:)benimde bir sorum var:)saç bakım ürünlerini kullandınız mı hiç benim saçlarım kuru ve 2sene düzleştirdiğim için çok kırık kuaförlerden yana da bahtsız olduğum için 8aydırda gidip kırıklarını aldırmadım saçımı kurutma makinasıyla dahi kurutmuyorum evden çıkmadan 5saat önce yıkayıp havluyla kurutuyorum çok ilkelim şu anda:)kullanabileceğim ve gerçekten iyi yapan saç bakım ürünleri var mı?birde saç bakım ürünleri saçların yağlanmasını hızlandırıyor mu acaba?

tatlım merhaba , bugun gordum mesajını bıraz gec cevap verıyorum kusura bakma ...:KK59: tatlım ben duzenlı olarak entele otu kullanıyorum ( saclarımı uzatmak ıcın ) hatta bununla ılgılı bır baslık acmıstım daha once hala sıtede mevcut .... sampuan olarak defne gar dıye bır sampuan kullanıyorum aktarlardan alıyorum zeytınyaglı bır sampuan ve ara sıra 12 cesıt yagın karısımı olan bır sey satılıyordu aktarda onuda aldım kullanıyorum ... bır de seyı denedım en son loreal ın durulanmayan sac bakım kremı ayrıca sekıl verırkende etkılı oluyor ... tatlım sımdılık benden bu kadar umarım faydalı olmusumdur
aklına takılan bır sey olursa seve seve cevaplar anlatırım
sevgiler .....:KK34:

tatlım merhaba , bugun gordum mesajını bıraz gec cevap verıyorum kusura bakma ...:KK59: tatlım ben duzenlı olarak entele otu kullanıyorum ( saclarımı uzatmak ıcın ) hatta bununla ılgılı bır baslık acmıstım daha once hala sıtede mevcut .... sampuan olarak defne gar dıye bır sampuan kullanıyorum aktarlardan alıyorum zeytınyaglı bır sampuan ve ara sıra 12 cesıt yagın karısımı olan bır sey satılıyordu aktarda onuda aldım kullanıyorum ... bır de seyı denedım en son loreal ın durulanmayan sac bakım kremı ayrıca sekıl verırkende etkılı oluyor ... tatlım sımdılık benden bu kadar umarım faydalı olmusumdur
aklına takılan bır sey olursa seve seve cevaplar anlatırım

rica ederim geç olması önemli değil:)ne kadar çok şey kullanıyorsunuz ben hepsini kullanamam bunların içlerinde benim sorunuma en iyi gelcek olan hangisidir sizce?birde aktar mı yoksa kozmetik mi iyi yapar?

mrb kızlar ben cildim için 1 aydır the body shop ürünleri kullanıyorum.Nutriganics gündüz kremi,temizleme köpüğü,göz altı kremi.bence muhteşem bir ürün.ilk bir kaç günde herkes cildimdeki dğişimi farketti.üstelik sorunlubir cildimde yok.göz altlarım torbalı sadece onlarda ytıştı diyebilirim.tavsiye ederim.
ellerim içinde arko nem böğürtlen.inanılmaz şımartan bir kokusu var ve elleriniz yumuşacık oluyor.
veeee son olarak.Kızılken rengini açtırıp neredeyse perişan ettiğim saçlarımı çok kısa sürede onaran şampuanım LOREAL INTENSE REPAIR ŞAMPUAN.Şimdi saçlaım yumuşacık ve sağlıklı görünüyorr.Biraz pahalı bir ürün ama aylarca kullanabiliyorsunuz.

Sonolarak.Beğenmediğim ve tavsiye etmeyeceğim bir ürün OLAY .yağ bezesi ve sivilce yaptı bende.olay kullanana kadar gülsuyu ve doğal kremler kullanın daha iyi.paranıza yazık kızlar.

bence loreal serisi kullanmalısın.benim saçım açtırdığım için neredeyse yanmıştı ve bu şekilde onardım hemde kısa sürede.

kullandıgım fondoten fırcası ; mac 187 bıraz pahalı ama gercekten harıka bır urun tavsıye ederım ....:KK34:

Eklentiler

• $030309_mac4_400x400[1].jpg
    $030309_mac4_400x400[1].jpg
    7 KB · Görüntüleme: 94
Konu sahibi arkadaş cnm ben vucut kremi arıyorum yoğun kokulu..Mesela vanilya,pudra,ne biliyim çicek kokulu vucut losyonu arıyorum.Kullandıklarımın dışında losyon keşfetmeye çalışıyorum=)Sizin örnekteki kreminizi gördüm ama sanırım bnm istediğim tarzda kokulu kremler değil...

:KK34:
Konu sahibi arkadaş cnm ben vucut kremi arıyorum yoğun kokulu..Mesela vanilya,pudra,ne biliyim çicek kokulu vucut losyonu arıyorum.Kullandıklarımın dışında losyon keşfetmeye çalışıyorum=)Sizin örnekteki kreminizi gördüm ama sanırım bnm istediğim tarzda kokulu kremler değil...

merhaba , aslında eklemıstım
ama senın ıcın bır kez daha eklıyorum eger vanılya kokusunu sevıyorsan zaten yazmıssın vanılya kokusu dıye ....
ben de cok severım vanılya kokusunu ve cok yogun bır kokusu var fıyatı yanlıs hatırlamıyorsam 35 lıra ama cok uzun sure gıdıyor
umarım yardımcı olabılmısımdır

Eklentiler

• $BODY-SHOP-VANILLA-BODY-LOTION__32186339_0[1].jpg
    $BODY-SHOP-VANILLA-BODY-LOTION__32186339_0[1].jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 72
merhaba arkadaşlarr..
ben 1,5 ay önce burun ameliyatı oldum ve burnumun üstünde siyah nokta baya fazla bunları normalde sıkarak temizlyordum ama ameliyat dolaysyla yapamıyorum ;:KK43: önce niveanın burun bandını aldım hiç memnun kalmadım hiç bişe yapmadı sonra gittim diodermine burun bandı aldım oda eh peh..
ve bnun dışında yüzümde ufak ufak svilceler çkıyor + siyah nokta bunun içinde lorealin peeling ini aldım ama banmısın demiyorr ne olur bana ii bişe önerinde alayımmm bitsin bu sıkıntı istiyorumm :KK43: peeling daha çok yayıyıo diyorlar kimiside ii diyo kafam karıştı nolur yardımmm:44:

merhaba arkadaşlarr..
ben 1,5 ay önce burun ameliyatı oldum ve burnumun üstünde siyah nokta baya fazla bunları normalde sıkarak temizlyordum ama ameliyat dolaysyla yapamıyorum ;:KK43: önce niveanın burun bandını aldım hiç memnun kalmadım hiç bişe yapmadı sonra gittim diodermine burun bandı aldım oda eh peh..
ve bnun dışında yüzümde ufak ufak svilceler çkıyor + siyah nokta bunun içinde lorealin peeling ini aldım ama banmısın demiyorr ne olur bana ii bişe önerinde alayımmm bitsin bu sıkıntı istiyorumm :KK43: peeling daha çok yayıyıo diyorlar kimiside ii diyo kafam karıştı nolur yardımmm:44:

cilt tipin karma ya da yağlıysa ''Acnecinamide Scrub'' öneririm cnm :) günlük yüz temizliğine yardımcı olur ayrıca siyah noktalarını temizler yani ayrıca bir yüz temizleme ürününe ihtiyacın kalmaz:KK61:makyajını sil sonra bunla yıka ve sivilce oluşumunu engeller.Bi de aynı markanın tek kullanımlık cilt mendilleri var peeling etkisi yapıyo siyah noktayı ve sivilceyi engelliyor ek olarak. Ben sorunlu bi cilde sahiptm 2 aydır kullanıyorum.. Scruba ek olarak sivilce oluşumunu engelleyen kremlerini cildim ışıl ışıl oldu çok güzel oldu fondöten artık kaymak gibi duruyor :)cildim çok yağlıydı yağ falan yok artık :) ayrıca cildin sorunlu ve sivilceliyse siyah noktaların varsa ve cilt yüzeyin temiz değilse peeling yaptığında o sivilceler siyah noktalar yayılır:KK34:

Ceremino teşekkür ederim cnm.Çok incesin..Ürünü nette de inceleyeceğim bakalım bulabilirsem alayım..Denemekte yarar var!

Ceremino teşekkür ederim cnm.Çok incesin..Ürünü nette de inceleyeceğim bakalım bulabilirsem alayım..Denemekte yarar var!

canım the body shop magazalarından bulabılırsın
ayrıca orada tester urunlerı deneme sansın var boylece daha ıyı fıkır edınmıs olursun hatta orada farklı aromalarda vucut kremlerı var onlarıda denemıs olursun
sevgiler...:KK34:

cilt tipin karma ya da yağlıysa ''Acnecinamide Scrub'' öneririm cnm :) günlük yüz temizliğine yardımcı olur ayrıca siyah noktalarını temizler yani ayrıca bir yüz temizleme ürününe ihtiyacın kalmaz:KK61:makyajını sil sonra bunla yıka ve sivilce oluşumunu engeller.Bi de aynı markanın tek kullanımlık cilt mendilleri var peeling etkisi yapıyo siyah noktayı ve sivilceyi engelliyor ek olarak. Ben sorunlu bi cilde sahiptm 2 aydır kullanıyorum.. Scruba ek olarak sivilce oluşumunu engelleyen kremlerini cildim ışıl ışıl oldu çok güzel oldu fondöten artık kaymak gibi duruyor :)cildim çok yağlıydı yağ falan yok artık :) ayrıca cildin sorunlu ve sivilceliyse siyah noktaların varsa ve cilt yüzeyin temiz değilse peeling yaptığında o sivilceler siyah noktalar yayılır:KK34:

merhaba , ben bu urunu kullanmadım ama ınternetten arastırdıgım kadarıyla okudugum bılgılerı sızlerle paylasıyorum ;

Acnecinamide Scrub (Peeling)

Acnecinamide Scrub içerdiği salisilik asit ve mikro boncuklar ile

• Tüm akne tiplerinde etkilidir.
• Aşırı yağ yapımını azaltır.
• Gözenekleri derinlemesine temizler ve siyah noktaları uzaklaştırır.
• Aktif akne lezyonlarının sayısını ve görüntüsünü azaltır.
• Kızarıklık ve pürüzleri giderir.
• Cildin yağını uzaklaştırarak parlamayı önler
• Karma ve yağlı ciltler için sık kullanıma uygundur.
• Cildi yeniler ve tazeler

ben de biotherm kullanıyorum ve cok memnunum :KK34:

merhaba arkadaşlarr..

bende clean and clear siyah nokta temizliyici peeligini kullanıyoru cokta memnunum

Merhaba..Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım..

Bu sebeple konu Cilt Bakım Ürünleri başlığına taşınmıştır.

X